2011 megújulást hozott a Ligne Roset arculatában

2011.02.16.

A hírt feltöltő cég: Ligne Roset

A kampányképeket a hamburgi Jung von Matt/Alster készítette, akit a W&V Kreativ-Ranking 2010 decemberében a legjobb német kreatív ügynökségként jelölt.


Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról. Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról.


Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról. Ennek kreatív képi megfogalmazásához Liz von Hoene new yorki sztárfotóst kérték fel.


Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról.Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról.

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Egy függőágy adhatta az ötletet a Splinter Works tervezőinek, Miles Hartwellnek és Matt Withingtonnak ennek a kádnak a megalkotásához.

Manapság is sokan szeretik az antik enteriőröket.

Beton- és faszerkezetek kombinációjából született meg ez a modern gerendaház.

Ha a lakáson kívül, de ahhoz közel szeretnénk berendezni az irodánkat, nem is találhatnánk jobb megoldást, mint ezt a kis kerti dobozt.

Eredetileg irodába tervezték, de otthon is hasznát vehetjük.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018