Karácsony, pirosban

2015.12.16.

A karácsony klasszikus színe a piros. A hagyományos, tradicionális karácsony el sem képzelhető piros dekoráció nélkül, mindegy, hogy éppen mi a trend, a pirossal biztosan nem fogunk mellényúlni.Miért szeretjük ilyen nagyon a piros színt karácsonykor? Talán, mert remekül illik a fenyőfa üde zöldjéhez, vagy mert a Mikulásnak is piros a ruhája, talán mert a szerelem, a szeretet jut róla eszünkbe. Mindegy, hogy miért választjuk, egy biztos, a karácsony pirosban gyönyörű!


Az idén a piros fehérrel, esetleg kevés szürkével vagy bronzzal kiegészítve lesz a legdivatosabb. Ne csak a fára, a lakás más részeire is koncentráljunk a dekoráláskor. Válasszunk néhány szép díszpárnát, terítőt, gyertyát, sőt, egy új dekorfüggöny is igazán megéri a beruházást.Tudta?
Történészek szerint a karácsonyi piros szín a tudás almájára utal, ugyanis Krisztus Ádám és Éva ősbűnét törölte a kereszten.


 


Fotók: KIKA Áruházak, KIKA Deco, F&F Home, Jysk, IKEA, H&M HomeTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az eladási listákat ma egyértelműen a másfél szobás lakások vezetik. Egy ilyen tipikus első otthonba visszük most el önöket – gondolatban. Hol is helyezkedhetne el leginkább egy fiatal pár első otthona, mint a Belváros szívében, vagy legalább ahhoz nagyon közel.

Fotel, hintaszék, gördülő szék, pihenőszék. Akár több jelzővel is illethetjük ezt a darabot, valahol mindegyik megállja a helyét. Lendületes formája meglehetősen impulzív, kevés embernek kerüli el a figyelmét.

A híres és közkedvelt üdülőhelyről, Acapulcóról kapta a nevét ez a remek kis szék.

A fa alapú padlók manapság reneszánszukat élik. A természetes padlóburkolatok, a nemes faanyag a magas szintű lakáskultúra elengedhetetlen részei. A fapadló a lakás bármely helyiségében megállja a helyét, melegséget és harmóniát áraszt, esztétikus...

Merész grafika és merész színek jellemzik a Toulemonde Bochart szőnyegeit, melyek erőt és lüktetést varázsolnak minden helyiségbe.

1108 Budapest, Kozma u. 9-11.

Márvány, gránit, mészkő: burkolat, lépcső, párkány, konyhapult, asztal, ballusztrád, kandalló, sírkö

1081 Budapest, Rákóczi út 65.

Gázérzékelők, gázjelző és tűzjelző készülékek és rendszerek telepítése, karbantartása és javítása.

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 49.

Minden, amire szükség lehet egy fürdőszobában! Látványtervezéssel segítjük álmai megvalósítását!

2660 Balassagyarmat, Szügyi út 62.

Xhénia aluradiátorok és nyílászárók gyártása, forgalmazása. Megbízható terméket, megbízható helyről.

6722 Szeged, Kossuth L. sgt. 6.

Egyedi konyhabútorok tervezése és gyártása. Ingyenes látványtervezés fotorealisztikus képpel.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017