Karácsony, pirosban

2015.12.16.

A karácsony klasszikus színe a piros. A hagyományos, tradicionális karácsony el sem képzelhető piros dekoráció nélkül, mindegy, hogy éppen mi a trend, a pirossal biztosan nem fogunk mellényúlni.Miért szeretjük ilyen nagyon a piros színt karácsonykor? Talán, mert remekül illik a fenyőfa üde zöldjéhez, vagy mert a Mikulásnak is piros a ruhája, talán mert a szerelem, a szeretet jut róla eszünkbe. Mindegy, hogy miért választjuk, egy biztos, a karácsony pirosban gyönyörű!


Az idén a piros fehérrel, esetleg kevés szürkével vagy bronzzal kiegészítve lesz a legdivatosabb. Ne csak a fára, a lakás más részeire is koncentráljunk a dekoráláskor. Válasszunk néhány szép díszpárnát, terítőt, gyertyát, sőt, egy új dekorfüggöny is igazán megéri a beruházást.Tudta?
Történészek szerint a karácsonyi piros szín a tudás almájára utal, ugyanis Krisztus Ádám és Éva ősbűnét törölte a kereszten.


 


Fotók: KIKA Áruházak, KIKA Deco, F&F Home, Jysk, IKEA, H&M HomeTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A Zsámbéki-medence bájos községében álló ház tökéletesen illeszkedik a tradicionális faluképhez. Az utcára merőleges, a kert felé mélyen benyúló épület egyszerűségével, hagyományos formájával és finom dekorációjával a régi idők átgondolt építészetét hivatott népszerűsíteni.

Természetes tó bent a házban? Miért ne!

Az erdei házikó tetőtéri fürdőszobájában a háromszögletű ablak követi a tető vonalát, lehetővé téve a minél több természetes fény bejutását. A háromszög formát ötletesen ismételték meg a nyolcszögletű kád beépítésénél.

A kortárs szőnyegek gyártásának úttörője, a francia Toulemonde Bochart a gyerekek részére is tervez inspiráló, vidám talpalávalókat.

A Hannspree szerte a világon ismert innovatív és designteremtő termékeiről. A gyerekeknek szánt Fantasy-kollekció igazán egyedi darabokat vonultat fel, melyekkel biztosan belophatjuk magunkat gyermekeink szívébe. A kollekcióban a verseny- és tűzoltóautótól kezdve a zsiráfon, az elefánton, a zebrán, a majmon át a helikopterig vagy a vonatig szinte minden játékos forma megtalálható, így bármelyik gyerek kiválaszthatja kedvencét.

2000 Szentendre, Barackos köz 4.

A Modernito Design Stúdió lakásfelújítások belsőépítészeti megfogalmazását, kialakítását, berendezését és kivitelezését végzi 15 éve.

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.

Exkluzív lakásbelsők kulcsrakész kivitelezése: konyha, fürdő, bútor, textil, világítás, burkolatok.

8200 Veszprém, Almádi út 38.

Kreatív Fürdőtechnika - Aqualine

8000 Székesfehérvár, Orsovai utca 47.

Garázs-, iparkapu, kapunyitó automatika, sorompó, PVC, ipari szalagfüggöny forgalmazás, telepítés.

9700 Szombathely, Apáczai Csere János sétány 14.

Az Alpok magasfényű akril ajtólap, egy tökéletes tükörfényes felület, bármely RAL színben! A minimál design nélkülözhetetlen eleme.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018