Fehérített famennyezet alatt

2014.09.17.

Egy enteriőr hangulatát nemcsak a bútorok és dekorációk, hanem a köréjük kialakított környezet is meghatározza.E helyiség nyugodtságában, kiegyensúlyozottságában a berendezésen kívül domináns szerep jut a falaknak és a mennyezetnek. Mármint annak, hogy a falak és a mennyezet szinte észrevehetetlenül veszik körül a teret. A fehér falak és a fehérített famennyezet szinte csak jelzésszerűen vannak jelen. Képzeljük el ugyanezt a szobát egy karakteres színre pácolt mennyezettel. A hatás teljesen más lenne, a nagyméretű, hivalkodó fafelület szinte agyonnyomná a teret, magára vonná a figyelmet, megváltoztatná a súlypontokat. A fehér famennyezettel légies, könnyed marad a szoba, benne a szép, finom vonalvezetésű bútoroké és a különleges kiegészítőké lehet a főszerep.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Négy éve döntött a házaspár: hogy a nagyszülőktől örökölt szentendrei nyaraló helyére lakóházat építenek. Amióta felnőtté cseperedett a gyermekük, és saját lakásba költözött, egyre gyakrabban jártak ki a Pilis lábához, az erdő melletti domboldalon fekvő telekre.

A kisméretű kerti tavak építésének egyik alternatívája a tőzegbeton tavak kialakítása, melyek alapja, egy műanyag medence határozza meg a leendő tó méretét és formáját. E műanyag medencét vonják be tőzegbetonnal, hogy természetbe simulóbb legyen.

A horror műfaja egyértelműen kasszasiker a mozikban, de ki gondolta volna, hogy a lakberendezés békés világába is betörhet.

Egyedi fürdőszobára vágyik? Itt egy remek ötlet.

Egy szék, mely megszabadít a gravitációtól.

2040 Budaörs, Budapesti u. 61-63.

DEKORMAXimális kiszolgálás, DEKORMAXimális választék!

2120 Dunakeszi, Fő út 143/a

EGLO, minden, ami lakásvilágítás! Lámpa kis- és nagykereskedés. www.eglo.com

1112 Budapest, Dobogó u. 4-6.

Növény, víz, szikladekoráció - Botanikart !

2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11.

Elérhető elegancia - Márvány, Gránit, Travertin burkolóanyagok - Több mint 15 éve az Önök szolgálatában.

1047 Budapest, Megyeri út 7/A.

Cégünk teljeskörű burkolat és szaniteráru szakkereskedés.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017