Új konyhák a KIKA-ban

2015.04.10.

Megérkezett a KIKA áruházak legújabb sztárja a Quattro Mobili konyhabútorcsalád, mely magában foglalja a mediterrán világ egyediségét, variálhatóságát és praktikusságát.
Miért lehet jó választás az új koncepció?  • Mert többféle anyagból választhatunk.

  • Mert a bútorcsalád kialakítása praktikus, így a kis hellyel rendelkezők számára is rendkívüli lehetőségeket rejt.

  • Mert a KIKA munkatársai a tervezéstől a beszerelésig átfogó, igényes, személyre szabott és GYORS támogatást nyújtanak számunkra: házhoz mennek, hogy fel tudják mérni az egyéni igényeket, méretet vesznek a kialakítandó konyhabútorról és rendelkezésre álló helyről, számítógépen lemodellezik, hogyan fog a valóságban kinézni a megálmodott bútor, sőt akár a tervezés első napjától számított 14 napon belül az adott áruháztól terjedő 50 km-es körzeten belül ingyen házhoz is szállítják otthonunk legújabb tagját.
Bővebb információ:
http://www.kika.com/hu/home/

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Tulum a maja kultúra egyik leglenyűgözőbb és legimpozánsabb látványossága. A Karib-tengerrel és a felkelő nappal szembenéző, egykor virágzó kereskedőváros ma is meglehetősen népes.

Életünk során folyamatosan változunk, és persze változik körülöttünk a világ is. Munkahelyet váltunk, pályát módosítunk, új hobbikat keresünk. Az idő előrehaladtával átalakul családunk szerkezete, más szokásokat veszünk fel.

A türkiz klasszikus fürdőszobai szín, bár mostanában kissé feledésbe merült. Ezt az árnyalatot vette most alapul az olasz Ceramica Lord, hogy egy kis arannyal és izgalmas, buja motívumokkal fűszerezve felpezsdítse a minimál fürdőszobák világát.

Vannak pasik, akiknek az autójuk a mindenük. Nos, ha akarják, akár az irodájukba is bevihetik.

Tisztaság, hamvasság és persze határtalan női báj sugárzik ebből a vendégszobából. A kecses fehér bútorok mellett a hangulat meghatározói az alapszínek, a fehér és a fáradtrózsaszín, melyet a rózsaszín egyéb árnyalatai tesznek izgalmassá.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018