Emeletes ágyak másodvirágzása

2010.03.29.

Az emeletes ágyról a férfiaknak a katonaság, a lányoknak a nyári táborok jutnak eszükbe. A vélemények viszont egybehangzóak: az emeletes ágy egy szükséges rossz a helyhiány leküzdésére. Nos, kedves szülők, ez már a múlté. A ma modern emeletes ágya egy igazi gyerekálom. Színes, vidám, formatervezett, minden gyermeki igénynek tökéletesen megfelel.


Emeletes ágyak másodvirágzásaA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A szülők alapelvárása természetesen a kényelem és a jól használhatóság. Jó, ha az ágyhoz kapcsolódik ágyneműtartó, kihúzható tanulóasztal, praktikus lerakófelület, mely éjjeliszekrénynek használható, vagy éppen gardróbszekrény. Az ifjú tulajdonosoknak legalább ilyen fontos a könnyű és lehetőleg minél többféleképpen megoldható fel- és lejutási lehetőség.


Emeletes ágyak másodvirágzása


Az emeletes ágynak még akkor is nagy hasznát vehetjük, ha történetesen csak egy lurkó lakja a szobát. A második fekvőfelület jól jöhet, amikor a legjobb barát vagy barátnő kér éjszakára menedéket.

Szöveg: Barna Ildikó
Fotók: ColombiniTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Manapság egyértelműen trendiek számítanak a hatalmas mintájú tapéták, de ne feledkezzünk meg azokról sem, akik nem szeretik a tapétázott falakat.

A laminált forgácslap az egyik legolcsóbb bútoripari alapanyag. Szekrénytestek, polcok, de igény szerint akár ajtófrontok vagy asztallapok is készülhetnek az óriási szín- és mintaválasztékban kapható, bár kétségkívül nem a legelegánsabb alapanyagok közé tartozó bútorlapból.

Vitathatatlan, hogy a formatervezésben az olaszok állnak a legelőkelőbb helyen. Mindig hoznak valami újat, mint például most a Ged Cucine: Treviso fantázianevű modelljével sikerült elérnie, hogy a minimál és a ma ismét előtérbe kerülő klasszikus trend egy bútoron belül mutassa meg magát.

A hangsúly a csíkos ágytakarón van, vagy a leveles függönyön? Esetleg a drapp vagy rozsda alapra kiegészítőként használjuk a csíkos, a nagy leveles, vagy az apróbb leveles textileket? Választhatunk tetszésünk és ízlésünk szerint, melyik foglaljon el nagyobb felületet.

Az évek múltával állandóan változunk, fejlődünk. Ezzel párhuzamosan természetes igényünkké válik, hogy a szűkebb környezetünket, otthonunkat is átformáljuk, mintegy a belső, lelki és gondolkodásmódbeli változásunkat külső, tárgyi formában megjelenítsük.

1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.

Függönyök, bútorszövetek, klöplifüggönyök, lapfüggönyök, sín- és rúdkarnisok.

1026 Budapest, Gábor Áron köz 3. sz.

Mauer típusú biztonsági zárak, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek kis és nagykereskedelme. Zárszerviz.

4243 Téglás, külterület 135/9. hrsz.

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elektromos, hőcserélős és gázüzemű forróvíztárolók, hőszivattyús tárolók, puffertárolók, kondenzációs gáz- és vegyestüzelésű kazánok, szolárrendszerek, napkollektorok, mosógépek, centrifugák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A termékeket energiatakarékosság, környezetbarát konstrukció és hosszú élettartam jellemzi. A fűtési és melegvíz-előállítási termékek rendszerbe kötve is kiválóan működtethetőek. HAJDU - megújuló energiával

3527 Miskolc, Sajószigeti út 2.

A Betatherm Kft. acél fürdőszobai és szobai designradiátorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Számtalan különböző radiátortípust gyártunk, nagy méretválasztékban, különleges színekben, és egyedi igények kielégítésére is vállalkozunk. Fejlesztési alapelveink közé tartozik, hogy a hőigény biztosításán túl a radiátornak belsőépítészeti elemként is funkcionálnia kell.

DIEGO – A SZÍNES OTTHONOKÉRT!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017