Caracalla Design Days

2017.09.21.

Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Caracalla Design Days,
az idén a patinás Iparművészei Múzeum falai között.
A belsőépítész szakma ezen egyedülálló designkiállítása 2017. október 5-7. között várja látogatóit, ráadásul nem is akárhol, hanem a látogatók részére már bezárt, felújítás előtt álló Iparművészeti Múzeum épületében. A háromnapos rendezvény lehetőséget teremt a belsőépítészek, lakberendezők, a szaksajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhessék a vezető lakberendezési és designmárkák legizgalmasabb újdonságait, innovációit és a 2018-as trendeket. A kiállítás nemcsak nézelődésre, szakmai programokra is invitál, melyek keretében 20 hazai és nemzetközi szakember előadását hallgathatjuk meg. (A programokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.)Helyszín: Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37.


Időpont: 2017. október 5-7. 10.00-18.00


Szakmai napok: 2017. október 5-6. 10.00-18.00


Kiállító partnerek: Alape, Antrax, Axor, Bisazza, BoConcept, Dornbracht, Duravit, Geberit, Gessi, Graniti Fiandre, Hansgrohe, Hüppe, Inda, Keramag, Laufen, Ligne Roset, Miele, Neff, Villeroy & Boch

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Sokan félnek megmutatni igazi egyéniségüket a lakásuk arculatának kialakításában. Elbújnak a sztereotípiák, a divatirányzatok mögött. Katalógusoldalakat böngészve választanak nemcsak bútorokat, de hangulatokat, és szinte életformát is.

A hálószoba a nyugalom és a béke szigete. Hogyan érhetjük ezt el?

Az étkező talán a legfontosabb helyisége a lakásnak. Itt töltjük a legtöbb időt a családunkkal, itt fogadjuk a vendégeinket, itt zajlanak az ünnepek. Legyen tehát nagyon kényelmes.

Egy hintaszékben ringani eleve jó dolog. Csak ráadás, ha még kényelmesen olvashatunk is benne.

A fehér, szürke, fekete színekre komponált elegáns fürdőszoba hatalmas falitükrei felerősítik a helyiségben körbefutó párkányelemek hatását, ugyanakkor megduplázzák a fürdőszoba méreteit, a tágasság érzetét keltve.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017