Gördülő kövek

2010.03.23.

Bármit találhatnak is ki a designerek, a legtökéletesebb formákat mindig a természet alkotja. A Villeroy & Boch Pure Stone termékcsaládjához éppen ezért a természetben keresett ihletet.


Gördülő kövekA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A „családtagok”, tehát a készletbe tartozó mosdótálak, WC-k és bidék a víz csiszolta kavicsok lenyűgöző és bűbájos formáit varázsolják elénk. Az az évszázadokig tartó munka köszön vissza a formavilágban, amit a patakok, folyók és tengerek végeznek, hogy tökéletes alkotást hozhassanak létre.


Gördülő kövek


Ez a tökély, a formáknak ez az abszolút letisztultsága és kifinomultsága ideálisan illeszkedik a 21. századi ember elvárásaihoz. Aki mindenben keresi a lehető legegyszerűbbet, de ragaszkodik az egyediséghez, az egyéniséghez és a minőséghez, az ezekben a kavicsokban megtalálja, amire vágyik.


Gördülő kövek


Szöveg: Barna Ildikó
Fotók: Villeroy & BochTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Bármily furcsán hangzik is, a fehér, avagy a natúr uralta házunkat könnyedén a lágyabb, netán erőteljesebb színek által felvidított színpompás otthonná varázsolhatjuk. Sőt akár havonta új arculatot szabhatunk életterünknek mindenfajta átalakítás és jelentősebb költségek nélkül.

Egyre több kiállításon és persze kertben, közparkokban, utak mellett találkozunk egy új, izgalmas kertépítő anyaggal/eszközzel, a gabionnal. Mindenkinek megakad rajta a szeme, és a legtöbben rögtön azon gondolkoznak, hogy hol és hogyan tudnák használni a saját kertjükben.

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.

Sajnos, néha a nyári hőségben is dolgozni kell. Az amerikai művész, Justin Kemp úgy gondolja, ha már kell, akkor tegyük a nyárhoz illően, stílusosan.

A főzőlapok alapvetően két kategóriába sorolhatók: a gáz- illetve az elektromos üzeműbe. A gázüzemű főzőlapok előnye a gyorsaság és a pontos szabályozhatóság. A választék bőséges, általában több különböző méretű gázégővel, szebbnél szebb formatervezésben, akár kerámia alaplappal is kaphatók.

2120 Dunakeszi, Kis köz 6.

Díszítőművészet dekupázs technikával

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

1103 Budapest, Noszlopy u. 2.

Hideg- és melegburkolat ragasztási segédanyagok (aljzatkiegyenlítők, kenhető szigetelések, ragasztók, fugázók), építési vegyi anyagok, festékek, hőszigetelő rendszerek gyártása, forgalmazása.

1158 Budapest, Körvasút sor 110.

Az Ön acél-, könnyű-, színesfém- és műanyagkereskedője!

1223 Budapest, Sörház utca 3.

17 éve a magyar piacon. Malayziai import rattan, vizijátszint, banánlevél nappali-, étkező- és hálószobabútorok. Müanyag rattan kerti bútorok. Kiegészítő kisbútorok. Rattan- és beépített bútorok gyártása, javítása. Tonettszékek javítása. Bambusz- és tengerifü tapéták, szőnyegek.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018