A BoConcept és a Smart együttműködése

2014.02.12.

Az egyszerű, letisztult formavilágáról ismert BoConcept és a Smart együttműködése kapcsán egy új lakberendezési kollekció, valamint egy egyedi belső terekkel kialakított cabrió született.


Mindkettőt a természetes anyagok, az elegáns és friss megjelenés, a karakteres színek és formák jellemzik. Anyagokban a bőr és a fa, színekben a finom dohánybarna, a fehér, a fekete és citromsárga dominálnak.A bútorkollekcióban egy autóüléshez hasonlító designfotel, egy férfias kanapé, egy sárga színű, merész formavilágú asztal és számos izgalmas, az autó stílusát visszatükröző kiegészítő található.
További információ: boconcept.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Nem túl nagy, mégis kényelmesen használható parkosított kert közepén álló takaros kis lak halványsárga falakkal, piros tetőcseréppel, kovácsoltvas kerítéssel és erkélykorláttal – igazi mézeskalács házikó.

Merész grafika és merész színek jellemzik a Toulemonde Bochart szőnyegeit, melyek erőt és lüktetést varázsolnak minden helyiségbe.

Meghökkentő? Igen, de nagyon mutatós!

Ha nem egy bájos mediterrán kisvárosban élünk, de szeretnénk, akkor nincs más dolgunk, mint elővenni az ecseteket. Néhány ügyes mozdulat, néhány jól megválasztott szín, és máris a paradicsomban érezhetjük magunkat.

Legtöbbször a legegyszerűbb dolgok a legütősebbek. Néha csupán néhány színes folt is elég…

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018