Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.04.

Cégadatok

Hansa Metallwerke AG

1030 Salzburg, Rottfeld 7

Telefon: 26/361-259

Fax: 26/360906

Minőségi csaptelepek Németországból. A víz a mi elemünk. 100 éve foglalkoztatja, lelkesíti, inspirálja vállalatunk dolgozóit.

Cégünkről

1950-ben vonultak be elõször Hansa-csaptelepek a fürdõszobákba. Azóta újra és újra mi szabjuk meg az irányvonalat:
Kézi zuhanyok szabadalmazott szabályozó-keverõ szeleppel, tágulótestes gyûrû a termosztátokban, az elsõ egykaros keverõ csaptelepek Európában, víztakarékos vezérlõ patronok, az elsõ kétgombos csaptelepek egyike kerámia tömítõtárcsával – mindez a Hansa terméke. Az olyan szerelvények, mint a HANSAMIX, mára klasszikussá váltak. Az
utóbbi években az olyan formatervezett szerelvényekkel, mint a HANSASTAR, a HANSA-
DESIGNO és a HANSAMURANO nagy sikereket értünk el, a fény bevonásával pedig - mint például a HANSACANYON, a HANSACOLOURSHOWER és a HANSACLEAR LUX ESETÉBEN – a vizet most minden érzékszervvel megtapasztalhatóvá tesszük.

Termékek, szolgáltatások

Legfontosabb ismérvünk az, hogy termékeinket kizárólag MS 63-as réz felhasználásával készítjük, amellyel a korrózió és a csapokon belüli feszültség minimálisra csökkenthető. Csaptelepeinkkel energiát és vizet takaríthat meg, hiszen legtöbb termékünk kétállású kerámiabetéttel készül és forrázásgátlás valamint vízmennyiség-korlátozó beállítási lehetőség is rendelkezésre áll.

Hírek

Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy három EDITION termékünkhöz a LATRAVA, CANYON és MURANO csaptelepeinkhez immáron Minacor ásványi anyagból mosdókat is kínálunk, speciálisan a csaptelep designjához kifejlesztve. A Minacor anyag teljes anyagában színezett és tökéletesen illeszkedik a mosdócsaptelepekhez.  

Kategóriák

• Fürdőszoba-felszerelés

Csaptelep

Szerelvény, tartozék

• Konyhabútor

Csaptelep

• Konyhafelszerelés

Tartozékok, kiegészítők

• Épületgépészet

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.04.

Az utca felé teljesen nyitott, a kert felé viszont intim zártságot mutat ez a csodás épület.

Az egzotikus távol-keleti kultúra évszázadok óta vonzza az európai embert. Az egyszerű használati tárgyaktól a bútorokig művelik magas művészi színvonalon a tárgykészítést. A mai élvonalbeli ázsiai formatervezők a tradicionális formákra és anyagokra építve hozzák létre.

Ne dobd ki a régi pulcsikat, csinálj belőle székhuzatot!

A fürdőszoba mára már nem pusztán kiszolgálóhelyiség, felfrissülni, feltöltődni szeretnénk itt, amihez a praktikusan kialakított környezet is hozzásegíthet.

Kandallót általában a lakáson belül szoktunk elhelyezni, pedig a kertben is remek hasznát vehetjük.

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018