2011 megújulást hozott a Ligne Roset arculatában

2011.02.16.

A hírt feltöltő cég: Ligne Roset

A kampányképeket a hamburgi Jung von Matt/Alster készítette, akit a W&V Kreativ-Ranking 2010 decemberében a legjobb német kreatív ügynökségként jelölt.


Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról. Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról.


Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról. Ennek kreatív képi megfogalmazásához Liz von Hoene new yorki sztárfotóst kérték fel.


Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról.Az image fotók nem csak hangulatukban, hanem szövegükben is kifejezik a büszke tulajdonos és kedvenc Ligne Roset darabjai közti kapcsolatot, miközben határozott képet nyújtanak magáról a márkáról.

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

De természetesen nem mindegy, hogy mire. Néhány otthonban bizony elég fura dolgokra.

Egy modern épület mellé – ez nem is kérdéses – a kertbe is modern épített elemeket kell tervezni. Ez az úszómedence igazán dögös darab.

Az első, ami ebben a nappaliban feltűnik, hogy mindenben tökéletesen eltalálták az egyensúlyt. Nem billen semerre a mérleg nyelve, színek és formák egyaránt stabilan, merészen állnak. A fehér falak, a világos kőburkolat és a fehérre festett gerendázat...

A 80-as években meglehetősen sok lakásban találkozhattunk óriásposzterekkel. Nem lehettünk elég óvatosak, hiszen sosem tudhattuk, hogy egy nappaliba lépve nem találjuk-e magunkat egy erdőben, netán egy óceánparton.

Az épületet az utcáról magas kőkerítés takarja, de bévül barátságosan hívogató világ fogad. A vörös falak, a terrakotta burkolatok és a kék ablakkeretek igazi mediterrán atmoszférát teremtenek az egykor jellegtelen ház köré, ahol nagyanyáink Singer varrógépei kaptak új értelmezést.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018