Kertverseny indul!

2015.06.26.

Legyél büszke rá, és mutasd meg a kerted!A Tectona Grandis Kertberendezés keresi Magyarország legszebb kertjeit.


A Tectona Grandis Kertberendezés kert- és fotópályázatot hirdet „Mutasd meg a kerted” címmel. A pályázat célja, hogy megtalálják Magyarország legszebb kertjeit, az első három helyezett nyereménye egy-egy Tectona Grandis vásárlási utalvány lesz. Aki szeretné megmutatni, hogy mit alkotott, milyen csodás környezetet, kertet, erkélyt, teraszt varázsolt maga köré, annak nem kell mást tennie, mint néhány fotót készítenie, és beküldeni az info@tectonagrandis.hu e-mail címre.


A pályaműveket 2015. augusztus 31. éjfélig várják, a zsűri által kiválasztott három legszebb kertet bemutató anyagot szeptember 15-én teszik közzé facebook oldalukon, valamint a tgselection.hu oldalon.


További információ: http://www.tgselection.hu/palyazat.htmlTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az igazi romantikát mindig a részletek teszik izgalmassá, bár ebben a hálószobában az alapberendezés sem mindennapi. A hatalmas kovácsoltvas ágy, a baldachin, a klasszikus szépségű tömörfa bútorok és a finom színek mind-mind a nőiességet, a bájt, a kellemet...

Egy régi garázs is csodás lehetőségeket rejt, csak meg kell találni benne…

Mikko Laakkonen 1974-ben született, Espoo-ban, Finnországban. Zenei tanulmányai után tervezést tanult a kymenlaakso-i Művészeti Főiskolán, és formatervezést Helsinkiben az Iparművészeti Főiskolán.

Sokan szeretik a nappalijukat valamilyen távoli földrész jegyében kialakítani.

Egyszerű ötlet az unalmas, dekoráció nélküli előszobák feldobására a csíkos tapéta.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017