Utolsó frissítés dátuma: 2010.09.28.

Cégadatok

Fiskars Brands Finland Oy Fióktelepe

1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.

Telefon: 453-0945

Fax: 453-2375

A FISKARS a márka megjelölésén túl egyben a minőség és újítás kifejezője is.

Cégünkről

A finnországi Fiskars faluban 1649-ben alapított vállalat mára négy kontinens több mint 40 országában tevékenykedő világméretű céggé fejlődött.

Termékek, szolgáltatások

Fiskars ollók, kések, háztartási eszközök, kerti szerszámok, Gerber tőrök, kések, kombinált szerszámok, Silva outdoor szabadidős termékek, lépésszámlálók, túrabotok, fejlámpák.

Kategóriák

• Konyhafelszerelés

• Kertépítés

• Kerti gép, szerszám

Lombszívó

Fűnyíró, szegélynyíró

Sövényvágó

Kapálógép

Láncfűrész

Kerti szerszám

Tartozék, kiegészítő

Védőfelszerelés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.09.28.

A kis alapterületű, de nagy belmagasságú lakásban a szintek bravúros variálásával alakítottak ki egy jól használható, praktikus lakóteret.

Az évek múltával állandóan változunk, fejlődünk. Ezzel párhuzamosan természetes igényünkké válik, hogy a szűkebb környezetünket, otthonunkat is átformáljuk, mintegy a belső, lelki és gondolkodásmódbeli változásunkat külső, tárgyi formában megjelenítsük.

A penthaus lakások eddig New Yorkot juttatták az eszünkbe, de ma már Budapesten is szinte minden modern társasház tetején található egy. Akinek sikerül ilyet vásárolnia, annak az izgalmas terek és a penthaus lakásokhoz kötelezően járó hatalmas terasz mellé még csodás panoráma is jár.

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.

A hálószoba a visszavonulás, pihenés helyszíne. Központjában a kényelmes franciaágy. A két oldalon elhelyezett éjjeliszekrény elmaradhatatlan praktikus kisbútor, melyen mindig kezünk ügyében lehetnek a használati tárgyaink.

Képtár

Fiskars Takumi kések

Matador edénycsalád

Fiskars Functional Form sorozat

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018