Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.21.

Cégadatok

GTE System Mérnöki Tervező és Fővállalkozó Kft.

4034 Debrecen, Nagyecsed u. 4.

Telefon: 30/820-7979

Rendszermegoldások családi házakra, társasházakra, ipari létesítményekre, fűtés korszerűsítésre geotermikus energiával.

Cégünkről

A GTE System Mérnöki Tervező és Fővállalkozó Kft. azzal a céllal alakult, hogy elősegítse az energiatudatos építkezések elterjedését a hazai építőiparban.

Hatékony, költségkímélő megoldásokat nyújtunk a családi házaktól az ipari csarnokokig. Munkatársaink, szerződött partnereink szakterületük kiválóságai, hozzáértésük, hosszú távú gondolkodásmódjuk, világlátásuk kiemeli őket a magyar építőipar átlagából.

Tevékenységünkkel arra kívánjuk az építkezők, szakemberek figyelmét felhívni, hogy az energiatakarékos, környezetkímélő épületgépészet nem feltétlenül a tehetősek, hanem a széles látókörűek, az új lehetőségekre nyitottan tekintők kiváltsága. Ahhoz, hogy minden épülettípusra, igényre, elgondolásra a legideálisabb épületgépészeti eljárásokat javasolhassuk, cégünk nem lát el kizárólagos márkaképviseletet, nem elkötelezett a gyártók felé.

Szerintünk ugyanis, kizárólag ezúton garantálható a legoptimálisabb rendszer kiépítése. Fontos szempontunk, hogy csak is az európai piacon fellelhető legjobb minőségű, szervizhátterű, elérhető árú, rendszergaranciával rendelkező termékeket ajánljuk az Önök figyelmébe. Hiszen tudjuk: az elvégzett, átadott rendszereket magukra hagyva, nyugodtan kezdhetünk a következő munkához tudván, a kiépített rendszer észrevétlenül szolgálja megrendelőinket.

Az alacsony üzemeltetési költségek problémáját általában két módon közelítik meg: spórolva üzemeltetni, vagy az átlagosnál gazdaságosabban üzemelő berendezéseket kiépíteni. Szerintünk hosszú távon a harmadik út a célravezető: az épületbe bevitt energiát a lehető legminimálisabb költséggel előállítani és azt a lehető leghosszabb ideig hasznosítani. Ez a legtöbb esetben kézenfekvő, logikus megoldásokkal egyszerűen megvalósítható.

Ezért legfőbb tevékenységünk a legoptimálisabb bekerülési költséggel megvalósítható, éves szinten is a leggazdaságosabban üzemelő rendszereket kiépíteni legyen szó új építésről vagy fűtéskorszerűsítésről.

Termékek, szolgáltatások

- Hőszivattyús rendszerek
- Napkollektoros berendezések
- Fal- és padlófűtési/hűtési rendszerek
- Fűtés- hűtéstechnikai automatika
- Spirálkollektoros hőforrások
- Talajszondák, vízkutak létesítése
- Szellőztető rendszerek
- Központi porszívó rendszerek
- Épületgépészeti tervezés

Bővebb információt talál weboldalunkon.

Kategóriák

• Épületgépészet

Épületgépészeti anyagok

Karbantartás

Kivitelezés

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, tanácsadás

Központi porszívó

• Fűtéstechnika

Falfűtés

Fűtésvezérlés

Javítás, karbantartás

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, kivitelezés

• Ökotechnológia

Napenergiát hasznosító rendszerek

Hőszivattyús rendszerek

Szellőztetőrendszerek

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.21.

Ma már nemcsak a hagyományos fényáreresztő és sötétítőfüggönyök közül választhatunk, egyre divatosabb a rendhagyó megjelenésű lapfüggöny is. Az ablak síkjával párhuzamosan, egymás mögött mozgatható lapok merevségét, tartását a felfüggesztő szerkezet...

A világoskék árnyalatok szokatlanok a konyhában, de miért ne próbálkozhatnánk meg velük? Mint a példa mutatja, ez a szín igenis helytáll ebben a helyiségben is.

A lakberendezésben jártasabbak természetesen tudják, hogy az MDF rövidítésnek nemcsak politikai tartalma van: egy jó tulajdonságokkal bíró, sokrétűen felhasználható bútoripari alapanyagot is jelöl.

A DKO Építészeti Stúdió tervezte ezt a pazar házikót, melynek nagyvonalú terei és szép építészeti megoldásai egyszerűen lenyűgözőek.

A kellemes konyha berendezése olyan meleg komfortérzetről gondoskodik, melyet csak a nap és a homok látványa tud életre kelteni. A tengerpart színeivel visszaköszönő helyiség a család kedvenc tartózkodóhelyévé válik. A főzőlap különleges falborítása...

Képtár

Rendszer metszete

Hogy hány spirálkollektort kell használni, az a beépítendő hőszivattyú teljesítményétől, ill. a talaj szerkezetétől függ

Spirálkollektor

A spirálkollektor a talajkollektorhoz hasonló, csak itt a vezetékek spirálisan, henger formában vannak feltekerve.

Spirálkollektor elhelyezése

Egy speciális fúróeszköz segítségével juttatjuk maximum 5 m mélyre. A kollektorok fölé 2 m vastag földréteg kerül.

Födém fűtés, hűtés

A födémbe épített csőrendszerrel az épület fűtése és hűtése egyaránt megoldható.

Kompakt hőszivattyú

Kisebb családi házak fűtésére, meleg víz készítésére ideálisak a kompakt hőszivattyúk, amelyek zajtalanul működnek.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018