Világíts fékkarral!

2016.02.29.

Bringalámpa, avagy hogyan kerül a bicikli az asztalra

Biciklik inspirálta asztali lámpák közösségi kampánya indult az Indiegogo-n. A magyar tervezésű designkiegészítő ötletes, egyedi, a szabadságot jelképező darab, mely a legegyszerűbb otthont is feldobja, fényt és színt visz a szürke hétköznapokba. Az Industrial Kid kitalálója Belső Péter dizájner, akinek nem ez az első, kerékpár inspirálta alkotása.A prototípusok elkészültek, pompásan mutatnak és ragyogóan működnek, már csak a közösségi kampányon múlik, mekkora siker lesz a bicajbútor.További információ: http://industrialkid.eu/index.php/hu/Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Egy tipikus floridai villa, bárhol megvalósítható lakberendezési ötletekkel.

Nem tudjuk, kinek mi jut eszébe ezekről a polcokról, nekünk a Menő manó című rajzfilm. Ott találkoztunk ugyanezzel a gondolattal, ami valószínűleg ezen polcok tervezőjének a fejében is felderengett: az egyszerű vonal óriási jelentőségével.

A régi, korszerűtlen ház helyén, de annak alapjain egy új ház nőtt, mely most már minden igényt kielégít, mindez úgy, hogy a tulajdonosoknak közben nem kellett az építés nyűgét a nyakukba venni.

Az épületet az utcáról magas kőkerítés takarja, de bévül barátságosan hívogató világ fogad. A vörös falak, a terrakotta burkolatok és a kék ablakkeretek igazi mediterrán atmoszférát teremtenek az egykor jellegtelen ház köré, ahol nagyanyáink Singer varrógépei kaptak új értelmezést.

Csak akkor lesz rend, ha mindennek megvan a maga helye.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017