Építkezés - Kompozit homlokzati burkolatok

2014.02.26.

Az organikus építészeti stílus előretörésével egyre növekszik a természetes formák, színek és anyagok iránti igény, ugyanakkor a variálhatóság és a minimális karbantartás valamennyi építészeti elem esetében lényeges kérdések. A kompozit burkolórendszerek e tulajdonságok ötvözésével a modern építészeti fejlesztések legjelentősebb vívmányai közé tartoznak.Az Inoutic Twinson O-Wall kültéri burkolat rendszerének alapja a Twinson kompozit anyag, amely 50% fa és 50% PVC összetételének köszönhetően a fa melegségét, érzését a PVC alacsony karbantartási igényével, tartósságával kombinálja. A vízálló, tartós, szálkamentes és 100%-ban újrahasznosítható Twinson egy trópusi keményfát helyettesítő környezetbarát alternatíva.A rendszer bármely hőszigetelő anyaggal, komplett hőszigetelési koncepciók elemeként, dekoratív falburkolatként, de a befejező profilok széles választékának köszönhetően akár zárt erkélyek ablakainak, tetőablakok, illetve ereszek befedésére is alkalmazható.A három természet ihlette színben – édesgyökér, kéreg és tőzeg – elérhető rendszer farostokat tartalmaz, és a fa természetes érési folyamatát követve már néhány hónappal a telepítése után elnyeri végleges patináját.


A burkolólapok kamrás szerkezete nagy szilárdságot, robosztus felépítést biztosít, és a lapok 3 vagy akár 6 méter hosszúságban is elérhetőek.


Az alátétrácsok 50 centiméteres fesztávolsággal szerelhetőek, és a vállalat által szabadalmaztatott diszkrét befejező profilokkal felszerelésük egyszerűen végrehajtható.


A burkolólemezek nagyon könnyűek, minimális nyomást fejtenek ki a külső falakra és a vázszerkezetre, így az alap megerősítése nélkül is telepíthetőek.


A burkolat mögött felgyülemlő nedves levegő, valamint a hő elvezetéséért beépített szellőzőrendszer felel, amely így jelentős mértékben hozzájárul a belső terek egészséges klímájához.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A gyerekszoba, akárcsak lakója, állandó mozgásban van. A csecsemőkortól a kamaszkorig szolgálja gazdáját, kielégíti vele együtt mindig változó igényeit. Mivel egy személyben háló, dolgozó és társalgó, berendezésekor fontos a mobilitás, a strapabíróság, a rendszerezés és a jó térkihasználás. De talán a legfontosabb a vidámság és az elevenség, hiszen nélkülük a legszebb, legdrágább bútorokkal sem töltheti be megfelelően a szerepét.

Ez a nyaraló egy igazi paradicsom. Egy bulizóna, ahol a háziak nemcsak pihenni, de ellazulni, elmélkedni, vendégeket fogadni, netán borozgatni tudnak. Nem túl nagy, de mérete a célnak tökéletesen megfelel, és azt vitatni sem lehet, hogy berendezése...

Mi magyarok is egyre többen vágyunk a természet közelébe, és veszünk építési telkeket erdős-ligetes területek mellett. És milyen ház illik ide leginkább: hát faház!

Egy mini designakvárium, mely bárhol elfér, és egy kis életet varázsol a térbe.

Fotel, hintaszék, gördülő szék, pihenőszék. Akár több jelzővel is illethetjük ezt a darabot, valahol mindegyik megállja a helyét. Lendületes formája meglehetősen impulzív, kevés embernek kerüli el a figyelmét.

9461 Lövő, Kossuth Lajos u. 25.

Roto Alapelv - Több szabad tér. Több komfort.

1067 Budapest, Csengery u. 53.

ARCAD Építészeti Tervezőrendszer, myHouse 3D otthontervező program, Tető-, Lépcső-, Fedélszéktervező.

1026 Budapest, Gábor Áron köz 3. sz.

Mauer típusú biztonsági zárak, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek kis és nagykereskedelme. Zárszerviz.

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 49.

Minden, amire szükség lehet egy fürdőszobában! Látványtervezéssel segítjük álmai megvalósítását!

1139 Budapest, Pap Károly u. 4-6.

Tisztelt Látogatónk! Hadd hívjuk fel figyelmét az általunk üzemeltetett www.extragarancia.hu weboldalra, amely honlapon megtalálja legfrissebb híreinket, az aktuális kommunikációs tevékenységeinkkel kapcsolatos információkat és kulturális programajánlókat is olvashat. Üdvözli az Indesit Company Magyarország Kft. Csapata!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018