Konyhatrend, a konyhák szerelmeseinek

2015.02.23.

A Konyhakiállítás február 27-március 1. között hatodik alkalommal várja látogatóit a Budapest Sportarénában.
A kiállításon a legfrissebb konyhai trendek mellett számos világpremier is bemutatkozik a nagyközönség és a szakmai látogatók számára. Újdonság, hogy nemcsak konyhabútorok és konyhagépek, hanem teljes enteriőrök is lesznek, így akár az egész ház belső kialakítására találhatunk megoldásokat és professzionális partnereket, ha építkezés vagy nagy felújítás előtt állunk.
Kiegészítők terén is széles választék vár a helyszínen mindenkit, a késektől az edényeken át egészen a világhírű Herendi porcelánig. Sőt – szokás szerint – magas színvonalú gasztronómiai kísérőprogramok is fűszerezik a kiállítást. Ha nincs még programja a hét végére, irány a Konyhakiállítás!Időpont: 2015. február 27–március 1.


Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna


www.konyhakiallitas.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A design immár része mindennapjainknak: lakásunk berendezési tárgyai, öltözetünk, a vizuális kultúra elemei mind-mind olyan termékek, amelyeket iparművészek terveznek. A Magyar Iparművészeti Egyetem hatodéves design-menedzser szak hallgatóinak...

Az olasz Fantini Rubintti legújabb terméke, az Acqua Zone névre keresztelt fejzuhany páratlan zuhanyzási élményt nyújt.

Ebben a lakásban az első és egyetlen tárgy Roy Lichtenstein képe volt. Bár csak reprodukció, a tulajdonosnak mégis a kedvence, ezért Mester Andrea lakberendező azt a feladatot kapta, hogy ehhez, eköré tervezze meg az enteriőrt.

Vannak pasik, akiknek az autójuk a mindenük. Nos, ha akarják, akár az irodájukba is bevihetik.

Napjaink fejlett technikájának köszönhetően egyre több háztartási berendezés automatizálható, programozható, távirányítóval vezérelhető. Az épületautomatizálási rendszerekkel maximálisan komfortossá, ugyanakkor biztonságossá varázsolható házunk, kertünk: az otthonunk.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018