Designbútorok: Csodás tárgyak acélból

2012.01.17.

A környezetbarát, porszórt acéltermékek a lengyel tervező műhelyéből indultak világhódító útjukra. Ma már Európa-szerte számos stúdióban megvásárolhatók.Remigiusz Laskowski a Lodzi Képzőművészeti Akadémián szerezte diplomáját. 1999 óta dolgozik profi tervezőként, azóta már számos díj és elismerés birtokosa. 2008-ban bűvölte el ez a technológia, azóta foglalkozik porszórt acéltárgyak készítésével.A technológia környezetbarát, főleg, ha más módszerekkel hasonlítjuk össze. A felület szép, és persze ellenálló, az elkészült darabok hosszú élettartamúak. Ám a legfontosabb természetesen a látvány. Laskowski tárgyai, bútorai egy abszolút egyedi vonalat képviselnek. Az indás, virágos, finom ornamentikájú motívumok izgalmas kontrasztot alkotnak az acél merevségével, keménységével. Egy-egy ilyen darab remek választás egy designbútorokkal berendezett környezetbe.


Forrás: laskowscydesign.co.ukTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A természetes anyagok szépsége, a nemes egyszerűségű formák nagyvonalúsága első pillantásra lebilincselő hatású a modern fürdőszobában. A nagyméretű tükör fokozza az élményt, megkettőzve a tér látványát.

A kortárs szőnyegek gyártásának úttörője, a francia Toulemonde Bochart a gyerekek részére is tervez inspiráló, vidám talpalávalókat.

Kertünk termőhelyi viszonyainak megfelelő kúszónövényeket válasszunk. A növényválasztás mellett a talaj- és fényviszonyok alapvető fontosságúak a növények egészsége és erőteljes fejlődése szempontjából. A helyes választással elősegíthetjük...

Relaxáció, nyugalom, pihenés – és természetesen alvás. A hálószoba az a helyiség, ahol mindezt zavartalanul megtehetjük. Igazi fészek, ahol elbújhatunk a kíváncsi szemek elől, és gondtalanul átengedhetjük magunkat – saját magunknak.

Székesfehérvár központjától alig 5 km-re, a máriavölgyi lankákon áll a Bory-vár, Bory Jenő szobrászművész nem mindennapi alkotása.

1139 Budapest, Váci út 91.

Hó-, jégolvasztás gépkocsi bejárókban, járdákon. Elektromos padlófűtés fürdőszobákban.

6000 Kecskemét, Irinyi u. 17.

Magyarország legnagyobb poszter webáruháza. 15 000 poszter, 3000 vászonkép, régi városfotók, plakátok, képkeretek, óriásposzterek, térképek, fotók.

1095 Budapest, Soroksári út 20/a

Angel Ajtó - Ajtó és ablak stúdió

2364 Ócsa, Némedi úti major

Ütéscsillapító gumi térburkolatok gyártása játszóterekre, sportpályákra, családi házakhoz, medencék.

8000 Székesfehérvár, Borszéki u. 9.

Családi vállalkozásként 1978 óta foglalkozunk árnyékolástechnikával. Az elmúlt 30 év alatt folyamatosan fejlesztettük, tökéletesítettük termékeinket, ennek eredménye a több mint 70 saját alkatrészből álló Baltavári System redőny és szúnyogháló rendszerünk.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018