Utolsó frissítés dátuma: 2010.07.12.

Cégadatok

Geberit Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 97.

Telefon: 06-1-204-4187

Fax: 06-1-204-4190

A Geberit Kft minőségi szaniter szereléstechnikai termékek nagykereskedőkön keresztül történő forgalmazásával, műszaki tanácsadással és oktatásal foglalkozik. Minőségi szaniter, tökéletesség nyújtotta biztonság, gazdaságosság, hosszú élettartam - ekek jellemzik a Geberit márkát.

Cégünkről

A Geberit Kft minőségi szaniter szereléstechnikai termékek nagykereskedőkön keresztül történő forgalmazásával, műszaki tanácsadással és oktatásal foglalkozik.
A több tízéves gyártói és szakmai tapasztalatnak és a kiváló minőségű anyagok alkalmazásának köszönhetően a Geberit falsík előtti szerelőelemeiről, öblítési és vezérlési rendszereiről, széles nyomólap-választékáról és csővezetéki rendszereiről ismert. Mindemellett gyárt egyéb szanitertechnikai termékeket is, mint például szifonok, infrás csaptelepek, kiegészítő és komplett wc-bidé berendezések. Specialitása a falsík alatti öblítési rendszerek, amelyben több mint 40 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik és piacvezető európában

Termékek, szolgáltatások

A Geberit termékei:
- Falba rejtett öblítőtartályok (Kombifix, Duofix, Sanbloc)
- Falon kívüli öblítőtartályok (Montana Duo, Fonta, Rio)
- Fűtési és vízellátási csőrendszerek
- Csapadékvíz elvezető rendszer (Pluvia)
- Nyomólapok (Samba, Rumba, Tango, Bolero, Mambo, Sigma10, Sigma20, Sigma50)
- Szifonok, összefolyók
- Nyilvános mellékhelyiségek szaniter berendezései (infrás és pneumatikus csaptelep, vizelde vezérlés)
- AquClean higiéniai berendezés - WC és bidé funkció egyben

A Geberit az előírtnál hosszabb, terméktől függően 6, 10 éves garanciát vállal, kivétel az elektromos és elektronikus termékek (3 év). Alkatrészellátást pedig 25 évig biztosít minden termék esetében.
Országos nagykereskedői és viszonteladói hálózatának köszönhetően a termékek könnyedén beszerezhetőek, szervízhálózata ugyancsak országos.

Hírek

Cégünk az AquaClean termékek széleskörű piaci bevezetésére kampányt szervez. A kampány célja, hogy a terméket széles körben bemutassuk, ismertessük. A Geberit cégcsoport 1977-ben vezette be új termékcsaládját a Dusch WC-t, amely azóta folyamatos fejlesztéseken ment keresztül. Az eddig Dusch WC vagy Balena Dusch WC-ként ismert termék mára megtalálta a korábbiaknál beszédesebb nevét, – AquaClean - melyet a magyar piac is jól fogadott. Az új név utal arra, hogy ez a berendezés alapvető tisztálkodási „eszközünket” a vizet hívja segítségül.Az AquaClean termékek széles palettáját kínáljuk vevőinknek az alapfunkciókkal rendelkező Geberit AquaClean 4000-től a legmagasabb igényeket is kielégítő Geberit AquaClean 8000plus-ig. (termékekről bővebb információ található: http://www.geberit.hu/geberit/inet/hu/wcmshu.nsf/pages/prod-aqua-1) Mivel határozott célunk a termék széles körű elterjesztése, ezért kampányunk középpontjában az alapfunkciókkal rendelkező Geberit AquaClean 4000 áll.

Kategóriák

• Dekoráció, kiegészítők

Dekoráció, kiegészítők

• Fürdőszoba-felszerelés

Csaptelep

Szaniter

WC, bidé

Szerelvény, tartozék

• Épületgépészet

Épületgépészeti anyagok

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, tanácsadás

• Fűtéstechnika

Tartozék, kiegészítő

Padlófűtés

• Építészeti tervezés

Tervezés, tanácsadás

• Lakberendezési tervezés

Tervezés, tanácsadás

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.07.12.

A Párizs északi részén található lakás tulajdonosai úgy vélik, hogy minden remekül mutat fehérben. Ezért a lakásuk is szinte teljesen fehér.

Akár kicsi, akár nagy az erkélyünk, egy ilyen praktikus asztalnak biztosan hasznát vesszük.

A mesevilág csodája nem kizárólag gyermekeink kiváltsága lehet.

Sokszor halljuk, hogy ugyanaz a tér százféleképpen is berendezhető. De mégis hogyan? Íme egy konkrét példa, egy nappali három arca.

Az antikolt technikával festett fal színe és mintája döntően befolyásolja a hálószoba hangulatát; békében él együtt múlt és jelen. A megnyugtató zöld szín és a lámpa meleg sárga fénye intimhangulatot keltenek a szobában. A hatást tovább fokozza az...

Képtár

Kombifix WC szerelőelem Samba nyomólappal

WC szerelőelem falba rejtett tartállyal, fali WC-hez hagyományos téglafalba.

Duofix WC szerelőelem

WC szerelőelem falba rejtett tartállyal, fali WC-hez gipszkartonos és könnyűszerkezetes falba

Sigma20

2 mennyiséges műanyag nyomólap

Sigma10

1 mennyiséges műanyag nyomólap

Sigma50

2 mennyiséges fém nyomólap

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018