Izgalmas ruhafogas

2012.10.08.

Mikko Laakkonen 1974-ben született, Espoo-ban, Finnországban. Zenei tanulmányai után tervezést tanult a kymenlaakso-i Művészeti Főiskolán, és formatervezést Helsinkiben az Iparművészeti Főiskolán.


Izgalmas ruhafogas


Néhány évig dolgozott egy designirodánál, majd 2004-ben megalapította saját designstúdióját Helsinkiben. 2005-ben Design Report-díjjal ismerték el, 2009-ben pedig elnyerte az Év fiatal designere díjat.


Napjainkban Mikko Laakkonen különféle nemzetközi ügyfeleknek dolgozik, köztük a Martelának is. Nekik ő tervezte a Kaari ruhafogas-családot, mely egyszerre visszafogott és izgalmas, kicsit retro hangulatvilágú. A több színben is kapható ruhafogas alapvetően irodákba ajánlott termék, de modern lakásbelsőkben is abszolút megállja a helyét.

Mikko Laakkonen  kiállításai: 2007: Abitare con il rame. 2007: Materia e colore / Triennale di Milano Promosedia Caiazza Memorial Challenge. 2005., 2006., 2007: Section by Invitation, Rehti kiállítás, Milanó. 2003: Saunabus.

Forrás: www.martela.co.hu



Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A legtöbb, hagyományosan rusztikus gerendaház a várostól távol, természetes környezetben, egy tóparton vagy egy erdő közepén mutat igazán jól. Ez az épület egyszerű, szabályos, színekkel tarkított homlokzatának köszönhetően jó példája annak, hogyan lehet a gerendaházat...

A kislányok imádják a pöttyöket. Miért ne adhatnánk meg nekik azt az örömöt, hogy pöttyös szobában élhessenek.

Liechtenstein Európa negyedik legkisebb állama, ugyanakkor innovációival és ötleteivel a kontinens egyik legsikeresebb gazdasági színterévé vált. Az országnak formatervezés tekintetében sem kell szégyenkeznie.

Ha valami egyszerűvel szeretné feldobni nappaliját vagy hálóját, ezt a függönymegoldást Önnek találták ki.

A nyílászárók készülhetnek fából, műanyagból és – bár magánépítkezéseknél ez nem gyakori – alumíniumból. Minden típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, választásunkban a ház hangulata és nem utolsósorban pénztárcánk dönt.

6000 Kecskemét, Kurucz krt. 28.

A Plan Zrt. közel 25 éve kínál magas színvonalú, versenyképes épületgépészeti megoldásokat.

4034 Debrecen, Nagyecsed u. 4.

Rendszermegoldások családi házakra, társasházakra, ipari létesítményekre, fűtés korszerűsítésre geotermikus energiával.

7624 Pécs, Nagyberki út 11.

Cégünk a kiváló minőségű Schock gránit mosogatók magyarországi forgalmazója. Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését. Magas minőség, szép formavilág, antibakteriális felület, 5 év garancia, gyors szállítás - Schock gránit mosogatók.

8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3.

Weitzer-Parkett kiváló felületkezelt parketták; AURO felületkezelő anyagok; Kültéri fa járólapok és kertépítő elemek; Vörösfenyő fűrészáru; Hőkezelés-műszárítás

9461 Lövő, Kossuth Lajos u. 25.

Roto Alapelv - Több szabad tér. Több komfort.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018