Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.04.

Cégadatok

Hansa Metallwerke AG

1030 Salzburg, Rottfeld 7

Telefon: 26/361-259

Fax: 26/360906

Minőségi csaptelepek Németországból. A víz a mi elemünk. 100 éve foglalkoztatja, lelkesíti, inspirálja vállalatunk dolgozóit.

Cégünkről

1950-ben vonultak be elõször Hansa-csaptelepek a fürdõszobákba. Azóta újra és újra mi szabjuk meg az irányvonalat:
Kézi zuhanyok szabadalmazott szabályozó-keverõ szeleppel, tágulótestes gyûrû a termosztátokban, az elsõ egykaros keverõ csaptelepek Európában, víztakarékos vezérlõ patronok, az elsõ kétgombos csaptelepek egyike kerámia tömítõtárcsával – mindez a Hansa terméke. Az olyan szerelvények, mint a HANSAMIX, mára klasszikussá váltak. Az
utóbbi években az olyan formatervezett szerelvényekkel, mint a HANSASTAR, a HANSA-
DESIGNO és a HANSAMURANO nagy sikereket értünk el, a fény bevonásával pedig - mint például a HANSACANYON, a HANSACOLOURSHOWER és a HANSACLEAR LUX ESETÉBEN – a vizet most minden érzékszervvel megtapasztalhatóvá tesszük.

Termékek, szolgáltatások

Legfontosabb ismérvünk az, hogy termékeinket kizárólag MS 63-as réz felhasználásával készítjük, amellyel a korrózió és a csapokon belüli feszültség minimálisra csökkenthető. Csaptelepeinkkel energiát és vizet takaríthat meg, hiszen legtöbb termékünk kétállású kerámiabetéttel készül és forrázásgátlás valamint vízmennyiség-korlátozó beállítási lehetőség is rendelkezésre áll.

Hírek

Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy három EDITION termékünkhöz a LATRAVA, CANYON és MURANO csaptelepeinkhez immáron Minacor ásványi anyagból mosdókat is kínálunk, speciálisan a csaptelep designjához kifejlesztve. A Minacor anyag teljes anyagában színezett és tökéletesen illeszkedik a mosdócsaptelepekhez.  

Kategóriák

• Fürdőszoba-felszerelés

Csaptelep

Szerelvény, tartozék

• Konyhabútor

Csaptelep

• Konyhafelszerelés

Tartozékok, kiegészítők

• Épületgépészet

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.04.

Jelentkezz, hogy nálad szigeteljenek! Az épület korszerű hőszigetelésével, akár már az első fűtési szezon első hónapjában csökkenhet a rezsi és ez a csökkenés - az épület paramétereitől függően – akár 40-50 %-is lehet.

Sárga vakolat, fehér stukkók, rozetták, kovácsoltvas. A nemrégiben épült házon minden egy klasszikus villa benyomását kelti. Ahogy az a villákhoz illik, úgy ezt a házat is minden részletében megtervezett kert veszi körül. A klasszikus kialakítású épület színei...

Hogy milyen a karibi stílus? Jókedv, vidámság, zene, tánc, kirobbanó életkedv és persze napsütés minden mennyiségben! És milyen egy karibi épület? Falai vakítóan hófehérek vagy napszítta vidám színekben pompázók.

Az Assi d’ Asolo olasz cég nemes faanyagból készült bútorai tradicionális kézművestechnikával készülnek. Alkotórészei fém felhasználása nélkül, facsapolással illeszkednek egymáshoz.

Sokféle lehetőség kínálkozik a víz megjelenítésére kertünkben. A telek méretéhez arányosan megtervezett vízarchitektúra akár látványként, akár gyakorlati hasznát tekintve a kert meghatározó, hangsúlyos része lehet. A családi házak, villák úszómedencéi szinte uralják...

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018