Emeletes ágyak másodvirágzása

2010.03.29.

Az emeletes ágyról a férfiaknak a katonaság, a lányoknak a nyári táborok jutnak eszükbe. A vélemények viszont egybehangzóak: az emeletes ágy egy szükséges rossz a helyhiány leküzdésére. Nos, kedves szülők, ez már a múlté. A ma modern emeletes ágya egy igazi gyerekálom. Színes, vidám, formatervezett, minden gyermeki igénynek tökéletesen megfelel.


Emeletes ágyak másodvirágzásaA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A szülők alapelvárása természetesen a kényelem és a jól használhatóság. Jó, ha az ágyhoz kapcsolódik ágyneműtartó, kihúzható tanulóasztal, praktikus lerakófelület, mely éjjeliszekrénynek használható, vagy éppen gardróbszekrény. Az ifjú tulajdonosoknak legalább ilyen fontos a könnyű és lehetőleg minél többféleképpen megoldható fel- és lejutási lehetőség.


Emeletes ágyak másodvirágzása


Az emeletes ágynak még akkor is nagy hasznát vehetjük, ha történetesen csak egy lurkó lakja a szobát. A második fekvőfelület jól jöhet, amikor a legjobb barát vagy barátnő kér éjszakára menedéket.

Szöveg: Barna Ildikó
Fotók: ColombiniTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Ez a ház remek példa arra, hogy nagyvárosi környezetben is lehet természetközeli otthont kialakítani.

A legújabb design kültéri bútorok közül is kiemelkedi Paola Lenti Float fantázianevű bútorcsaládja, mely dinamikus, egyedi formavilágával azonnal belopja magát a modern hangulatvilágot kedvelő emberek szívébe.

Egy párizsi szállodában található ez a kis beszélgető-pódium, de bátran lemásolható.

A mai, rohanó világban sokan vágynak a kifinomult, békebeli hangulatra. Mivel manapság minden kapható, természetesen ezen igények is kielégíthetők.

Sokak szerint az egyik legszebb kert Máltán. Az elegáns Attard városkában, közvetlenül a köztársasági elnök rezidenciája mellett lévő San Anton, csakúgy, mint Málta számos más csodás palotája és parkja, egykor egy nagymester tulajdonában volt.

3200 Gyöngyös, Berze Nagy János u. 23.

Magas helyiségek fűtése és világítása akár 20 évig ingyen napelemről.

1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center D/25

Házimozi, és egész házra kiterjedő (multiroom) audio/video rendszerek tervezése, kivitelezése.

1122 Budapest, Csaba u. 8.

Üzletünkben 40 gyártó lámpáiból válogathat! Több ezer lámpa számtalan stílus. Látogasson el hozzánk!

1037 Budapest, Bécsi út 232.

BEPA-CSEMPE-FÜRDŐSZOBA Üzleteinkben szeretettel várunk minden kedves építkezőt, felújítót hogy velünk valósíthassa meg fürdőszobáját, nappaliját, konyháját, kertjét, egyszóval otthonát, hogy olyanná válhasson melyet álmaiban elképzelt.

2660 Balassagyarmat, Szügyi út 62.

Xhénia aluradiátorok és nyílászárók gyártása, forgalmazása. Megbízható terméket, megbízható helyről.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018