Caracalla Design Days

2017.09.21.

Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Caracalla Design Days,
az idén a patinás Iparművészei Múzeum falai között.
A belsőépítész szakma ezen egyedülálló designkiállítása 2017. október 5-7. között várja látogatóit, ráadásul nem is akárhol, hanem a látogatók részére már bezárt, felújítás előtt álló Iparművészeti Múzeum épületében. A háromnapos rendezvény lehetőséget teremt a belsőépítészek, lakberendezők, a szaksajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhessék a vezető lakberendezési és designmárkák legizgalmasabb újdonságait, innovációit és a 2018-as trendeket. A kiállítás nemcsak nézelődésre, szakmai programokra is invitál, melyek keretében 20 hazai és nemzetközi szakember előadását hallgathatjuk meg. (A programokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.)Helyszín: Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37.


Időpont: 2017. október 5-7. 10.00-18.00


Szakmai napok: 2017. október 5-6. 10.00-18.00


Kiállító partnerek: Alape, Antrax, Axor, Bisazza, BoConcept, Dornbracht, Duravit, Geberit, Gessi, Graniti Fiandre, Hansgrohe, Hüppe, Inda, Keramag, Laufen, Ligne Roset, Miele, Neff, Villeroy & Boch

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Első pillantásra nehéz eldönteni, mi is ez a félig összetekert papírlap formára emlékeztető bútordarab. Tüzetesebb vizsgálódás, körüljárás és – nem tévedés – hallgatózás után azonban kirajzolódik a kép.

Életünk során folyamatosan változunk, és persze változik körülöttünk a világ is. Munkahelyet váltunk, pályát módosítunk, új hobbikat keresünk. Az idő előrehaladtával átalakul családunk szerkezete, más szokásokat veszünk fel.

Ha lakásunkból eltűntek a mesteremberek, és helyükre kerültek az utolsó bútordarabok is, még nem fejeződött be a munka. Bármily tökéletesen és körültekintően válogattuk össze a berendezés különböző darabjait, majdnem biztos, hogy nem leszünk elégedettek a végeredménnyel. A tökéletesség a kiegészítőkben rejlik.

Mitől jó egy előszoba? Leginkább attól, hogy mindennek van helye. Persze, ezt csak akkor tudjuk elérni, ha okosan megtervezzük, hogy mit hová teszünk. Ez sokszor nem könnyű feladat, ám íme 10 ötlet, amelyekkel jól kihasználhatjuk a rendelkezésre álló helyet.

Ha kicsi a hely, gondolkodjunk többfunkciós bútorokban.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017