Utolsó frissítés dátuma: 2010.09.28.

Cégadatok

Fiskars Brands Finland Oy Fióktelepe

1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.

Telefon: 453-0945

Fax: 453-2375

A FISKARS a márka megjelölésén túl egyben a minőség és újítás kifejezője is.

Cégünkről

A finnországi Fiskars faluban 1649-ben alapított vállalat mára négy kontinens több mint 40 országában tevékenykedő világméretű céggé fejlődött.

Termékek, szolgáltatások

Fiskars ollók, kések, háztartási eszközök, kerti szerszámok, Gerber tőrök, kések, kombinált szerszámok, Silva outdoor szabadidős termékek, lépésszámlálók, túrabotok, fejlámpák.

Kategóriák

• Konyhafelszerelés

• Kertépítés

• Kerti gép, szerszám

Lombszívó

Fűnyíró, szegélynyíró

Sövényvágó

Kapálógép

Láncfűrész

Kerti szerszám

Tartozék, kiegészítő

Védőfelszerelés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.09.28.

A „Swarovski Crystal Palace” legújabb kollekciójával a kortárs designnak osztotta a főszerepet. Cél a képzelet határainak kitágítása, bebizonyítani, hogy a hagyományos értelemben vett csillár fogalma teljesen meg tud újulni, miközben időtálló gyönyörűségéből semmit sem veszít.

Az Interior 1900 kortárs és egyben klasszikus lámpakollekciójának minden egyes darabja kézzel készül. Az elegáns vonalvezetésű lámpatestek ezüst bevonattal és eredeti kristálydarabokkal díszítve komplett megoldást nyújtanak a világítás megszervezéséhez...

Ez a letisztult eleganciájú faház a Tahoe-tó partján található. Mind kívülről, mind belülről egyszerű vonalak és kifinomult anyaghasználat jellemzi, mely egyrészt a megrendelő kéréséből, másrészt a környék hangulatának tiszteletben tartásából ered.

Liechtenstein Európa negyedik legkisebb állama, ugyanakkor innovációival és ötleteivel a kontinens egyik legsikeresebb gazdasági színterévé vált. Az országnak formatervezés tekintetében sem kell szégyenkeznie.

Örök igazság, hogy a tükrökkel növelhetjük a teret, de természetesen nemcsak erre jók.

Képtár

Fiskars Takumi kések

Matador edénycsalád

Fiskars Functional Form sorozat

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018