Nyereményjáték!

2016.03.30.


Akár 100 000 Ft-ot érhet a recepted!


 


Küldd el Te is kedvenc receptjeidet, és akár minden hónapban eséllyel indulhatsz a 10 000, 
15 000 és 25 000 Ft-os nyereményekért, és a játék végén a 100 000 Ft-os fődíjért.


A receptmagazinjainkban (Receptözön, Receptözön Sütemények, Csupa Recept, Receptmánia) az adott hónapban megjelenő olvasói receptek beküldői között ugyanis minden hónapot követően egy-egy 10 000, 15 000 és 25 000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki.


Az év végén pedig a nyereményjáték időtartama alatt megjelent összes olvasói recept beküldője között gazdára talál egy 100 000 Ft értékű vásárlási utalvány.


 


Nyereményjáték időtartama


A nyereményjáték 2016. április 1-től 2016. december 31-ig tart, az ezen időszak alatt megjelenő, olvasóink által beküldött receptek vesznek részt a sorsolásokon.


A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint nevüket a magazinokban is közzétesszük.


 


Így küldd el a receptjeid


A recepteket a recept@receptozon.hu e-mail címre várjuk.


A recept szövegét az újságban megjelent recepteknél látható módon írd le (akár az üzenetben, akár csatolt word dokumentumként), de kiemelések, beillesztés és egyéb formázás nélkül. Körültekintően, hogy ne maradjon benne hiba, és ne feledkezz el az elkészítési idő, a mennyiség és a költség adatok megadásáról se. A recept végén tüntesd fel a neved és lakóhelyed.


Az üzenethez csatolj az ételről készített 1-3 db fényképet, jpg formátumban, legalább 300 kb-os méretben, s ügyelj arra, hogy a fotók élesek legyenek. Fájlküldővel továbbított képek sajnos nem megfelelőek.


 


Több recept esetén mindegyiket külön üzenetben küldd el. Érdemes folyamatosan „postázni” a recepteket, hogy minél nagyobb eséllyel bekerülhessenek a magazinokba, így esélyed legyen akár több nyereményre is.


A receptek beküldésével egyúttal elfogadod a játékszabályzat feltételeit, és adataid kezeléséhez is hozzájárulsz.


 


A nyereményjátékban részt vevő magazinok


A nyereményjátékban a Receptözön, a Receptözön Sütemények, a Csupa Recept és a Receptmánia magazinok, illetve a bennük megjelenő olvasói receptek beküldői vesznek részt.


 


 


Részvételi- és játékszabályzat


 


1. A nyereményjáték


A nyereményjáték (továbbiakban: játék) címe: „Akár 100.000 Ft-ot érhet a recepted.” A játék szervezője (továbbiakban: szervező) az Atzo Kiadó Kft. (1155 Budapest, Obsitos tér 1.), a játékban szereplő Receptözön, Receptözön Sütemények, Csupa Recept, Receptmánia magazinok kiadója.


 


2. A játékban részt vevő személyek


A játékban azok vehetnek részt (továbbiakban: játékos, beküldő), akik megfelelnek az alábbi együttes feltételeknek:


- 18 év feletti


- természetes személy


- magyarországi állandó lakóhellyel rendelkezik


- elküldi saját receptjét/receptjeit a recept@receptozon.hu címre, amely recept az alábbi feltételeknek megfelel:


A recept akár az e-mail üzenetbe beírható, akár csatolt word dokumentumként is beküldhető. A recept kiemelést, beillesztést és formázást ne tartalmazzon. A beküldött receptnek tartalmaznia kell az étel nevét, a hozzávalók felsorolását, azok mennyiségét, az elkészítési mód pontos leírását (elkészítési idő, mennyiség és költség megjelölésével), a beküldő nevét és lakóhelyét. Csatolandó továbbá az ételről készült 1-3 db éles fénykép, jpg formátumban, legalább 300 kb-os méretben. Fájlküldővel küldött képeket nem áll módunkban elfogadni.


A recept a játékos saját és eredeti receptje kell, hogy legyen. Abban az esetben, amennyiben a recept az előző feltételeknek nem felel meg, így az pl. valamely szakácskönyvből, weboldalról került kimásolásra, úgy a beküldő játékból kizárásra kerül. Amennyiben a játékos több receptet is beküld, mindegyiket külön üzenetben szükséges elküldenie.


 


3. A recept beküldése a játékszabályzat kifejezett elfogadásának minősül, így azzal játékos egyúttal kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a szervező a játékos nevének és lakóhelyének (település neve), esetlegesen a játékos fényképének feltüntetésével együtt, a beküldött receptet nyomtatott és online felületein nyilvánosságra hozza, vagy bármilyen más módon, díj megfizetése nélkül felhasználja.


A játékban nem vehetnek részt a szervező cég tulajdonosai, alkalmazottai, és közeli hozzátartozóik.


Tekintettel arra, hogy a 2. pontban foglaltakat a szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni, az ezzel kapcsolatos felelősség és minden ezzel járó anyagi következmény kizárólag a játékosokat terheli. A beküldött receptekkel kapcsolatosan a szervező harmadik személyekkel szemben semmilyen felelősséget nem vállal.


 


4. A játék időtartama


A játék 2016. április 1-től 2016. november 30. napjáig tart és a 2016. december 31. napjáig megjelenő, a játékban részt vevő receptmagazinokban (Receptözön, Receptözön Sütemények, Csupa Recept, Receptmánia) szereplő receptek beküldői vesznek részt a sorsolásokon.


 


5. A játék leírása


A játék szervezője a résztvevő játékosok által a megadott címre beküldött és a 2. pontban foglaltaknak megfelelő receptekből az általa kiválasztottakat megjelenteti a játékban szereplő receptmagazinokban (Receptözön, Receptözön Sütemények, Csupa Recept, Receptmánia). A magazinokban megjelent receptek beküldői havonta sorsoláson vesznek részt, mely sorsoláson az adott hónapban megjelent fenti magazinokban szereplő receptek beküldői között kerül kisorsolásra egy-egy 10.000, 15.000 és 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány. A játék végén pedig a játék időtartama alatt megjelent valamennyi magazinban szerepeltetett recept beküldője között kerül kisorsolásra egy 100.000 Ft értékű vásárlási utalvány. Amennyiben egy játékosnak több receptje is megjelent az adott időszakban, úgy a sorsoláson is többszörös eséllyel vesz részt.


 


6. A nyeremények és a sorsolások


A havi nyeremények sorsolása a tárgyhónapot követően 15 napon belül kerül lebonyolításra, melynek során először a 25.000, majd a 15.000, végül a 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra. A 100.000 Ft-os vásárlási utalvány kisorsolására 2016. december 31-ét követően 15 napon belül kerül sor. A vásárlási utalványok konyhai eszközökre, berendezésekre használhatók fel, készpénzre nem válthatók át és nem átruházhatók. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget, valamint a nyeremények házhozszállítási költségét a szervező viseli, az ezeken felül esetlegesen felmerülő egyéb költségek a nyertes játékost terhelik.


A sorsolásokra a szervező 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt kerül sor, melyről jegyzőkönyv készül.


 


7. A nyertesek értesítése, a nyeremények átadása


A sorsolásokon nyertes játékosok értesítése – az általuk korábban a recept beküldésre használt címen – e-mail útján történik, és nevük, valamint lakhelyük (település neve) a résztvevő magazinokban is közzétételre kerül. A nyerteseknek a nyereményük átadása személyesen vagy postai úton történik, a sorsolást követő egyeztetés szerint.


 


8. Felelősség kizárása, egyéb


A szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a játék során bekövetkezett eseményekből eredő vagy azokhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.


A játékos a játékban történő részvétellel a 3. pontban szereplők szerint automatikusan elfogadja a jelen szabályzatot, valamint fénykép beküldése esetén szavatolja, hogy a fényképen saját maga szerepel, továbbá amennyiben azon rajta kívül más is látható, vagy a fénykép közzététele egyéb okból harmadik személy hozzájárulásához kötött, rendelkezik e személyek közzétételhez való hozzájárulásával.


 


9. Adatkezelés


A játékra történő jelentkezéssel a játékos kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatai a szervező, mint adatkezelő adatbázisába bekerüljenek, és azokat a szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje. Szervező az adatokat a játékszabályban szereplő esetekben és módon hozza nyilvánosságra, azonkívül kizárólag kapcsolattartás és tájékoztatás céljából használja azokat, harmadik félnek nem adja át.

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Meghökkentő? Igen, de nagyon mutatós!

A tizenhat éves rózsavölgyi családi ház nehezen talált új gazdára, mert az egyébként kiváló fekvésű, építészetileg korrekt lakóház jellegtelen stílusa eltántorította a pénzükért extrákat remélő vevőket. Sokan ugyanis nem tudják elképzelni egy ügyetlenül, avagy...

Akkor sincs probléma, ha telkünkön nem túl egyenletes a talaj. Egyszerűen szerezzünk be egy függő napozóágyat.

Relaxáció, nyugalom, pihenés – és természetesen alvás. A hálószoba az a helyiség, ahol mindezt zavartalanul megtehetjük. Igazi fészek, ahol elbújhatunk a kíváncsi szemek elől, és gondtalanul átengedhetjük magunkat – saját magunknak.

A színek fontos szerepet játszanak a lakberendezésben, tudattalanul is befolyásolják közérzetünket, hangulatunkat. Tudatos használatukkal pedig kiegyensúlyozott enteriőröket hozhatunk létre, barátságos légkörű otthonná alakíthatjuk lakásunkat.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018