Izgalmas ruhafogas

2012.10.08.

Mikko Laakkonen 1974-ben született, Espoo-ban, Finnországban. Zenei tanulmányai után tervezést tanult a kymenlaakso-i Művészeti Főiskolán, és formatervezést Helsinkiben az Iparművészeti Főiskolán.


Izgalmas ruhafogas


Néhány évig dolgozott egy designirodánál, majd 2004-ben megalapította saját designstúdióját Helsinkiben. 2005-ben Design Report-díjjal ismerték el, 2009-ben pedig elnyerte az Év fiatal designere díjat.


Napjainkban Mikko Laakkonen különféle nemzetközi ügyfeleknek dolgozik, köztük a Martelának is. Nekik ő tervezte a Kaari ruhafogas-családot, mely egyszerre visszafogott és izgalmas, kicsit retro hangulatvilágú. A több színben is kapható ruhafogas alapvetően irodákba ajánlott termék, de modern lakásbelsőkben is abszolút megállja a helyét.

Mikko Laakkonen  kiállításai: 2007: Abitare con il rame. 2007: Materia e colore / Triennale di Milano Promosedia Caiazza Memorial Challenge. 2005., 2006., 2007: Section by Invitation, Rehti kiállítás, Milanó. 2003: Saunabus.

Forrás: www.martela.co.huTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Egy szék, mely megszabadít a gravitációtól.

Sokan szeretik az akváriumokat, de általában hagyományos formákban gondolkodunk. Pedig az akvaristák annak is kínálnak ütős darabokat, akik szeretik a különlegességeket.

Ez az épület a régi Amerika gyarmati stílusú udvarházainak formailag kicsit modernizált változata. Az emeleti helyiségekhez tartozó hatalmas terasz egyenes vonalvezetésű, klasszikus formavilágú korlátja uralja a homlokzatot.

A karácsony klasszikus színe a piros. A hagyományos, tradicionális karácsony el sem képzelhető piros dekoráció nélkül, mindegy, hogy éppen mi a trend, a pirossal biztosan nem fogunk mellényúlni.

Szemet gyönyörködtető és egyben megnyugtató látványt nyújt ez a szürkére és fehérre komponált nappali szobabelső.

8200 Veszprém, Almádi út 38.

Kreatív Fürdőtechnika - Aqualine

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

9461 Lövő, Kossuth Lajos u. 25.

Roto Alapelv - Több szabad tér. Több komfort.

1105 Budapest, Ihász utca 10.

Bútorminőségű külső és belső nyillászárók gyártása, típus és egyedi elképzelések alapján.

7624 Pécs, Nagyberki út 11.

Cégünk a kiváló minőségű Schock gránit mosogatók magyarországi forgalmazója. Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését. Magas minőség, szép formavilág, antibakteriális felület, 5 év garancia, gyors szállítás - Schock gránit mosogatók.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017