Ésszerű, egyedi, egzotikus

2010.04.10.

Praktikumot, üzletemberi gondolkodásmódot, egyszersmind művészi érzékenységet, a részletekre is figyelő finom nőiességet tükröz a 40 nm-es kislakás belső kialakítása.


Ésszerű, egyedi, egzotikusA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A funkcionalitásra, a praktikus, helytakarékos megoldásokra való törekvés szemmel láthatóan házigazdáink mindkettejének sajátja. A berendezés hűen tükrözi korunk azon divatos stílusirányzatát, mely a letisztult minimalista vonalakra épülve a távol-keleti formavilágot használja fel az enteriőrt meghatározó kellemes atmoszféra megteremtésére. A belsőépítészet eszközeként a beépített bútorok és a kiegészítő tárgyak következetesen használják e formákat.


Ésszerű, egyedi, egzotikus


A japánkert tipikus elemeinek – fahíd, kavicsszegély, lámpás – belső térben való megjelenítése amellett, hogy hatásos látvány, a valóságosnál tágasabb térélményt kölcsönöz a lakásnak. Ezt erősítendő az alaprajzi elrendezés – a fürdőszobát kivéve – egy térben helyezi el az összes funkciót oly módon, hogy azok a lehetőségekhez képest szeparáltak maradhassanak.


Ésszerű, egyedi, egzotikus


Nagy segítség ebben az üvegtégla alkalmazása, melyből az előszoba hengerpalást falát és a hálórész elválasztására szolgáló íves pengefalat építették. A színek és textúrák játékossága, a burkolatok választékossága, természetes kövekkel, mosott kavicsokkal való ötvözése, az egzotikus anyagok – bambusz, rattan, laminált szőlőszár – izgalmas utazásra visznek a lakberendezés világában. A szemet gyönyörködtető harmonikus belsőkialakítás újabb és újabb felfedezésekre sarkalló élményt nyújt.

Szöveg: Imre Mária
Fotók: Tyukodi László
Belsőépítészeti tervezés, bútorok és kiegészítők: „NAPHOLD OTTHONDESIGN”Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Ha alacsony költségvetésű épületet szeretnénk, használjunk egyszerű, könnyen kivitelezhető szerkezetet, melyet a részletekkel dobhatunk fel.

Többfunkciós helyiségekben gyakran merül fel a térelválasztás kérdése. Ebben a nappali-étkezőben egy izgalmas, mutatós megoldást választottak.

Retroérzés ide, strapabíró műanyag bútorok oda, azért még ma is a fából készült berendezési tárgyak természetes szépsége dobogtatja meg leginkább a szíveket. A fa melegsége, lágysága életet és érzéseket varázsol a bútorba, bármilyen stílusról legyen is szó.

Ma már szinte minden konyhában találunk mosogatógépet. De hogyan válasszuk ki a számunkra tökéletes darabot?

Sokszor halljuk, hogy ugyanaz a tér százféleképpen is berendezhető. De mégis hogyan? Íme egy konkrét példa, egy nappali három arca.

1061 Budapest, Székely Mihály utca

Belsőépítészet, lakberendezés, kivitelezés.

1116 Budapest, Fehérvári út 120.

Ha az Ön álma egy olyan medence, aminek a partján üldögélhet egy álmos vasárnap délután, vagy egy olyan, ami mindig hangos a játszó gyermekek zsivajától, vagy ami a barátoknak tartott kerti mulatság központja, mi megvalósítjuk álmait. Szolgáltatásaink: medenceépítés, felújítás, műszaki tanácsadás, gépészet, gépészeti egységek javítása, vegyszerek, medence-karbantartás.

2890 Tata, Kocsi utca 40.

Infrapanel, infrafűtés, infrasugárzó, energiamegtakarítás, villanyfűtés, fűtőpanel, hőpanel, infrasugárzó, lapsugárzó 10év garanciával a gyártótól!

2364 Ócsa, Kiss János u. 34-38.

Termékpaletta: gázkonvektor, falifűtő, gázbojler, kondenzációs kazán, beépíthető konyhai készülékek.

1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.

Forma Vivendi - Lakberendezési áruház

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017