Ésszerű, egyedi, egzotikus

2010.04.10.

Praktikumot, üzletemberi gondolkodásmódot, egyszersmind művészi érzékenységet, a részletekre is figyelő finom nőiességet tükröz a 40 nm-es kislakás belső kialakítása.


Ésszerű, egyedi, egzotikusA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A funkcionalitásra, a praktikus, helytakarékos megoldásokra való törekvés szemmel láthatóan házigazdáink mindkettejének sajátja. A berendezés hűen tükrözi korunk azon divatos stílusirányzatát, mely a letisztult minimalista vonalakra épülve a távol-keleti formavilágot használja fel az enteriőrt meghatározó kellemes atmoszféra megteremtésére. A belsőépítészet eszközeként a beépített bútorok és a kiegészítő tárgyak következetesen használják e formákat.


Ésszerű, egyedi, egzotikus


A japánkert tipikus elemeinek – fahíd, kavicsszegély, lámpás – belső térben való megjelenítése amellett, hogy hatásos látvány, a valóságosnál tágasabb térélményt kölcsönöz a lakásnak. Ezt erősítendő az alaprajzi elrendezés – a fürdőszobát kivéve – egy térben helyezi el az összes funkciót oly módon, hogy azok a lehetőségekhez képest szeparáltak maradhassanak.


Ésszerű, egyedi, egzotikus


Nagy segítség ebben az üvegtégla alkalmazása, melyből az előszoba hengerpalást falát és a hálórész elválasztására szolgáló íves pengefalat építették. A színek és textúrák játékossága, a burkolatok választékossága, természetes kövekkel, mosott kavicsokkal való ötvözése, az egzotikus anyagok – bambusz, rattan, laminált szőlőszár – izgalmas utazásra visznek a lakberendezés világában. A szemet gyönyörködtető harmonikus belsőkialakítás újabb és újabb felfedezésekre sarkalló élményt nyújt.

Szöveg: Imre Mária
Fotók: Tyukodi László
Belsőépítészeti tervezés, bútorok és kiegészítők: „NAPHOLD OTTHONDESIGN”Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Sárga vakolat, fehér stukkók, rozetták, kovácsoltvas. A nemrégiben épült házon minden egy klasszikus villa benyomását kelti. Ahogy az a villákhoz illik, úgy ezt a házat is minden részletében megtervezett kert veszi körül. A klasszikus kialakítású épület színei...

Amikor egy tengerparti városban nyaralunk, általában lemegyünk a kikötőbe gyönyörködni a szebbnél szebb hajókban. De vajon milyenek ezek az úszó paloták belülről?

Az olasz Lafabbrics Spa új dimenziót nyitott a csempegyártásban. Szó szerint egy új dimenziót.

A Thyra Hilden és Pio Diaz által tervezett „Forms in Nature” fantázianévre keresztelt lámpa nemcsak fényt ad használójának

Az irodabútoroknak sem kell feltétlenül egyenes vonalúnak lenniük. Egy elegáns, nagyvonalú irodába válasszunk nyugodtan lendületes íveket.

2051 Biatorbágy, Erdőalja utca 1.

Könnyűszerkezetes acél megoldások a tetőktől kezdve a komplett csarnokokig.

5561 Békésszentandrás, Kisfaludy u. 30.

Az Argomex Kft. 20 éves betonipari tapasztalatnak köszönhetően kiváló minőségben gyártja termékeit. Az érdeklődők 96 féle falburkoló kőből választhatnak. Az előre gyártott látszóbeton tökéletes burkolata nagy felületeknek, homlokzatoknak. Az egyedi zsaluzásnak köszönhetően sokféle forma megvalósítható.

1045 Budapest, Madridi u. 2.

Vagyonvédelem, Biztonságtechnika, Riasztó rendszerek, Kapuautomatizálás, Kapumozgatás

1107 Budapest, Száva u. 12.

2500 nm-es áruházak, egyedülálló raktárkészlet, több ezer féle burkolóanyag, szaniter, kád, csaptelep.

2040 Budaörs, Gyár u. 2.

Remeha Avanta Plus kondenzációs falikazánok: takarékos fűtés elérhető áron, kiemelkedő minőségben!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018