Float

2012.10.17.

A legújabb design kültéri bútorok közül is kiemelkedi Paola Lenti Float fantázianevű bútorcsaládja, mely dinamikus, egyedi formavilágával azonnal belopja magát a modern hangulatvilágot kedvelő emberek szívébe.



Paola Lenti 1994-ben hozta létre márkáját, melynek darabjai hosszú kutatások és kísérletezések után találják meg végleges formájukat. Bútorai bátran kalauzolnak minket a múlt és jelen, a hagyomány és modern technológia ellentmondásosnak tűnő, mégis egymást kiegészítő világában. Tárgyai időtlenek, minden térben megállják a helyüket és meglehetősen egyediek.



A Float ismérve az időtlen design, a minőség és a funkcionalitás. Olyan, mintha csak valaki ledobott volna a földre egy szivacsdarabot, de a valóság az, hogy hosszú folyamat során alakult ki az a forma, mely a tökéletes kényelmet nyújthatja. A kényelem mellett meg kell említeni a minőségi alapanyagokat, melyek időjárásállóvá is teszik ezt az időtálló darabot. És az sem elhanyagolható szempont a választásnál, hogy a Float 34 színben rendelhető, így mindenki megtalálhatja azt, ami igazán a kertjébe, teraszára, és persze a stílusához illik.








Forrás: www.desidea.hu



Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Kevesen választják a lakókocsis nyaralást, talán ezért, mert még nem látták ezt a modellt.

Alapvetően kétféle fűtési rendszer található meg ma otthonainkban. Az egyik az egyedi fűtés, melynek lényege, hogy az energiát magában a fűtőberendezésben alakítjuk át hőenergiává: idetartoznak a kályhák, a cserépkályhák, a kandallók, a gázkonvektorok, a falifűtők és minden, villamos energiával működő készülék, legyen az hőtárolós kályha, hősugárzó vagy termoventilátor.

Egy enteriőr hangulatát nemcsak a bútorok és dekorációk, hanem a köréjük kialakított környezet is meghatározza.

Magánmegrendelők körében először a lakberendezésben, azután az épületek külső megjelenésében lett népszerű a modern-minimál stílus. Mostanra kezd betörni a kertek világába is.

A ma oly divatos loftok hatalmas tereihez méretezett konyha nemcsak monumentalitásával, hanem egyedülálló kialakításával is magára vonja a figyelmet. Szabályos formái, anyagválasztása és színvilága abszolút mai, mégis mintha a 70-as évekbe repítene.

8220 Balatonalmádi, Gábor Áron út 3.

Hőszigetelés tetőterekben, födémekben helyszíni kihabosítással. Utólagos hőszigetelés bontás nélkül.

9700 Szombathely, Csaba u. 12.

Ön még viszi sétálni porszívóját? SISTEM AIR: Európa piacvezető központi porszívói már Magyarországon! Tegye kényelmesebbé,egészségesebbé, biztonságosabbá otthonát!

1026 Budapest, Gábor Áron köz 3. sz.

Mauer típusú biztonsági zárak, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek kis és nagykereskedelme. Zárszerviz.

1037 Budapest, Jablonka út 6.

Vizes, salétromos falak szigetelése fémlemez besajtolással, garanciával. Díjtalan árajánlat.

1147 Budapest, Czobor u. 33/b.

A tervezéstől a kivitelezésig belsőépítészeti kialakítások, felújítások, lakberendezés, bútorgyártás, egyedi dekoráció, festmények.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018