Karácsony, pirosban

2015.12.16.

A karácsony klasszikus színe a piros. A hagyományos, tradicionális karácsony el sem képzelhető piros dekoráció nélkül, mindegy, hogy éppen mi a trend, a pirossal biztosan nem fogunk mellényúlni.Miért szeretjük ilyen nagyon a piros színt karácsonykor? Talán, mert remekül illik a fenyőfa üde zöldjéhez, vagy mert a Mikulásnak is piros a ruhája, talán mert a szerelem, a szeretet jut róla eszünkbe. Mindegy, hogy miért választjuk, egy biztos, a karácsony pirosban gyönyörű!


Az idén a piros fehérrel, esetleg kevés szürkével vagy bronzzal kiegészítve lesz a legdivatosabb. Ne csak a fára, a lakás más részeire is koncentráljunk a dekoráláskor. Válasszunk néhány szép díszpárnát, terítőt, gyertyát, sőt, egy új dekorfüggöny is igazán megéri a beruházást.Tudta?
Történészek szerint a karácsonyi piros szín a tudás almájára utal, ugyanis Krisztus Ádám és Éva ősbűnét törölte a kereszten.


 


Fotók: KIKA Áruházak, KIKA Deco, F&F Home, Jysk, IKEA, H&M HomeTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A szürke és nyomasztóan hosszú téli hónapok múltával végül beköszönt a várva várt téltemető február, a farsangolás időszaka.

Kedélyállapotunk, szervezetünk ellenállóképessége is múlhat a megfelelő minőségű világításon, hiszen életünk 90%-át falak között töltjük. És a legjobb fény természetesen a természetes.

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.

Apró, hosszúkás leveleinek tömkelege teszi látványossá e csupán 20-30 cm magasra növő bambuszfajtát (Pleioblastus). Sűrűn növő filigrán levelei jó talajtakarók, szépen díszítenek. Árnyékos helyen is megél, ahol a fű nem marad meg.

Ha nem egy bájos mediterrán kisvárosban élünk, de szeretnénk, akkor nincs más dolgunk, mint elővenni az ecseteket. Néhány ügyes mozdulat, néhány jól megválasztott szín, és máris a paradicsomban érezhetjük magunkat.

2220 Vecsés, Fő út 79.

Teljeskörű wellness megoldások a tervezéstől a kivitelezésig: szauna, infra, gőz, medence, fitnesz, szolárium.

2051 Biatorbágy, Rozália park 6.

Rétegelt lemez, táblásított termékek, thermowood teraszburkolat értékesítése.

1063 Budapest, Kérem, keressen telefonon!

Családi házak, lakások, irodák, üzletek tervezése, kivitelezése. Igények megbeszélése, méretarányos alaprajz, falnézetek készítése. Lakásfelújítás, átalakítás megtervezése. Fürdőszobatervezés. Gépészeti, elektromos berendezések telepítési terve.

1107 Budapest, Száva u. 12.

2500 nm-es áruházak, egyedülálló raktárkészlet, több ezer féle burkolóanyag, szaniter, kád, csaptelep.

1139 Budapest, Pap Károly u. 4-6.

Tisztelt Látogatónk! Hadd hívjuk fel figyelmét az általunk üzemeltetett www.extragarancia.hu weboldalra, amely honlapon megtalálja legfrissebb híreinket, az aktuális kommunikációs tevékenységeinkkel kapcsolatos információkat és kulturális programajánlókat is olvashat. Üdvözli az Indesit Company Magyarország Kft. Csapata!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017