Ésszerű, egyedi, egzotikus

2010.04.10.

Praktikumot, üzletemberi gondolkodásmódot, egyszersmind művészi érzékenységet, a részletekre is figyelő finom nőiességet tükröz a 40 nm-es kislakás belső kialakítása.


Ésszerű, egyedi, egzotikusA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A funkcionalitásra, a praktikus, helytakarékos megoldásokra való törekvés szemmel láthatóan házigazdáink mindkettejének sajátja. A berendezés hűen tükrözi korunk azon divatos stílusirányzatát, mely a letisztult minimalista vonalakra épülve a távol-keleti formavilágot használja fel az enteriőrt meghatározó kellemes atmoszféra megteremtésére. A belsőépítészet eszközeként a beépített bútorok és a kiegészítő tárgyak következetesen használják e formákat.


Ésszerű, egyedi, egzotikus


A japánkert tipikus elemeinek – fahíd, kavicsszegély, lámpás – belső térben való megjelenítése amellett, hogy hatásos látvány, a valóságosnál tágasabb térélményt kölcsönöz a lakásnak. Ezt erősítendő az alaprajzi elrendezés – a fürdőszobát kivéve – egy térben helyezi el az összes funkciót oly módon, hogy azok a lehetőségekhez képest szeparáltak maradhassanak.


Ésszerű, egyedi, egzotikus


Nagy segítség ebben az üvegtégla alkalmazása, melyből az előszoba hengerpalást falát és a hálórész elválasztására szolgáló íves pengefalat építették. A színek és textúrák játékossága, a burkolatok választékossága, természetes kövekkel, mosott kavicsokkal való ötvözése, az egzotikus anyagok – bambusz, rattan, laminált szőlőszár – izgalmas utazásra visznek a lakberendezés világában. A szemet gyönyörködtető harmonikus belsőkialakítás újabb és újabb felfedezésekre sarkalló élményt nyújt.

Szöveg: Imre Mária
Fotók: Tyukodi László
Belsőépítészeti tervezés, bútorok és kiegészítők: „NAPHOLD OTTHONDESIGN”Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A belsőépítészeti, lakberendezési tervezés egy alapos beszélgetéssel kezdődik, ahol a tulajdonosok felvázolják különleges elképzeléseiket, álmaikat. A kívánságlista értékelése akkor válik izgalmassá, amikor kiderül, hogy mindezt 53 nm-en kell megvalósítani.

A környezetbarát, porszórt acéltermékek a lengyel tervező műhelyéből indultak világhódító útjukra. Ma már Európa-szerte számos stúdióban megvásárolhatók.

A lakástextilek világa a női öltözékekhez hasonlóan követi az aktuális trendeket. Nem ritkaság manapság, hogy egyazon kollekció mindkét területen tért hódít. A természetes anyagok, mint a selyem, pamut, gyapjú, újra előtérbe kerültek.

A „Porcelanosa Original Ceramic Parquet”, vagyis gres porcelánból készült, parkettamintás kollekciója egyesíti a faparketták barátságos, meleg látványát a kerámialapok végtelen strapabíró képességével, tartósságával.

Ez a hatalmas kerti ülőke olyan, mint az anyaméh. Óv és elrejt.

2364 Ócsa, Némedi úti major

Ütéscsillapító gumi térburkolatok gyártása játszóterekre, sportpályákra, családi házakhoz, medencék.

1113 Budapest, Daróczi út 2.

Febal, Rossana, Valcucine, Artec konyhabútorok választékát kínáljuk, a tervezéstől a beépítésig.

3200 Gyöngyös, Berze Nagy János u. 23.

Magas helyiségek fűtése és világítása akár 20 évig ingyen napelemről.

4034 Debrecen, Nagyecsed u. 4.

Rendszermegoldások családi házakra, társasházakra, ipari létesítményekre, fűtés korszerűsítésre geotermikus energiával.

2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 20/a

Konyhabútorok, fürdőszobabútorok, Corian berendezések válogatott nemes anyagokból.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017