Emeletes ágyak másodvirágzása

2010.03.29.

Az emeletes ágyról a férfiaknak a katonaság, a lányoknak a nyári táborok jutnak eszükbe. A vélemények viszont egybehangzóak: az emeletes ágy egy szükséges rossz a helyhiány leküzdésére. Nos, kedves szülők, ez már a múlté. A ma modern emeletes ágya egy igazi gyerekálom. Színes, vidám, formatervezett, minden gyermeki igénynek tökéletesen megfelel.


Emeletes ágyak másodvirágzásaA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A szülők alapelvárása természetesen a kényelem és a jól használhatóság. Jó, ha az ágyhoz kapcsolódik ágyneműtartó, kihúzható tanulóasztal, praktikus lerakófelület, mely éjjeliszekrénynek használható, vagy éppen gardróbszekrény. Az ifjú tulajdonosoknak legalább ilyen fontos a könnyű és lehetőleg minél többféleképpen megoldható fel- és lejutási lehetőség.


Emeletes ágyak másodvirágzása


Az emeletes ágynak még akkor is nagy hasznát vehetjük, ha történetesen csak egy lurkó lakja a szobát. A második fekvőfelület jól jöhet, amikor a legjobb barát vagy barátnő kér éjszakára menedéket.

Szöveg: Barna Ildikó
Fotók: ColombiniTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Kis helyen nagy ötletek kellenek.

Durva természetesség és áttetsző finomság ötvözete. Röviden ez jellemzi ezt a széket.

A horror műfaja egyértelműen kasszasiker a mozikban, de ki gondolta volna, hogy a lakberendezés békés világába is betörhet.

A fürdőszobák csempézett falait – főleg a kádak mögötti nagyméretű falfelületeket – sokan unalmasnak, sivárnak találják.

A Palmetta Design-galéria kínálatában neves formatervezők legújabb tárgyaira bukkantunk. Mellettük jól megférnek a design területének klasszikusai, és a közelmúlt formatervezési különlegességei.

8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3.

Weitzer-Parkett kiváló felületkezelt parketták; AURO felületkezelő anyagok; Kültéri fa járólapok és kertépítő elemek; Vörösfenyő fűrészáru; Hőkezelés-műszárítás

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 49.

Minden, amire szükség lehet egy fürdőszobában! Látványtervezéssel segítjük álmai megvalósítását!

1162 Budapest, Budapesti út 176.

Vállalom konyhabútorok, beépített szekrények, egyéb bútorok egyedi méretre történő elkészítését az egyszerűtől a luxuskivitelig. Egyedi kerti garnitúrák, fakerítések, térelválasztók, teraszfedések, pergolák, szerszámtároló faházak tervezése és gyártása ugyancsak egyedi igények alapján. Javítási, felújítási munkák, korrekt munkavégzés, díjtalan felmérés.

1133 Budapest, Visegrádi u. 82/b

A HANÁK cég filozófiája röviden ennyiben foglalható össze: az önállóságban hiszünk. A cég stratégiájának alappillére az alvállalkozók bevonása nélküli, saját gyártás.

1084 Budapest, József u. 52.

Finn Szauna Kft. az egyedi szaunák specialistája: finn-, infra-, gőz-, sókabinok, jacuzzik, szaunakályhák.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017