Ésszerű, egyedi, egzotikus

2010.04.10.

Praktikumot, üzletemberi gondolkodásmódot, egyszersmind művészi érzékenységet, a részletekre is figyelő finom nőiességet tükröz a 40 nm-es kislakás belső kialakítása.


Ésszerű, egyedi, egzotikusA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A funkcionalitásra, a praktikus, helytakarékos megoldásokra való törekvés szemmel láthatóan házigazdáink mindkettejének sajátja. A berendezés hűen tükrözi korunk azon divatos stílusirányzatát, mely a letisztult minimalista vonalakra épülve a távol-keleti formavilágot használja fel az enteriőrt meghatározó kellemes atmoszféra megteremtésére. A belsőépítészet eszközeként a beépített bútorok és a kiegészítő tárgyak következetesen használják e formákat.


Ésszerű, egyedi, egzotikus


A japánkert tipikus elemeinek – fahíd, kavicsszegély, lámpás – belső térben való megjelenítése amellett, hogy hatásos látvány, a valóságosnál tágasabb térélményt kölcsönöz a lakásnak. Ezt erősítendő az alaprajzi elrendezés – a fürdőszobát kivéve – egy térben helyezi el az összes funkciót oly módon, hogy azok a lehetőségekhez képest szeparáltak maradhassanak.


Ésszerű, egyedi, egzotikus


Nagy segítség ebben az üvegtégla alkalmazása, melyből az előszoba hengerpalást falát és a hálórész elválasztására szolgáló íves pengefalat építették. A színek és textúrák játékossága, a burkolatok választékossága, természetes kövekkel, mosott kavicsokkal való ötvözése, az egzotikus anyagok – bambusz, rattan, laminált szőlőszár – izgalmas utazásra visznek a lakberendezés világában. A szemet gyönyörködtető harmonikus belsőkialakítás újabb és újabb felfedezésekre sarkalló élményt nyújt.

Szöveg: Imre Mária
Fotók: Tyukodi László
Belsőépítészeti tervezés, bútorok és kiegészítők: „NAPHOLD OTTHONDESIGN”Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Kijev történelmi negyedében található ez a lakás, mely egy fiatal pár otthona. Tervezője, Alex Bikov koncepciója kidolgozásakor a mozgást állította középpontba. A lakás körbejárható, ezáltal a terek és a funkciók egymásba folynak, nem különülnek el, a különböző egységek egymásba integrálhatók. Talán éppen ennek, no meg az ügyesen tervezett, kompakt bútoroknak köszönhető, hogy a tér sokkal nagyobbnak tűnik, mint valójában.

A nap az élet forrása ősidők óta, és modern korunk megújuló energiája. No de napelemek, mint otthonunk dekorációs elemei? Miért is ne! Ennél a háznál a napelemek bizony igazán mutatós, egyedi homlokzatdekorációként is működnek.

Stresszel teli életünkben felértékelődtek a családi házakhoz tartozó szabad telekrészek. Méretüktől függetlenül igyekszünk ezeket a területeket a kor szellemiségének megfelelően testi és szellemi feltöltődésünk szolgálatába állítva kialakítani.

Peter Donders fotelje abszolút luxuscikk, olyan, mint egy gyönyörű sportkocsi.

Geir Sætveit tervezte a Martela által gyártott és forgalmazott, Fly Me fantázianévre keresztelt széket, melyet időtlen és alkalmazkodó stílusa alkalmassá tesz nemcsak irodák, lobbyk, várók, vagy más közösségi terek, hanem lakások berendezésére is.

8200 Veszprém, Almádi út 38.

Kreatív Fürdőtechnika - Aqualine

8000 Székesfehérvár, Orsovai utca 47.

Garázs-, iparkapu, kapunyitó automatika, sorompó, PVC, ipari szalagfüggöny forgalmazás, telepítés.

2364 Ócsa, Kiss János u. 34-38.

Termékpaletta: gázkonvektor, falifűtő, gázbojler, kondenzációs kazán, beépíthető konyhai készülékek.

9024 Győr, Baross G. u. 42.

Minőségi építőanyagok elérhető áron.

2660 Balassagyarmat, Szügyi út 62.

Xhénia aluradiátorok és nyílászárók gyártása, forgalmazása. Megbízható terméket, megbízható helyről.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017