Világíts fékkarral!

2016.02.29.

Bringalámpa, avagy hogyan kerül a bicikli az asztalra

Biciklik inspirálta asztali lámpák közösségi kampánya indult az Indiegogo-n. A magyar tervezésű designkiegészítő ötletes, egyedi, a szabadságot jelképező darab, mely a legegyszerűbb otthont is feldobja, fényt és színt visz a szürke hétköznapokba. Az Industrial Kid kitalálója Belső Péter dizájner, akinek nem ez az első, kerékpár inspirálta alkotása.A prototípusok elkészültek, pompásan mutatnak és ragyogóan működnek, már csak a közösségi kampányon múlik, mekkora siker lesz a bicajbútor.További információ: http://industrialkid.eu/index.php/hu/Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.

Az erőteljesen növekedő és elágazódó fészkes virágzatú növény fáradhatatlanul hozza élénksárga virágait. A Samsara (Bidens ferulifolia) ellenáll a szélsőséges időjárásnak, az erős szélnek. A rendszeres tápanyagellátást hatalmas virágpompával hálálja meg.

Egyedi fürdőszobára vágyik? Itt egy remek ötlet.

Vannak olyanok, akik bárhol, bármilyen és bármennyi növényt el tudnak képzelni. Egy növénycsillárra gondoltak már?

E fürdőszobáról bármit mondhatunk, csak azt nem, hogy unalmas. A kék, sárga és fehér árnyalatú burkolatok a country stílus jegyeit viselik magukon, egy kis modern körítéssel. A napfényt, a vizeket, a levegőt, egyszóval az életet, az élet örömét juttatják eszünkbe.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017