Egy fehér villa Ibizáról

2013.02.26.

Mind az épület, mind a környezet lenyűgöző. Tökéletes párosítás.A Földközi tenger gyöngyszemén, Ibizán található ez a remekbe szabott villa, amit találóan Blanco de Ibiza-nak, azaz Fehér Ibizának hívnak. Maga az épület 30 éve épült, de a közelmúltban újították fel Malales Martinez Canut tervei alapján. A végeredmény remekül ötvözi a mediterrán és a spanyol stílusjegyeket, némi távol-keleti beütéssel megbolondítva.Az új és a környezetre jellemző autentikus anyagok keverése igazán különleges enteriőröket hozott létre. Az alapszín a fehér, melyet természetes anyagokból, nádból, gyapotból, egzotikus fafajtákból készült bútorokkal és kiegészítőkkel frissítettek. A tökéletes összhatás kedvéért a fehér és a natúr színek mellé némi zöldet és kéket kevertek, növények és textíliák formájában. Az i-re a pontot a lenyűgöző kilátás teszi fel, a környező fák, az érintetlen természet és a távolban látszó tenger horizontja.
Fotók: freshome.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Lehet fagyos tél, lehet forró nyár, a falambériás szobában az év minden szakában meghitt hangulat uralkodik. A faház belső kialakításakor következetesen törekedtek – a tóparti környezethez jól illeszkedő – egyszerű, természetes anyagok használatára.

A tavaszi hagymások, nevető sziklavirágok, pozsgások közül baglyot formázó cserép és félig földbe ásott terrakotta amfora bújik elő. Az alig hároméves ház falán már kúszik a borostyán, sejteti, hamarosan patinás bagolyvárrá avanzsál a dombtetőre épült családi ház.

Az olasz Fantini Rubintti legújabb terméke, az Acqua Zone névre keresztelt fejzuhany páratlan zuhanyzási élményt nyújt.

Napjaink fejlett technikájának köszönhetően egyre több háztartási berendezés automatizálható, programozható, távirányítóval vezérelhető. Az épületautomatizálási rendszerekkel maximálisan komfortossá, ugyanakkor biztonságossá varázsolható házunk, kertünk: az otthonunk.

Aki szeret kézműveskedni, az a legkülönfélébb dolgokból is tud készíteni magának tárgyakat. Még akár egy spatulából is.

3700 Kazincbarcika, Bolyai tér 1.

Több, mint 30 éve a PVC ablak- és ajtóprofilgyártás élvonalában! Új 7 kamrás profilrendszer. Egyedülálló ár/érték arány! Mielőtt döntene, látogassa meg honlapunkat, hogy tudja, mi különbözteti meg egyik műanyag ablakot a másiktól!

1203 Budapest, Téglagyártó utca 13/A

Kertfenntartás, kertépítés

1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

Zuhanykabinok, zuhanytálcák, akril fürdőkádak, öntött műmárvány mosdók, fürdőszobai csaptelepek, fürdőszobabútorok, fürdőszobai elektronika

7624 Pécs, Szigeti út 84

Cégünk a Magyar ARTEGGO Bányai bútorok, konyhabútorgyár, Olaszországból ATRA, a CIESEE, Maiorcucine és az Essebi konyhabútorgyárak képviseletét látja el Magyarországon, mely gyárak bútorai a magas minőség mellett, rendkívül gazdag szín-, anyag-, elem- és formaválasztékkal rendelkeznek, így szem előtt tudjuk tartani az árminőség arányt, a szállítási határidőt a vásárlóink részére. Különböző stílusú, modellek között megtalálhatóak modern, minimál és a klasszikus konyhabútorok is. Minden bútor családunkra 3 és 5 éves gyári garanciát biztosítunk. A gyári konyhabútor--nak köszönhetően és a széles elemválasztéknak, a professzionális tervezési segédletnek, képes elkészíteni az Ön által elképzelt egyedi konyhabútort is. Itt mindennek előre megtervezett helye van, a legapróbb részletekig és mindenek illeszkednie kell az adottságokkal. A készítendő konyhabútor--ba a berendezési tárgyak mérete alkalmazkodjon a rendelkezésre álló helyhez, illeszkedjen a meglévő bútorokkal, és nem utolsósorban jól lássa el funkcióját. Szemelőt tartjuk a megrendelő minden igényét és igyekszünk kielégíteni!

2120 Dunakeszi, Fóti út 92.

Napkollektor ,napelem ,hőszivattyú, pellet kazán és kandalló, egy kézből, tapasztalattal.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018