Világíts fékkarral!

2016.02.29.

Bringalámpa, avagy hogyan kerül a bicikli az asztalra

Biciklik inspirálta asztali lámpák közösségi kampánya indult az Indiegogo-n. A magyar tervezésű designkiegészítő ötletes, egyedi, a szabadságot jelképező darab, mely a legegyszerűbb otthont is feldobja, fényt és színt visz a szürke hétköznapokba. Az Industrial Kid kitalálója Belső Péter dizájner, akinek nem ez az első, kerékpár inspirálta alkotása.A prototípusok elkészültek, pompásan mutatnak és ragyogóan működnek, már csak a közösségi kampányon múlik, mekkora siker lesz a bicajbútor.További információ: http://industrialkid.eu/index.php/hu/Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A lakások között nálunk is előkelő helyet foglalnak el a penthause-ok. Nem véletlenül.

Sokan visszasírják gyerekkoruk mérleghintáit, nekik találták ki ezt az étkezőasztalt.

A nevével ellentétben egyáltalán nem fa, inkább cserje formájú vaníliafa (Heliotropium arborescens) virágai első pillantásra az orgonára emlékeztetnek. A dús zöld levélzet közül előbukkanó, sok-sok apró virágból álló virágzatok bódító vaníliaillatot árasztanak.

A fürdőszoba mára már nem pusztán kiszolgálóhelyiség, felfrissülni, feltöltődni szeretnénk itt, amihez a praktikusan kialakított környezet is hozzásegíthet.

AZ Elica új páraelszívóival próbál elszakadni a hagyományos designmegoldásoktól.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017