Designötlet: Fémborítás a fürdőszobába

2012.08.15.

A fémlemez trendi és izgalmas faldekoráció.


Egyre nagyobb divatnak örvend a különféle fém fal- illetve padlóborítás. Réz, cink, alumínium, galvanizált vagy rozsdamentes acéllemezek kaphatók a piacon. Tekercsekben vagy táblákban vásárolhatók, perforált, sima vagy különféle nyomott mintás, bordázott változatban. Izgalmasan mutatnak, külön érdekességük, ahogyan a fényt visszaverik.


A fémlemez trendi és izgalmas faldekoráció.


Sajnos hamar fényüket vesztik, ezért nagyon fontos a megfelelő és rendszeres ápolásuk, különféle vegyszerekkel vagy drótkefével. Persze, ha felületkezeltek, akkor a drótkefével csínján kell bánni…


Fotó: sxc.huTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Sokan nem szereti, ha egy térben minden egybefolyik, inkább az elkülönített funkciókban hisznek. Viszont vannak lakások, ahol a méretek miatt nem nagyon oldható meg a szeparáltság.

A kerten keresztülvezető ösvénynek nem pusztán az a feladata, hogy egyik helyről eljussunk a másikba, bár természetesen ez is fontos funkció.

A régi, korszerűtlen ház helyén, de annak alapjain egy új ház nőtt, mely most már minden igényt kielégít, mindez úgy, hogy a tulajdonosoknak közben nem kellett az építés nyűgét a nyakukba venni.

A legáltalánosabb funkciópárosítás a nappali és az étkező egy térbe helyezése. Ez történt ebben az esetben is.

Az egybefüggő zöld növényi felületek látványa, a levelek zizegése megnyugtatóan hat az emberi szervezetre. A nagyvárosok kő és -betonrengetegében élőknek ebből kevés jut, a természettel szinte minden kapcsolatot elveszítettek. Pedig a stresszes életmód...

1117 Budapest, Budafoki út 97.

A Geberit Kft minőségi szaniter szereléstechnikai termékek nagykereskedőkön keresztül történő forgalmazásával, műszaki tanácsadással és oktatásal foglalkozik. Minőségi szaniter, tökéletesség nyújtotta biztonság, gazdaságosság, hosszú élettartam - ekek jellemzik a Geberit márkát.

1112 Budapest, Dobogó u. 4-6.

Növény, víz, szikladekoráció - Botanikart !

2151 Fót, Tessedik Sámuel u. 13/c.

Arra törekszünk, hogy a bútorok az Ön által igényelt funkciókat időtálló, az egyéni stílusának megfelelő formában jelenítsék meg. Klasszikus, modern és designbútorok tervezése, belsőépítészet, komplett lakberendezés. A saját széria és egyedi bútorok tervezésétől a gyártáson keresztül a helyszíni szerelésig.

2364 Ócsa, Kiss János u. 34-38.

Termékpaletta: gázkonvektor, falifűtő, gázbojler, kondenzációs kazán, beépíthető konyhai készülékek.

1192 Budapest, Úllői u. 206.

Biztonságtechnikai termékek teljes választéka, értékesítés, telepítés, távfelügyelet.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018