Kertverseny indul!

2015.06.26.

Legyél büszke rá, és mutasd meg a kerted!A Tectona Grandis Kertberendezés keresi Magyarország legszebb kertjeit.


A Tectona Grandis Kertberendezés kert- és fotópályázatot hirdet „Mutasd meg a kerted” címmel. A pályázat célja, hogy megtalálják Magyarország legszebb kertjeit, az első három helyezett nyereménye egy-egy Tectona Grandis vásárlási utalvány lesz. Aki szeretné megmutatni, hogy mit alkotott, milyen csodás környezetet, kertet, erkélyt, teraszt varázsolt maga köré, annak nem kell mást tennie, mint néhány fotót készítenie, és beküldeni az info@tectonagrandis.hu e-mail címre.


A pályaműveket 2015. augusztus 31. éjfélig várják, a zsűri által kiválasztott három legszebb kertet bemutató anyagot szeptember 15-én teszik közzé facebook oldalukon, valamint a tgselection.hu oldalon.


További információ: http://www.tgselection.hu/palyazat.htmlTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Egy szép darab az ígéretes olasz építésztől, Alessandro Di Prisco-tól.

Az utca felé teljesen nyitott, a kert felé viszont intim zártságot mutat ez a csodás épület.

A zuhanyfülke ma már alapfelszerelés a fürdőszobákban. Egyre kevesebb időnk van a fürdőzés luxusát élvezni, ráadásul a zuhanyozás sokkal egészségesebb és frissítőbb is.

Ezt a remek darabot a londoni TILT Stúdió tervezte. Eredetileg otthonra szánták, egy olyan kuckónak, ahol el lehet bújni a többi családtag elől, lehet olvasgatni, relaxálni, pihenni.

Nem csak ünnepi alkalmakkor, hétköznapok estéin is különleges hangulatot varázsolhatunk néhány gyertyával. A számtalan színben, formában és illatban kapható változatokból a berendezés stílusával, színével harmonizáló darabokat válasszunk ki. Drámai hatást érhetünk el, ha a szokásostól eltérő helyen, és eltérő módon helyezünk el gyertyákat, méghozzá sokat. Azonos formát többszörösen megismételve, például a lépcsőfokokra helyezve, erőteljesen fokozhatjuk a hangulatot.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017