Egy új hely a lakberendezés szerelmeseinek - megnyílt a KIKA Deco

2014.09.29.

A nagyáruházak sikerei után a KIKA úgy gondolta, ideje a Belvárost is meghódítania, ezért Budapest szívében, a Nyugati téren megnyitotta dekorációkra és kiegészítőkre szakosodott áruházát, a KIKA Deco-t.
A vidám kirakat mögött bent is színes világ várja a vásárlókat, ahol a legújabb trendeket követő lakberendezési kiegészítők, dísztárgyak, szőnyegek, díszpárnák, hálószobai és konyhai textíliák, képek, lámpatestek és exkluzív konyhai eszközök között válogathatnak. Érdemes csemegézni, mert vannak olyan termékek, melyek csak itt kaphatók. Annak sem kell elkeseredni, aki nagybútorokat szeretne beszerezni, hiszen – bár nincs minden bemutatva – katalógusból a KIKA teljes áruválasztéka megrendelhető itt is.
További információ: http://www.kikadeco.hu/

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Vannak olyanok, akik bárhol, bármilyen és bármennyi növényt el tudnak képzelni. Egy növénycsillárra gondoltak már?

Gyerekek álma? Talán nem csak az övék…

Az építkezés előtt állók ritkán szokták kikérni szakemberek véleményét a megvásárlandó telekről, pedig néha nem ártana. Sok esetben már csak a vásárlás után derül ki, hogy az adott telekre nem lehet felépíteni álmaink házát, mert túl keskeny, túl meredek, vagy épp a beépítési szabályok nem engedélyezik. Vegyük sorba, hogy mire kell figyelni telekvásárláskor.

Ha úgy érzi, majdnem tökéletes a kertje, csak valami apróság hiányzik, akkor ideje elgondolkodni egy saját vízesésen.

Sokan úgy gondolják, hogy a szürkének nem sok keresnivalója van a lakberendezésben. Pedig a szürke egy remek szín, mindenhez illik, mindennel jól társítható, egy biztos pont, amire építhetünk.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018