Egy lámpának négy arca

2015.03.27.

Az „5.5 Designer” francia fiatal tervezőket magába foglaló csapatának kísérletező kedvéből, a hagyományokkal szakítani akaró, új látásmódokat kereső gondolkodásmódjából született meg ez a szokatlan lámpakollekció.

A tükörlapok által négy szeletre osztott térben már egyetlen negyed lámpatest is az egész illúzióját kelti. Ugyanakkor minden egyes lámpatestet körbejárva négy-négy különböző lámpa látványában gyönyörködhetünk. Az egyszerre humoros, ugyanakkor elgondolkodtató design egyenlőre megmarad a bemutató szintjén.
Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Aki szereti a meghökkentő tereket, az imádni fogja ezt a nappalit.

Néha a konyha ad ihletet egy-egy fürdőszobai kellék tervezésekor.

Tulum a maja kultúra egyik leglenyűgözőbb és legimpozánsabb látványossága. A Karib-tengerrel és a felkelő nappal szembenéző, egykor virágzó kereskedőváros ma is meglehetősen népes.

Ez a mesés loft Stockholmban, egy 1885-ben épült épület legfelső szintjén található. A 300 négyzetméteres lakás kialakítása mind építészetileg, mind lakberendezési szempontból csodás.

Az 1969-ben Oliver Mourque által tervezett Bouloum fekvőfotel ma is remek darabnak számít.

9700 Szombathely, Csaba u. 12.

Ön még viszi sétálni porszívóját? SISTEM AIR: Európa piacvezető központi porszívói már Magyarországon! Tegye kényelmesebbé,egészségesebbé, biztonságosabbá otthonát!

1192 Budapest, Úllői u. 206.

Biztonságtechnikai termékek teljes választéka, értékesítés, telepítés, távfelügyelet.

1055 Budapest, Nagy Ignác utca 14.

Családi házak, lakások, hotelek, panziók, irodák, üzlethelyiségek, stb., belsőépítészeti és lakberendezési tervezése teljeskörű szakiparosi kivitelezéssel.

1223 Budapest, Sörház utca 3.

17 éve a magyar piacon. Malayziai import rattan, vizijátszint, banánlevél nappali-, étkező- és hálószobabútorok. Müanyag rattan kerti bútorok. Kiegészítő kisbútorok. Rattan- és beépített bútorok gyártása, javítása. Tonettszékek javítása. Bambusz- és tengerifü tapéták, szőnyegek.

1081 Budapest, Rákóczi út 65.

Gázérzékelők, gázjelző és tűzjelző készülékek és rendszerek telepítése, karbantartása és javítása.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017