Kertverseny indul!

2015.06.26.

Legyél büszke rá, és mutasd meg a kerted!A Tectona Grandis Kertberendezés keresi Magyarország legszebb kertjeit.


A Tectona Grandis Kertberendezés kert- és fotópályázatot hirdet „Mutasd meg a kerted” címmel. A pályázat célja, hogy megtalálják Magyarország legszebb kertjeit, az első három helyezett nyereménye egy-egy Tectona Grandis vásárlási utalvány lesz. Aki szeretné megmutatni, hogy mit alkotott, milyen csodás környezetet, kertet, erkélyt, teraszt varázsolt maga köré, annak nem kell mást tennie, mint néhány fotót készítenie, és beküldeni az info@tectonagrandis.hu e-mail címre.


A pályaműveket 2015. augusztus 31. éjfélig várják, a zsűri által kiválasztott három legszebb kertet bemutató anyagot szeptember 15-én teszik közzé facebook oldalukon, valamint a tgselection.hu oldalon.


További információ: http://www.tgselection.hu/palyazat.htmlTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az irodabútoroknak sem kell feltétlenül egyenes vonalúnak lenniük. Egy elegáns, nagyvonalú irodába válasszunk nyugodtan lendületes íveket.

Gyorsan növő, a városi klímát kitűnően tűrő, egyenként és sövénynek is ültethető cserje. A napos, félárnyékos helyeket kedveli, márciustól áprilisig virágzik. A lilás-bordó színben pompázó tamariska (Tamarix tetrandra) magassága a 3-4 métert is elérheti.

Fotel, hintaszék, gördülő szék, pihenőszék. Akár több jelzővel is illethetjük ezt a darabot, valahol mindegyik megállja a helyét. Lendületes formája meglehetősen impulzív, kevés embernek kerüli el a figyelmét.

A természetes anyagok szépsége, a nemes egyszerűségű formák nagyvonalúsága első pillantásra lebilincselő hatású a modern fürdőszobában. A nagyméretű tükör fokozza az élményt, megkettőzve a tér látványát.

Kertünk termőhelyi viszonyainak megfelelő kúszónövényeket válasszunk. A növényválasztás mellett a talaj- és fényviszonyok alapvető fontosságúak a növények egészsége és erőteljes fejlődése szempontjából. A helyes választással elősegíthetjük...

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018