Designtárgyak: Egy forró ölelés

2012.01.20.

Akinek nem jut elég az ölelésből, az vegyen magának.


Akinek nem jut elég az ölelésből, az vegyen magának.


Ez a remek párna a relax-mennyországba röpíti tulajdonosát. A férfi és női változatban egyaránt kapható darab ölébe bújva meghitt pihenésben lehet részünk, a másik fél állandó fészkelődése és mozgolódása nélkül. Pótolhatjuk vele szerelmünket, de akár régi, gyerekkori élményeket felelevenítve édesanyánk karjában is érezhetjük magunkat. Határozott előnye, hogy bármikor előkapható a szekrény mélyéről, ha szükségünk van rá.

Forrás: amazon.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A horror műfaja egyértelműen kasszasiker a mozikban, de ki gondolta volna, hogy a lakberendezés békés világába is betörhet.

Manapság a csempe és burkolólapok zavarba ejtően bő választékával találja magát szembe a szaküzletekbe betérő érdeklődő. A legutolsó divatnak megfelelő, letisztult, egyszerű formákat felvonultató cégek termékei kifinomult – az érzelmekre, érzékekre erősen ható – színekkel csábítják el a közönséget.

A ma oly divatos loftok hatalmas tereihez méretezett konyha nemcsak monumentalitásával, hanem egyedülálló kialakításával is magára vonja a figyelmet. Szabályos formái, anyagválasztása és színvilága abszolút mai, mégis mintha a 70-as évekbe repítene.

A hatásos fürdőszobarészlet tulajdonképpen egy egyterű lakás része. A minimál stílus jegyében beépített fürdőkád két oldala különböző borítást kapott. A nappali rész felől bútorlapokkal és mennyezetig érő savmaratott üvegpanelekkel fedték le, melyek bútorszerű...

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy több fürdőszoba van a házban, akkor legyünk elég nagyvonalúak ahhoz is, hogy az egyiket a gyerekeknek rendezzük be.

DIEGO – A SZÍNES OTTHONOKÉRT!

1107 Budapest, Száva u. 12.

2500 nm-es áruházak, egyedülálló raktárkészlet, több ezer féle burkolóanyag, szaniter, kád, csaptelep.

1151 Budapest, Bogáncs u. 1-3.

RHEINZINK: egy anyag ami az idő múlásával egyre szebb lesz, antikolódik, nem rozsdásodik.

1203 Budapest, Téglagyártó utca 13/A

Kertfenntartás, kertépítés

1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 76.

Ganz Hydro öntözőberendezések és szökőkutak. Automata öntözőberendezések, szökő- és díszkutak tervezése, kivitelezése, felújítása. Nagy- és kiskereskedelmi értékesítés.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018