Izgalmas ruhafogas

2012.10.08.

Mikko Laakkonen 1974-ben született, Espoo-ban, Finnországban. Zenei tanulmányai után tervezést tanult a kymenlaakso-i Művészeti Főiskolán, és formatervezést Helsinkiben az Iparművészeti Főiskolán.


Izgalmas ruhafogas


Néhány évig dolgozott egy designirodánál, majd 2004-ben megalapította saját designstúdióját Helsinkiben. 2005-ben Design Report-díjjal ismerték el, 2009-ben pedig elnyerte az Év fiatal designere díjat.


Napjainkban Mikko Laakkonen különféle nemzetközi ügyfeleknek dolgozik, köztük a Martelának is. Nekik ő tervezte a Kaari ruhafogas-családot, mely egyszerre visszafogott és izgalmas, kicsit retro hangulatvilágú. A több színben is kapható ruhafogas alapvetően irodákba ajánlott termék, de modern lakásbelsőkben is abszolút megállja a helyét.

Mikko Laakkonen  kiállításai: 2007: Abitare con il rame. 2007: Materia e colore / Triennale di Milano Promosedia Caiazza Memorial Challenge. 2005., 2006., 2007: Section by Invitation, Rehti kiállítás, Milanó. 2003: Saunabus.

Forrás: www.martela.co.huTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A Zsámbéki-medence bájos községében álló ház tökéletesen illeszkedik a tradicionális faluképhez. Az utcára merőleges, a kert felé mélyen benyúló épület egyszerűségével, hagyományos formájával és finom dekorációjával a régi idők átgondolt építészetét hivatott népszerűsíteni.

Az egytömbű épület egyszerű formavilága ellenére feltűnő jelenség. Köszönhető ez vörös dísztégla borításának, sárga színfoltjainak és érdekes „szárnyainak”.

Sokan nem szereti, ha egy térben minden egybefolyik, inkább az elkülönített funkciókban hisznek. Viszont vannak lakások, ahol a méretek miatt nem nagyon oldható meg a szeparáltság.

Végy egy egyszerű alapépületet, dobd fel néhány kiegészítő elemmel, színezd kedved szerint, és máris kész az egyedi, minden esztétikai és funkcionális igényt kielégítő tökéletes otthon.

Gyerekek álma? Talán nem csak az övék…

1067 Budapest, Csengery u. 53.

ARCAD Építészeti Tervezőrendszer, myHouse 3D otthontervező program, Tető-, Lépcső-, Fedélszéktervező.

7624 Pécs, Nagyberki út 11.

Cégünk a kiváló minőségű Schock gránit mosogatók magyarországi forgalmazója. Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését. Magas minőség, szép formavilág, antibakteriális felület, 5 év garancia, gyors szállítás - Schock gránit mosogatók.

3200 Gyöngyös, Kőkút u. 11.

40 éve természetesen - MÁTRAPARKETT

1095 Budapest, Soroksári út 20/a

Angel Ajtó - Ajtó és ablak stúdió

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017