Függő napozóágy

2013.08.30.

Akkor sincs probléma, ha telkünkön nem túl egyenletes a talaj. Egyszerűen szerezzünk be egy függő napozóágyat.A Swingrest névre keresztel napozóágy vagy inkább hinta egy természetes anyagokból szőtt kosár, mely olyan, mint egy hatalmas fészek. Gyakorlatilag bárhová fellógathatjuk – természetesen olyan helyre, amely elbírja. Helyezhetjük a teraszra, a fák közé, de akár szakadékok, lejtők, vízfelület fölé is. Opcionálisan egy függöny választható hozzá, így napos helyen is komfortosan használható. A kárpitozása szintén természetes anyagokkal, számos színvariációban készülhet.A terméket a Fülöp-szigeteken gyártják, de öt kontinensen, Európában Spanyol- és Németországban szerezhető be.


 


  


Gyártó és forgalmazó: Dedon
Fotók: dedon.deTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

E texasi ház tulajdonosai szenvedélyesen szeretik a balinéz kultúrát és a zen filozófiát. Azzal keresték meg a Webber + Studio-t, hogy olyan épületet tervezzenek nekik, ahol az ázsiai hatások keverednek a természeti elemekkel, ahol kivonulhatnak a hétköznapokból, és ahol úgy érezhetik magukat, mint egy egzotikus nyaraláson.

Ez a ház remek példa arra, hogy nagyvárosi környezetben is lehet természetközeli otthont kialakítani.

A falak már belépéskor közvetlenül befolyásolják érzékeinket. A díszítésükben, színezésükben rejlő lehetőségek úgyszólván határtalanok. Ne hagyjuk veszendőbe menni, éljünk ezekkel a lehetőségekkel! Mondhatnánk, hogy a falak pusztán háttérül szolgálnak a bútorokhoz, dekorációkhoz; no de nem pont a megfelelő háttér határozza meg legjobban a hangulatokat és érzéseket?

Nemrégiben láttam egy filmben, hogy a régi angol fogadóba betérő amerikai vendég a fürdőszobába lépve felsikoltott.

Ez a nem mindennapi, magasan az ég felé törő tetőszerkezet három nyeregtető összeépítésével jött létre. A viszonylag nagy méretű épület két tulajdonságával is magára vonja a figyelmet.

8330 Sümeg, Hunyadi u. 2.

Vállalkozásunk AD BRÜGMANN típusú, 5 kamrás nyitászárók gyártásával, értékesítésével foglalkozik.

2051 Biatorbágy, Rozália park 6.

Rétegelt lemez, táblásított termékek, thermowood teraszburkolat értékesítése.

1103 Budapest, Gyömrői út 65.

ÉPÍTŐANYAGOK NAGY VÁLASZTÉKBAN KEDVEZŐ ÁRON KAPHATÓK TELEPÜNKÖN

3527 Miskolc, Sajószigeti út 2.

A Betatherm Kft. acél fürdőszobai és szobai designradiátorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Számtalan különböző radiátortípust gyártunk, nagy méretválasztékban, különleges színekben, és egyedi igények kielégítésére is vállalkozunk. Fejlesztési alapelveink közé tartozik, hogy a hőigény biztosításán túl a radiátornak belsőépítészeti elemként is funkcionálnia kell.

2096 Üröm, Fő utca 1.

60 éves cégünk a kőfaragás, a műemléki rekonstrukciók és a magasépítés területén is vezető a piacon.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018