Kacifántos alaprajz

2010.05.11.

Az eredetileg egyszerű, de nehezen bútorozható alaprajzot a tulajdonosok némi rafinériával tették praktikussá és izgalmassá. A teraszra vezető hátsó ajtó mellett úgysem lettek volna komfortosan használhatók a szekrények, azért ide egy falat építettek, süllyesztett polcokkal varázsolva hasznossá és mutatóssá.


Kacifántos alaprajzA galéria megnyitásához kattintson a képre!


Az álfal és a másik oldalon elhelyezkedő eredeti tartópillér között kialakult óriási falfülkét egy fa keresztgerendával hangsúlyozták. Ebbe a falfülkébe került a konyhabútor egyik része, melynek érdekessége az új építészeti adottságokhoz remekül illő páraelszívója.


Kacifántos alaprajz


A mosogató mellett szintén egy utólag épített pillér határolja el az ajtót és a munkapultot, meghittséget adva mindkettőnek. A mosogató mögötti ablak a teraszra néz, innen gond nélkül nyomon követhető mind a kint zajló társasági élet, mind a kertben játszadozó gyerekek. Hogy a pult feletti fölső elem ne tűnjön túl magányosnak, egy díszes párkány köti össze a pillérrel.


Kacifántos alaprajz


A nagyméretű helyiségben a mosogató, a főzőlap és az ergonómiai szempontból mintaszerű magasságban elhelyezett sütő tökéletes munkaháromszöget alkotnak, s még egy reggelizőasztal beállítására is lehetőség adódott.

Szöveg: Barna Ildikó
Fotók: Carpe diemTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Sokan szeretik a vöröset a hálószobában, mert úgy gondolják, tüzessé, temperamentumossá teszi azt. Ez így is van, de ezzel a színnel csínján kell bánni, mert könnyen túl sokká válhat.

Erkélyek, teraszok, medence körüli terek burkolására nyújt elegáns és kényelmes megoldást a „Hortus” mobil fapadló. Az évszakváltásokhoz igazodóan a járófelület könnyen és gyorsan lerakható-felszedhető, de kiváló ideiglenes pavilonok, teraszok...

A környezetbarát, porszórt acéltermékek a lengyel tervező műhelyéből indultak világhódító útjukra. Ma már Európa-szerte számos stúdióban megvásárolhatók.

A kétszintes társasházi lakás tulajdonosainak egyértelműen a fehér a kedvenc színük.

Egy újabb érdekes kollekció a KA-Internationaltól.

2051 Biatorbágy, Erdőalja utca 1.

Könnyűszerkezetes acél megoldások a tetőktől kezdve a komplett csarnokokig.

2660 Balassagyarmat, Szügyi út 62.

Xhénia aluradiátorok és nyílászárók gyártása, forgalmazása. Megbízható terméket, megbízható helyről.

1037 Budapest, Bécsi u. 193.

Spanyol és olasz kültéri és beltéri padlólapok, falburkoló csempék, olasz szaniterek és csaptelepek.

1192 Budapest, Úllői u. 206.

Biztonságtechnikai termékek teljes választéka, értékesítés, telepítés, távfelügyelet.

7624 Pécs, Szigeti út 84

Cégünk a Magyar ARTEGGO Bányai bútorok, konyhabútorgyár, Olaszországból ATRA, a CIESEE, Maiorcucine és az Essebi konyhabútorgyárak képviseletét látja el Magyarországon, mely gyárak bútorai a magas minőség mellett, rendkívül gazdag szín-, anyag-, elem- és formaválasztékkal rendelkeznek, így szem előtt tudjuk tartani az árminőség arányt, a szállítási határidőt a vásárlóink részére. Különböző stílusú, modellek között megtalálhatóak modern, minimál és a klasszikus konyhabútorok is. Minden bútor családunkra 3 és 5 éves gyári garanciát biztosítunk. A gyári konyhabútor--nak köszönhetően és a széles elemválasztéknak, a professzionális tervezési segédletnek, képes elkészíteni az Ön által elképzelt egyedi konyhabútort is. Itt mindennek előre megtervezett helye van, a legapróbb részletekig és mindenek illeszkednie kell az adottságokkal. A készítendő konyhabútor--ba a berendezési tárgyak mérete alkalmazkodjon a rendelkezésre álló helyhez, illeszkedjen a meglévő bútorokkal, és nem utolsósorban jól lássa el funkcióját. Szemelőt tartjuk a megrendelő minden igényét és igyekszünk kielégíteni!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018