Ésszerű, egyedi, egzotikus

2010.04.10.

Praktikumot, üzletemberi gondolkodásmódot, egyszersmind művészi érzékenységet, a részletekre is figyelő finom nőiességet tükröz a 40 nm-es kislakás belső kialakítása.


Ésszerű, egyedi, egzotikusA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A funkcionalitásra, a praktikus, helytakarékos megoldásokra való törekvés szemmel láthatóan házigazdáink mindkettejének sajátja. A berendezés hűen tükrözi korunk azon divatos stílusirányzatát, mely a letisztult minimalista vonalakra épülve a távol-keleti formavilágot használja fel az enteriőrt meghatározó kellemes atmoszféra megteremtésére. A belsőépítészet eszközeként a beépített bútorok és a kiegészítő tárgyak következetesen használják e formákat.


Ésszerű, egyedi, egzotikus


A japánkert tipikus elemeinek – fahíd, kavicsszegély, lámpás – belső térben való megjelenítése amellett, hogy hatásos látvány, a valóságosnál tágasabb térélményt kölcsönöz a lakásnak. Ezt erősítendő az alaprajzi elrendezés – a fürdőszobát kivéve – egy térben helyezi el az összes funkciót oly módon, hogy azok a lehetőségekhez képest szeparáltak maradhassanak.


Ésszerű, egyedi, egzotikus


Nagy segítség ebben az üvegtégla alkalmazása, melyből az előszoba hengerpalást falát és a hálórész elválasztására szolgáló íves pengefalat építették. A színek és textúrák játékossága, a burkolatok választékossága, természetes kövekkel, mosott kavicsokkal való ötvözése, az egzotikus anyagok – bambusz, rattan, laminált szőlőszár – izgalmas utazásra visznek a lakberendezés világában. A szemet gyönyörködtető harmonikus belsőkialakítás újabb és újabb felfedezésekre sarkalló élményt nyújt.

Szöveg: Imre Mária
Fotók: Tyukodi László
Belsőépítészeti tervezés, bútorok és kiegészítők: „NAPHOLD OTTHONDESIGN”Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A nyílászárók készülhetnek fából, műanyagból és – bár magánépítkezéseknél ez nem gyakori – alumíniumból. Minden típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, választásunkban a ház hangulata és nem utolsósorban pénztárcánk dönt.

A C+B Lefebvre néven híressé vált tervezőpáros munkája a mindent tudó minikonyha, a „Mondial Kit” elsősorban garzonlaká-sokba és irodai felhasználásra.

Agatha Ruiz de la Prada spanyol divattervező és designer természetesen a kertbe is tervez kollekciót.

A világoskék árnyalatok szokatlanok a konyhában, de miért ne próbálkozhatnánk meg velük? Mint a példa mutatja, ez a szín igenis helytáll ebben a helyiségben is.

A Fama csodás ülőbútorai nemcsak szépek, igazán szerethető darabok is. Melengetik a szívünket, igazi nőcis tárgyak, melyek jót tesznek testnek és léleknek egyaránt. Tervezőik büszkék is munkáikra, melyeket élénk színek, drámai megoldások jellemeznek, s mindig van bennük új fejlesztés, valamilyen eredeti ötlet.

1119 Budapest, Csurgói út 15.

Hörmann garázskapuk, Hörmann, Marantec, Nice, Sommer kapumozgatók. Forgalmazás, szerelés, javítás.

2151 Fót, Tessedik Sámuel u. 13/c.

Arra törekszünk, hogy a bútorok az Ön által igényelt funkciókat időtálló, az egyéni stílusának megfelelő formában jelenítsék meg. Klasszikus, modern és designbútorok tervezése, belsőépítészet, komplett lakberendezés. A saját széria és egyedi bútorok tervezésétől a gyártáson keresztül a helyszíni szerelésig.

2040 Budaörs, Gyár utca 2.

Mosdó, ami egy életre szól...

8200 Veszprém, Kádártai u. 33.

Spanyol, olasz, német, magyar, lengyel, cseh, szlovák, burkolóanyagok, csaptelepek, zuhanyrendszerek, szaniterek, zuhanykabinok. Folyamatos akciók!

2051 Biatorbágy, Budai u. 6.

Gáz-, olaj- és alternatív égők, kondenzációs kazánok, síkkollektorok épületfelügyelet-rendszerek.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017