Építkezés - Kompozit homlokzati burkolatok

2014.02.26.

Az organikus építészeti stílus előretörésével egyre növekszik a természetes formák, színek és anyagok iránti igény, ugyanakkor a variálhatóság és a minimális karbantartás valamennyi építészeti elem esetében lényeges kérdések. A kompozit burkolórendszerek e tulajdonságok ötvözésével a modern építészeti fejlesztések legjelentősebb vívmányai közé tartoznak.Az Inoutic Twinson O-Wall kültéri burkolat rendszerének alapja a Twinson kompozit anyag, amely 50% fa és 50% PVC összetételének köszönhetően a fa melegségét, érzését a PVC alacsony karbantartási igényével, tartósságával kombinálja. A vízálló, tartós, szálkamentes és 100%-ban újrahasznosítható Twinson egy trópusi keményfát helyettesítő környezetbarát alternatíva.A rendszer bármely hőszigetelő anyaggal, komplett hőszigetelési koncepciók elemeként, dekoratív falburkolatként, de a befejező profilok széles választékának köszönhetően akár zárt erkélyek ablakainak, tetőablakok, illetve ereszek befedésére is alkalmazható.A három természet ihlette színben – édesgyökér, kéreg és tőzeg – elérhető rendszer farostokat tartalmaz, és a fa természetes érési folyamatát követve már néhány hónappal a telepítése után elnyeri végleges patináját.


A burkolólapok kamrás szerkezete nagy szilárdságot, robosztus felépítést biztosít, és a lapok 3 vagy akár 6 méter hosszúságban is elérhetőek.


Az alátétrácsok 50 centiméteres fesztávolsággal szerelhetőek, és a vállalat által szabadalmaztatott diszkrét befejező profilokkal felszerelésük egyszerűen végrehajtható.


A burkolólemezek nagyon könnyűek, minimális nyomást fejtenek ki a külső falakra és a vázszerkezetre, így az alap megerősítése nélkül is telepíthetőek.


A burkolat mögött felgyülemlő nedves levegő, valamint a hő elvezetéséért beépített szellőzőrendszer felel, amely így jelentős mértékben hozzájárul a belső terek egészséges klímájához.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A hálószoba a visszavonulás, pihenés helyszíne. Központjában a kényelmes franciaágy. A két oldalon elhelyezett éjjeliszekrény elmaradhatatlan praktikus kisbútor, melyen mindig kezünk ügyében lehetnek a használati tárgyaink.

Durva természetesség és áttetsző finomság ötvözete. Röviden ez jellemzi ezt a széket.

A mai világ sajnos hajlamos elhitetni velünk, hogy csak az új termékek lehetnek tökéletesek. Ám ez egyáltalán nincs így.

Az o4i Design Stúdió alapvetően közösségi terekbe és várószobákba tervezte a Martela által gyártott és forgalmazott Diagonal kanapét, de egy nagyméretű nappaliban is remekül mutatna.

A DKO Építészeti Stúdió tervezte ezt a pazar házikót, melynek nagyvonalú terei és szép építészeti megoldásai egyszerűen lenyűgözőek.

1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.

Forma Vivendi - Lakberendezési áruház

1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 76.

Ganz Hydro öntözőberendezések és szökőkutak. Automata öntözőberendezések, szökő- és díszkutak tervezése, kivitelezése, felújítása. Nagy- és kiskereskedelmi értékesítés.

1091 Budapest, Üllői út 9.

Csillár- és lámpajavítás, eladás. Egyedi tervek szerinti világítótestek kivitelezése. Üveg csillártisztítás, romos facsillár aranyozás, vezetékcsere. 1954 óta a lakosság szolgálatában.

1116 Budapest, Hunyadi János u. 1.

Vaillant - Az életre szóló minőség

5561 Békésszentandrás, Kisfaludy u. 30.

Az Argomex Kft. 20 éves betonipari tapasztalatnak köszönhetően kiváló minőségben gyártja termékeit. Az érdeklődők 96 féle falburkoló kőből választhatnak. Az előre gyártott látszóbeton tökéletes burkolata nagy felületeknek, homlokzatoknak. Az egyedi zsaluzásnak köszönhetően sokféle forma megvalósítható.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018