Gyarmati stílusban

2014.03.24.

Ez az épület a régi Amerika gyarmati stílusú udvarházainak formailag kicsit modernizált változata. Az emeleti helyiségekhez tartozó hatalmas terasz egyenes vonalvezetésű, klasszikus formavilágú korlátja uralja a homlokzatot.Méregzöld festése természetesen ugyanolyan árnyalatú, mint a nyílászáróké és a spalettáké. A terasz alatti terület kellemes, védett pihenőhely. A teakfa nyugágyak a kert felé fordulnak, látványosan érzékeltetve, hogy a környezetnek fokozott figyelmet szentelnek. Az árnyékban elegendő a hely juthat egy hatalmas étkezőasztalnak is, ahol alkalomadtán nemcsak a családot, de nagyobb vendégsereget is fogadhatnak a tulajdonosok. A pihenő burkolata – bár nem annak látszik – betonból készült. A történelmi terméskövek hű másolata jól illik mind az épülethez, mind a kerthez, szépen összekötve a kettőt.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Helen Amy Murray kimagasló textiltervező tehetség fiatalkora ellenére nemzetközi elismertséget szerzett. Kézzel készült luxuskreációit a saját maga által kifejlesztett újfajta technikákkal (speciális vágás, hímzés, festés stb.) hozza létre.

Egy elegáns nappalihoz nem kell sok, néha a legegyszerűbb eszközökkel is csodákat művelhetünk.

Akinek nem jut elég az ölelésből, az vegyen magának.

A Maia-kollekció már a nyarat idézi: a kikelet ihlette vibráló növényi motívumokkal, nyomott textilekkel, lágy hímzett selymekkel és kifinomult szövetekkel kápráztat el. A retro design forgó fotelek huzatának mintája a színpompás, illatozó nyári kert „lenyomata”.

Székesfehérvár központjától alig 5 km-re, a máriavölgyi lankákon áll a Bory-vár, Bory Jenő szobrászművész nem mindennapi alkotása.

1139 Budapest, Gömb utca 40.

Hazai, olasz, lengyel burkolatok (csempe, padlólap, gres), csaptelepek, szaniterek, zuhanykabinok értékesítése raktárról.

1026 Budapest, Gábor Áron köz 3. sz.

Mauer típusú biztonsági zárak, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek kis és nagykereskedelme. Zárszerviz.

2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 14.

Magánkerti játékok, közterületi játszóterek, kerti bútorok, virágládák, kiegészítők.

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. - Budagyöngye bevásárlóközpont

Várjuk szeretettel boltjainkban és az interneten webáruházunkban.

1091 Budapest, Üllői út 9.

Csillár- és lámpajavítás, eladás. Egyedi tervek szerinti világítótestek kivitelezése. Üveg csillártisztítás, romos facsillár aranyozás, vezetékcsere. 1954 óta a lakosság szolgálatában.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018