Itt a 9. Gardenexpo!

2015.03.17.

A Gardenexpo és társrendezvénye, az Orchidea Ünnep március 20-22. között várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában, ahol idén is fantasztikus bemutatókertekből meríthetünk ihletet saját kertünk, teraszunk, erkélyünk megtervezéséhez és berendezéséhez.
Mi az, amiért érdemes ellátogatni a kiállításra? Megtudhatjuk mik az idei kerti trendek, ötleteket leshetünk el profi kerttervezőktől, beszerezhetjük a kertészkedéshez szükséges kellékeinket, eszközeinket, válogathatunk a szebbnél szebb kültéri bútorok között, de medencék, öntözőrendszerek, burkolatok, grillek és különféle árnyékoló-rendszerek vásárlásához is tanácsot kaphatunk.
Sőt, az idei Orchidea Ünnep igazi különlegességgel készül: az ókori Egyiptomot idézi meg, elképzelve azt, milyen is lehetett volna, ha Egyiptom mesés világa ismerte volna az orchideákat.
Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Négy éve döntött a házaspár: hogy a nagyszülőktől örökölt szentendrei nyaraló helyére lakóházat építenek. Amióta felnőtté cseperedett a gyermekük, és saját lakásba költözött, egyre gyakrabban jártak ki a Pilis lábához, az erdő melletti domboldalon fekvő telekre.

A Velencei-tótól nem messze, egy sűrű bokrokkal körülvett területen lévő „édenkert” már belépéskor elbűvöli az embert, hiszen a kaputól a ház bejáratáig vezető homokkő út két oldalán dúsan virágzó rózsabokrok kísérik a látogatót.

A fiatal francia tervező Florent Dafour – étkezőszékekből és -asztalokból álló kollekciója – első bemutatkozása a bútortervezés színpadán.

Manapság egyértelműen trendiek számítanak a hatalmas mintájú tapéták, de ne feledkezzünk meg azokról sem, akik nem szeretik a tapétázott falakat.

Ahhoz, hogy már az első házunk tökéletes legyen, időben el kell kezdeni a tervezgetést. Vendéglátónk még javában a régi, városi lakásában élt, amikor már szinte pontosan, minden részletre kiterjedően tudta, milyen lesz leendő vidéki otthona. Amint lehetősége adódott rá, meg is valósította álmait.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018