Éljen a rózsaszín!

2013.04.03.

Aki szereti a meghökkentő tereket, az imádni fogja ezt a nappalit.A nappali legfőbb, sőt majdnem egyetlen bútordarabja a hatalmas kanapé, mely mind színével, mind formavilágával magára vonja a figyelmet. Az élénk rózsaszín darabhoz remek választás volt a visszafogott fehér fal és az alacsony fehér asztalka. A nappali melletti étkezőbe légies, átlátszó műanyag asztal és székek kerültek, így ezek sem vonják el a figyelmet az ülőgarnitúráról. Az extravaganciát szeretők kedvéért a falakra díszes keretű, humort és pikantériát sem nélkülöző képek kerültek.

Fotó: http://www.ligne-roset.huTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Színes és vidám családi otthonra vágytak vendéglátóink, amikor két évvel ezelőtt belefogtak Dunakeszin az építkezésbe. A lakópark új épületei között fekvő telek ideálisnak tűnt, hiszen adottságai lehetővé tették, hogy akkora házat építhessenek maguknak, amekkorában egy szinten, emeletráépítés nélkül is kényelmesen elférhetnek. S midőn a szerkezet elkészült, az így kialakított 139 nm-es lakás berendezése sem okozott gondot a vállalkozó kedvű házaspárnak.

A Londonban élő finn designer hölgy magas minőségi elvárásoknak megfelelő, egyedi stílusú, „hand made” lakberendezési kiegészítőket készít. A nevével fémjelzett stílus – a domborműszerű 3dimenziós hatású sormintákból álló felület – alapvetően meghatározza kollekciójának arculatát...

Az erdei házikó tetőtéri fürdőszobájában a háromszögletű ablak követi a tető vonalát, lehetővé téve a minél több természetes fény bejutását. A háromszög formát ötletesen ismételték meg a nyolcszögletű kád beépítésénél.

Ha azt gondoljuk, hogy két szín kevés egy csodás hálószobához, vegyük szemügyre alaposan ezt a helyiséget.

Mindig jóleső érzés, ha a budapesti üzleteket és galériákat járva a külföldi designtermékek között hazai unikumra is rátalál az ember.

1201 Budapest, Alsóteleki u. 46.

A Citalex Bt. azoknak nyújt segítséget, akik építkeznek vagy felújítanak. Megbízható csapattal!

2051 Biatorbágy, Erdőalja utca 1.

Könnyűszerkezetes acél megoldások a tetőktől kezdve a komplett csarnokokig.

7522 Kaposújlak, Gyártótelep

Passzívházak, A+ kategóriás készházak gyártása és építése. Honlapunkon kérjen ingyenes prospektust!

1061 Budapest, Székely Mihály utca

Belsőépítészet, lakberendezés, kivitelezés.

1026 Budapest, Gábor Áron köz 3. sz.

Mauer típusú biztonsági zárak, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek kis és nagykereskedelme. Zárszerviz.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018