A kert szerelmeseinek

2014.01.30.

Kertrajongóknak ajánlja vadonatúj webáruházát a Dekor&Mentha, ahol folyamatosan bővülő kínálattal, virághagyma-összeállításokkal, kerti eszközökkel, kiegészítőkkel, dekorációkkal szeretnének kedveskedni a hobbykertészeknek. Érdemes körülnézni, a tavaszi ültetéshez is rendelhető már néhány különlegesség. 

Tovább információ: www.dekoresmenthashop.hu/

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A főzőlapok alapvetően két kategóriába sorolhatók: a gáz- illetve az elektromos üzeműbe. A gázüzemű főzőlapok előnye a gyorsaság és a pontos szabályozhatóság. A választék bőséges, általában több különböző méretű gázégővel, szebbnél szebb formatervezésben, akár kerámia alaplappal is kaphatók.

A szürke és nyomasztóan hosszú téli hónapok múltával végül beköszönt a várva várt téltemető február, a farsangolás időszaka.

Környezettudatosság, design és technológia remek egymásra találása hívta életre ezt a széket.

Nem tudjuk, kinek mi jut eszébe ezekről a polcokról, nekünk a Menő manó című rajzfilm. Ott találkoztunk ugyanezzel a gondolattal, ami valószínűleg ezen polcok tervezőjének a fejében is felderengett: az egyszerű vonal óriási jelentőségével.

Az „5.5 Designer” francia fiatal tervezőket magába foglaló csapatának kísérletező kedvéből, a hagyományokkal szakítani akaró, új látásmódokat kereső gondolkodásmódjából született meg ez a szokatlan lámpakollekció.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018