Egy fehér villa Ibizáról

2013.02.26.

Mind az épület, mind a környezet lenyűgöző. Tökéletes párosítás.A Földközi tenger gyöngyszemén, Ibizán található ez a remekbe szabott villa, amit találóan Blanco de Ibiza-nak, azaz Fehér Ibizának hívnak. Maga az épület 30 éve épült, de a közelmúltban újították fel Malales Martinez Canut tervei alapján. A végeredmény remekül ötvözi a mediterrán és a spanyol stílusjegyeket, némi távol-keleti beütéssel megbolondítva.Az új és a környezetre jellemző autentikus anyagok keverése igazán különleges enteriőröket hozott létre. Az alapszín a fehér, melyet természetes anyagokból, nádból, gyapotból, egzotikus fafajtákból készült bútorokkal és kiegészítőkkel frissítettek. A tökéletes összhatás kedvéért a fehér és a natúr színek mellé némi zöldet és kéket kevertek, növények és textíliák formájában. Az i-re a pontot a lenyűgöző kilátás teszi fel, a környező fák, az érintetlen természet és a távolban látszó tenger horizontja.
Fotók: freshome.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Ezt a remek darabot a londoni TILT Stúdió tervezte. Eredetileg otthonra szánták, egy olyan kuckónak, ahol el lehet bújni a többi családtag elől, lehet olvasgatni, relaxálni, pihenni.

Egy modern épület mellé – ez nem is kérdéses – a kertbe is modern épített elemeket kell tervezni. Ez az úszómedence igazán dögös darab.

Aki szereti a nőies, de extravagáns megoldásokat, az egyszerűen imádni fogja ezt az ágytakarót.

Egy egzotikus szigeten töltött vakáció csak csodálatos lehet, de persze az sem mindegy, hogy milyen környezetben pihenhetünk.

Akár egy babaház, gondoltam, amikor beléptem az épületbe. Olyan, mintha egy művész álmodta volna meg. A gondosan és aprólékosan összeválogatott tárgyak tökéletes összhangja házigazdáink – s ezúttal nem egy lakberendező – érdeme.

2300 Ráckeve, Pacsirta u. 23.

Cégünk, 25 éves szakmai tapasztalattal foglalkozik könnyűszerkezetes házak gyártásával, építésével. Panelszerkezetünk ÉME minősítéssel rendelkezik, Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületének tagja vagyunk.

9200 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92.

A Mofém márkanév mindenütt a minőséget, megbízhatóságot és professzionalitást jelenti.

2096 Üröm, Fő utca 1.

60 éves cégünk a kőfaragás, a műemléki rekonstrukciók és a magasépítés területén is vezető a piacon.

1105 Budapest, Ihász utca 10.

Bútorminőségű külső és belső nyillászárók gyártása, típus és egyedi elképzelések alapján.

1089 Budapest, Delej u. 51.

Villanyszerelési anyagok több mint 500 négyzetméteren, A-Z-ig! PRODAX, SCHNEIDER-ELECTRIC, LEGRAND.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018