Float

2012.10.17.

A legújabb design kültéri bútorok közül is kiemelkedi Paola Lenti Float fantázianevű bútorcsaládja, mely dinamikus, egyedi formavilágával azonnal belopja magát a modern hangulatvilágot kedvelő emberek szívébe.Paola Lenti 1994-ben hozta létre márkáját, melynek darabjai hosszú kutatások és kísérletezések után találják meg végleges formájukat. Bútorai bátran kalauzolnak minket a múlt és jelen, a hagyomány és modern technológia ellentmondásosnak tűnő, mégis egymást kiegészítő világában. Tárgyai időtlenek, minden térben megállják a helyüket és meglehetősen egyediek.A Float ismérve az időtlen design, a minőség és a funkcionalitás. Olyan, mintha csak valaki ledobott volna a földre egy szivacsdarabot, de a valóság az, hogy hosszú folyamat során alakult ki az a forma, mely a tökéletes kényelmet nyújthatja. A kényelem mellett meg kell említeni a minőségi alapanyagokat, melyek időjárásállóvá is teszik ezt az időtálló darabot. És az sem elhanyagolható szempont a választásnál, hogy a Float 34 színben rendelhető, így mindenki megtalálhatja azt, ami igazán a kertjébe, teraszára, és persze a stílusához illik.
Forrás: www.desidea.huTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A használt gumiabroncsokat sokan és sokféleképpen használják fel a ház körül, virágtartónak, hintának, ütközőnek, dekorációnak stb. Lássuk be, a legtöbb megoldás nem valami mutatós. De íme, egy remek ötlet, mellyel nemcsak újrahasznosítunk egy kidobásra szánt abroncsot, igazán trendi és persze környezetbarát bútordarabot is alkotunk.

Nem tudjuk, kinek mi jut eszébe ezekről a polcokról, nekünk a Menő manó című rajzfilm. Ott találkoztunk ugyanezzel a gondolattal, ami valószínűleg ezen polcok tervezőjének a fejében is felderengett: az egyszerű vonal óriási jelentőségével.

Trópusi szállodákban szinte alapkövetelmény, hogy a fürdőszoba valamilyen formában kapcsolódjon a külső térhez.

Egy elegáns nappalihoz nem kell sok, néha a legegyszerűbb eszközökkel is csodákat művelhetünk.

A fürdőszoba mára már nem pusztán kiszolgálóhelyiség, felfrissülni, feltöltődni szeretnénk itt, amihez a praktikusan kialakított környezet is hozzásegíthet.

1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.

A FISKARS a márka megjelölésén túl egyben a minőség és újítás kifejezője is.

1105 Budapest, Ihász utca 10.

Bútorminőségű külső és belső nyillászárók gyártása, típus és egyedi elképzelések alapján.

1061 Budapest, Székely Mihály utca

Belsőépítészet, lakberendezés, kivitelezés.

1089 Budapest, Delej u. 51.

Villanyszerelési anyagok több mint 500 négyzetméteren, A-Z-ig! PRODAX, SCHNEIDER-ELECTRIC, LEGRAND.

8000 Székesfehérvár, Borszéki u. 9.

Családi vállalkozásként 1978 óta foglalkozunk árnyékolástechnikával. Az elmúlt 30 év alatt folyamatosan fejlesztettük, tökéletesítettük termékeinket, ennek eredménye a több mint 70 saját alkatrészből álló Baltavári System redőny és szúnyogháló rendszerünk.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018