Utolsó frissítés dátuma: 2010.09.02.

Cégadatok

Henex-Systems Szolgáltató Zrt.

1133 Budapest, Váci út 110.

Telefon: 1/271-0590

Intelligens energiafelügyelettel, világításkorszerűsítéssel az optimalizált energiafelhasználásért! www.henex.eu

Cégünkről

"Hatékonyság és minimalizált energiafelhasználás", ez tükröződik a Henex-Systems Zrt. termékeiben és szolgáltatásaiban. Ügyfeleinknek energiaköltségcsökkentő, komfortnövelő, korszerű megoldásokat kínálunk az épületautomatizálás, épületfelügyelet, világításkorszerűsítés, vezérlés területén. Kollégáink teljeskörű műszaki tanácsadással, állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Termékeinkről részletesen a www.henex.eu honlapon olvashatnak, ahol elérhetőségeinket is megtalálják.

Termékek, szolgáltatások

• VILÁGÍTÁS VEZÉRLÉS
Megoldásunkkal egyetlen vezérlő egység kezeli a lámpák irányított be-és kikapcsolását, a fényerősség szabályozását. Eredmény: optimalizált fényviszonyok mellett jelentős energia megtakarítás.
• MERTEN SZERELVÉNYEK
Kedvező áron forgalmazzuk a német Merten Gmbh esztétikus, minden belsőépítészeti igényt kielégítő kapcsolóit, kereteit, fedlapjait. A gyártó felsőkategóriás EIB/KNX felügyeleti rendszerét is versenyképesképes áron betervezzük és beüzemeljük.
• ENERGIA AUDIT
Feltárjuk az épület energetikailag gyenge pontjait, elemezzük az energiaköltségeket és javaslatot teszünk az energia veszteségek megszüntetésére.
• FELÜGYELET
A meglévő rendszerekből begyűjtött adatok feldolgozásával, a rendszerek vezérlésével biztosítjuk az épületek optimalizált működését.

Hírek

A LUXMATE CIRIA vezérlőegységgel egyszerűen és ésszerűen vezérelhetjük a ház összes helyiségének a világítását, szabályozhatjuk a fényerőt, mozgathatjuk a redőnyöket, stb. Letisztult design, kompakt kialakítás, könnyen tisztítható üvegfelület, felhasználóbarát funkcionalitás, ezek a CIRIA fő jellemzői. Fekete és fehér színben is rendelkezésre áll. A LUXMATE CIRIA alkalmazásával kényelmesen, biztonságosan és költségtakarékosan "működtethetjük". Díjtalan tanácsadással állunk az érdeklődők rendelkezésére: henex@henex.eu; +36 (1) 271-05-90 www.henex.eu

Nyár van, szikrázó napsütés és hőség! Ennek örülünk a vízparton de a lakásokban, irodákban... Csúcsra járatott klímaberendezések mellett is melegünk van, a tükröződő monitorokon alig látjuk, hogy mit írunk, ijesztő energiaköltségekkel szembesülünk a hónap végén. A hő- és fényvédő ablakfóliák alkalmazásával az épületbe bejutó hőmennyiséget akár 75%-al is csökkenthetjük, a vakító ragyogás 83%-át kiszűrhetjük! A klimatizációs költségek jelentősen mérséklődnek, a fényviszonyok optimalizálása növeli a munka hatékonyságát, a széles szín és fényhatás választék segít az épület küllemének átformálásában.

Akciók

Tisztelt Partnerünk! Akciónk tartalma: a díjmentes helyszíni felmérést követően személyre szabott ajánlatot adunk, elvégezzük a beruházás gazdaságossági számításait valamint a világításvezérlés „intelligenciáját” biztosító teljes felprogramozást is. A beruházás előnyei: • csökken- a villamosenergia-felhasználás valamint a karbantartási költség költségcsökkenés! • javulnak, komfortosabbá válnak a munkakörülmények teljesítménynövekedés! • mérhető és- garantált megtakarítások! Egy 4 éves rendszer esetében megoldásunk alkalmazásával összesen 30-40%-os energia megtakarítást lehet elérni!   A beruházás részleteiről és megtérüléséről a www.henex.eu honlapunk "Világítás vezérlés" menüpontja alatt talál további információkat! Henex-Systems Zrt.; henex@henex.eu; www.henex.eu

Kategóriák

• Világítástechnika

Tervezés, tanácsadás

Világításkorszerűsítés

• Árnyékolástechnika

Tervezés, tanácsadás

• Biztonságtechnika

Távfelügyelet

• Épületautomatizálás

Karbantartás

Kivitelezés

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, tanácsadás

• Épületgépészet

Tervezés, tanácsadás

• Fűtéstechnika

Tervezés, kivitelezés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.09.02.

A Mybox egy egyszerű ötletből született: kell egy olyan asztal, mely zárható, és elmozdítható.

A többfunkciós bútorok korát éljük. Főleg kicsi lakásokba remek választás valami olyasmi, amit a helyzettől függően akár több szerepben is használhatunk.

Durva természetesség és áttetsző finomság ötvözete. Röviden ez jellemzi ezt a széket.

Vitathatatlan, hogy a különféle függönyök használata megváltoztatja, elvarázsolja az ablakokat. De mit tegyenek azok, akik ódzkodnak a tüllcsodáktól, mégis vágynak valamire, ami az ablakra irányítja a tekintetet? Nos, nekik ajánlunk néhány igazán eredeti függönyhelyettesítő megoldást.

Magánmegrendelők körében először a lakberendezésben, azután az épületek külső megjelenésében lett népszerű a modern-minimál stílus. Mostanra kezd betörni a kertek világába is.

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018