Utolsó frissítés dátuma: 2010.07.22.

Cégadatok

dyras wwe Trading Kft.

1108 Budapest, Gyömrői út 140

Telefon: 1-260-4193

Fax: 1-260-9098

Konyhai kisgépek, kávéfőzők, masszázskészülékek, hajsütők és hajszárítók, testzsír-elemző mérlegek.

Cégünkről

Termékeink: konyhai kisgépek, kávéfőzők, masszázskészülékek, hajsütők és hajszárítók, testzsír-elemző mérlegek, szépségápolási készülékek, takarítóeszközök és vasalók, egészségünk megőrzését szolgáló termékek, szórakoztató elektronikai áruk és számítástechnikai kiegészítők, hűtő-és fűtőkészülékek. A dyras márkanév mára a megbízható, elérhető áru termékek védjegyévé vált. Jelentése dynamic, rapid service: dinamikus, gyors kiszolgálás.

A dyras háztartási kisgépek gyártójaként már 30 éve törekszünk arra, hogy a háztartási munkát készülékeinkkel élvezetesebbé tegyük, mindezt elérhető áron. Ugyanakkor nem mondtunk le a magas minőségi követelményekről sem, hiszen minden egyes terméket négyszer tesztelünk, mielőtt a vevőhöz kerül. Ez tükröződik garanciapolitikánkban is, hiszen a megszokott 1 év helyett a legtöbb termékre 2 év garancia jár.

Termékek, szolgáltatások

konyhai kisgépek, kávéfőzők, fritőzök, masszázskészülékek, hajsütők és hajszárítók, testzsír-elemző mérlegek, szépségápolási készülékek, takarítóeszközök és vasalók, egészségünk megőrzését szolgáló termékek, szórakoztató elektronikai áruk és számítástechnikai kiegészítők, hűtő-és fűtőkészülékek

Kategóriák

• Konyhafelszerelés

Konyhai kisgépek

• Háztartási gép

Háztartási kisgépek

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.07.22.

Hidegburkolat: ez a név tökéletesen illik arra a burkolatfajtára, amit illet, hiszen mind tapintásra, mind látványra valóban hideg. Mégis vannak helyiségek, amiket nem tudunk – és nem is lehet – elképzelni nélküle.

A könnyűszerkezetes épületek, bár ma már egyre több helyen fordulnak elő hazánkban is, még mindig számos kérdést vetnek fel. Az egyik ilyen kérdés, hogy többszintes épület is készülhet-e ezzel a technológiával. A válasz: igen, miért ne?

A lámpát és a széket – mint tárgyakat – meglehetősen gyakran használjuk együtt. Erre a meglátásra alapozva készült el ez a darab.

A mai otthonoktól sokszor elvárjuk, hogy mellékesen egy nyaraló funkcióit is ellássák. Ez a ház tökéletesen megfelel mindkét feladatra.

Ha nincs hely, helyettesítsd egy jó ötlettel.

Képtár

Házimozi hangfalszett

A dyras házimozi hangfalszett az 5x5 W + 18 W teljesítménynek köszönhetően az egész teret betöltő impozáns hangzásélmény

12490 Ft

Shiatsu masszázs készülék

Körkörös masszírozó funkciói szinte tökéletesen helyettesítik a masszőr által végzett masszázst.

13590 Ft

Sweep-N-Go Akkus Seprőgép

A praktikus készülékkel Ön könnyedén összesöpörheti a port és egyszerűen felszívhatja a seprőgép tartályába.

15900 Ft

Aquafilteres porszívó

A megújult dyras vízszűrős porszívóval hatékony és élvezetes a porszívózás. Teljesítmény: 1200 W (max. 1400 W)

24490 Ft

Cellucare cellulitisz elleni masszázskészülék

A készülék kiválóan alkalmas a problémás zónák feszesítésére, a narancsbőr megszüntetésére.

7790 Ft

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017