Új helyen a Ligne Roset

2014.03.18.

Megnyílt a Ligne Roset új, impozáns, kétszintes bemutatóterme Budapest belvárosának szívében, ahol a már megszokott, merész stílusú designbútorok között válogathatnak a modern formakultúrát kedvelő vásárlók.


Aki szereti a francia eleganciát és a kifinomult stílust, feltétlenül látogasson el ide.


Az új cím: Budapest, Andrássy út 37.


További információ: ligne-roset.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A konyha szépségének problematikáján dédszüleink minden bizonnyal remekül szórakoztak volna, hiszen az ő idejükben a konyha a tisztaszoba mögötti rejtett helyiség volt. Amíg a személyzet birodalma volt, senki nem gondolt arra, hogy a praktikus szempontokon túl...

Paul Johnson elegánsan minimalista bútorait a tiszta vonalú szelíd formák, precíz kidolgozású részletek jellemzik. Funkcionális tárgyai alaposan átgondolt, okos tervezésről tanúskodnak. A formák mellett különösen fontos szerepet játszik a színek és a textúrák kifinomult megválasztása.

A használt gumiabroncsokat sokan és sokféleképpen használják fel a ház körül, virágtartónak, hintának, ütközőnek, dekorációnak stb. Lássuk be, a legtöbb megoldás nem valami mutatós. De íme, egy remek ötlet, mellyel nemcsak újrahasznosítunk egy kidobásra szánt abroncsot, igazán trendi és persze környezetbarát bútordarabot is alkotunk.

A régi, korszerűtlen ház helyén, de annak alapjain egy új ház nőtt, mely most már minden igényt kielégít, mindez úgy, hogy a tulajdonosoknak közben nem kellett az építés nyűgét a nyakukba venni.

Ha vannak gyerekek, vagy gyermeklelkű felnőttek a házban, miért ne legyen egy csúszda is?

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018