Ha kicsi a hely...

2010.12.28.

Kis helyen nagy ötletek kellenek.

Ha kicsi a hely, akkor bizony meg kell mozgatni a fantáziát, hogy egyetlen helyiségbe minden funkciót beállíthassunk. Még akkor is, ha a ház legkisebb helyiségéről van szó. Bizony, a vécé néha – főleg társasházakban, hála a minden négyzetcentiméteren spóroló építészeknek – olyan kicsi, hogy csak nehézkesen lehet benne a vécékagyló mellett egy mosdótálat is elhelyezni. Erre kínál remek megoldást ez a kétfunkciós modell.


Ha kicsi a hely, akkor bizony meg kell mozgatni a fantáziát, hogy egyetlen helyiségbe minden funkciót beállíthassunk. Még akkor is, ha a ház legkisebb helyiségéről van szó.


Akkor is kitűnően használható, ha egy régi, mosdótál nélküli helyiséget szeretnénk modernizálni. Ma már alapkövetelmény a vécében a mosdó, de sok régi lakásban nincs kiépítve hozzá a vízvételi hely és a lefolyó. Ha egy ilyen darabot választunk, megspórolhatjuk a falbontást.


Akkor is kitűnően használható, ha egy régi, mosdótál nélküli helyiséget szeretnénk modernizálni. Ma már alapkövetelmény a vécében a mosdó, de sok régi lakásban nincs kiépítve hozzá a vízvételi hely és a lefolyó.


Fotó: tiffanykitchensandbathrooms.co.ukTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Igazán különleges, harang alakú, gyönyörű virágai a vörös, a lila, a sárga és a fehér különböző árnyalataiban pompáznak. E napos-félárnyékos helyet kedvelő virág eleganciája bátran hasonlítható az orchideáéhoz.

A padlóburkolat otthonunk stílusának fontos alkotóelemei, színük-anyaguk alapvetően határozzák meg tereink hangulatát, befolyásolják az adott térről alkotott érzeteinket. Manapság az öltözködéshez hasonlóan a lakberendezés területén is egyre többen...

Néha a konyha ad ihletet egy-egy fürdőszobai kellék tervezésekor.

A Brühl & co ülőgarnitúráival valóra válnak mindazok vágyai, akik egyéni, személyre szabott enteriőrökben, barátságos otthonokban szeretnének élni, élvezve a mindennapok luxusát. Bútoraik és kiegészítőik felvonultatják a német és olasz design színe-javát...

A laminált forgácslap az egyik legolcsóbb bútoripari alapanyag. Szekrénytestek, polcok, de igény szerint akár ajtófrontok vagy asztallapok is készülhetnek az óriási szín- és mintaválasztékban kapható, bár kétségkívül nem a legelegánsabb alapanyagok közé tartozó bútorlapból.

1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 76.

Ganz Hydro öntözőberendezések és szökőkutak. Automata öntözőberendezések, szökő- és díszkutak tervezése, kivitelezése, felújítása. Nagy- és kiskereskedelmi értékesítés.

1133 Budapest, Váci út 110.

Intelligens energiafelügyelettel, világításkorszerűsítéssel az optimalizált energiafelhasználásért! www.henex.eu

8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.

CREATON - A TETŐCSERÉP

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.

Exkluzív lakásbelsők kulcsrakész kivitelezése: konyha, fürdő, bútor, textil, világítás, burkolatok.

8200 Veszprém, Kádártai u. 33.

Spanyol, olasz, német, magyar, lengyel, cseh, szlovák, burkolóanyagok, csaptelepek, zuhanyrendszerek, szaniterek, zuhanykabinok. Folyamatos akciók!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018