Fehér karácsony

2015.12.16.

A karácsony fehérben a legszebb. Csodás látvány, amikor kint sűrűn hull a hó, nem csoda, ha bent, lakásunk melegében is szeretnénk megidézni ezt a hangulatot.


 


A fehér dekoráció természetesen nemcsak az ünnephez köthető, egész decemberben és januárban is tökéletes választás. Egy fehérre festett faág, fehér gyertyák, pihe-puha párnák, néhány bájos, fehér dísztárgy a tél szellemét, atmoszféráját sugározza. Hogy hideg lenne? Egyáltalán nem! A fehér elegáns és kifinomult, a tisztaságot, a meghitt puhaságot, a kristályok csillogását és a hóval borított táj természetességét sugározza.


 
 
Fotók: KIKA Áruházak, KIKA DecoTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Fork, azaz Villa a fantázianeve ennek a lámpacsaládnak. Találó a névválasztás.

Amikor megszületik a gondolat: családi házat építünk, azonnal lázas tervezgetésbe kezdünk. Sokunkban él – talán már gyermekkorunk óta – egy kép arról, milyen is lenne otthonunk, ha azt mi alakíthatnánk ki teljes egészében.

Az eladási listákat ma egyértelműen a másfél szobás lakások vezetik. Egy ilyen tipikus első otthonba visszük most el önöket – gondolatban. Hol is helyezkedhetne el leginkább egy fiatal pár első otthona, mint a Belváros szívében, vagy legalább ahhoz nagyon közel.

Vannak olyanok, akik bárhol, bármilyen és bármennyi növényt el tudnak képzelni. Egy növénycsillárra gondoltak már?

Szinte nap, mint nap új lehetőségek jelennek meg a belsőépítészet palettáján. Íme egy újabb remek designelem, a 3D falpanel.

1103 Budapest, Noszlopy u. 2.

Hideg- és melegburkolat ragasztási segédanyagok (aljzatkiegyenlítők, kenhető szigetelések, ragasztók, fugázók), építési vegyi anyagok, festékek, hőszigetelő rendszerek gyártása, forgalmazása.

7624 Pécs, Szigeti út 84

Cégünk a Magyar ARTEGGO Bányai bútorok, konyhabútorgyár, Olaszországból ATRA, a CIESEE, Maiorcucine és az Essebi konyhabútorgyárak képviseletét látja el Magyarországon, mely gyárak bútorai a magas minőség mellett, rendkívül gazdag szín-, anyag-, elem- és formaválasztékkal rendelkeznek, így szem előtt tudjuk tartani az árminőség arányt, a szállítási határidőt a vásárlóink részére. Különböző stílusú, modellek között megtalálhatóak modern, minimál és a klasszikus konyhabútorok is. Minden bútor családunkra 3 és 5 éves gyári garanciát biztosítunk. A gyári konyhabútor--nak köszönhetően és a széles elemválasztéknak, a professzionális tervezési segédletnek, képes elkészíteni az Ön által elképzelt egyedi konyhabútort is. Itt mindennek előre megtervezett helye van, a legapróbb részletekig és mindenek illeszkednie kell az adottságokkal. A készítendő konyhabútor--ba a berendezési tárgyak mérete alkalmazkodjon a rendelkezésre álló helyhez, illeszkedjen a meglévő bútorokkal, és nem utolsósorban jól lássa el funkcióját. Szemelőt tartjuk a megrendelő minden igényét és igyekszünk kielégíteni!

1051 Budapest, Hercegprímás u. 12.

www.ligne-roset.hu

1081 Budapest, Rákóczi út 65.

Gázérzékelők, gázjelző és tűzjelző készülékek és rendszerek telepítése, karbantartása és javítása.

6600 Szentes, Ipartelepi út 14.

A villanykapcsoló a lakás dísze! Óriási szín és anyagválaszték a piacvezető gyártótól! www.legrand.hu

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017