Designbútor: Pihenjünk buborékokon!

2011.06.24.

Ez a remek, felfújható kerti bútor a régi gumimatracok új nemzedéke.


Különböző méretű „strandlabdák” összekapcsolásával hozta létre az ülőbútort, mely talán leginkább a medenceparton talál majd rajongókra.


A francia designer, Marie Galoyer munkája ez a modell, mely vidám és kényelmes alternatívája a kerti bútoroknak. Különböző méretű „strandlabdák” összekapcsolásával hozta létre az ülőbútort, mely talán leginkább a medenceparton talál majd rajongókra. Mivel felfújható, könnyű szállítani, így akár a nyaralásra is magunkkal vihetjük. Az egész nyugágy 2,2 kg, és 5 perc alatt felfújható, ennyit igazán megér a kényelmes pihenés. Bár elég sérülékenynek tűnik, a Bulles akár 180 kg súlyt is elbír. És nem elhanyagolható szempont, hogy nagyon mutatós.


Különböző méretű „strandlabdák” összekapcsolásával hozta létre az ülőbútort, mely talán leginkább a medenceparton talál majd rajongókra.


Forrás: tendance-outdoor.comdesignbútor, design, kerti bútor, ülőbútor, nyugágy, felfújható

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Mintha csak egy amerikai házkatalógus egyik mediterrán épülete elevenedett volna meg a budai hegyoldalon. És első benyomásaink nem járnak messze a valóságtól: a tulajdonosok az Egyesült Államokban tett nyaralásuk alkalmával beszerzett magazinban látták meg az épületet, amelybe beleszerettek, és amelyet megvalósítottak.

Csak akkor lesz rend, ha mindennek megvan a maga helye.

A lenyűgöző épületnek olyan a hangulata, mintha egy amerikai kosztümös filmben járnánk. Nem véletlen, hogy tervezői a Tara fantázianevet adták neki, hiszen a homlokzatot csodálva szinte várjuk, hogy Scarlett O’Hara kilépjen a verandára…

A mai hatalmas terekkel rendelkező helyiségekben bizony nehéz a dolgunk a fali dekorációk kiválasztásakor. Mert mit is tehetünk?

Az évek múltával állandóan változunk, fejlődünk. Ezzel párhuzamosan természetes igényünkké válik, hogy a szűkebb környezetünket, otthonunkat is átformáljuk, mintegy a belső, lelki és gondolkodásmódbeli változásunkat külső, tárgyi formában megjelenítsük.

2051 Biatorbágy, Budai u. 6.

Gáz-, olaj- és alternatív égők, kondenzációs kazánok, síkkollektorok épületfelügyelet-rendszerek.

7624 Pécs, Szigeti út 84

Cégünk a Magyar ARTEGGO Bányai bútorok, konyhabútorgyár, Olaszországból ATRA, a CIESEE, Maiorcucine és az Essebi konyhabútorgyárak képviseletét látja el Magyarországon, mely gyárak bútorai a magas minőség mellett, rendkívül gazdag szín-, anyag-, elem- és formaválasztékkal rendelkeznek, így szem előtt tudjuk tartani az árminőség arányt, a szállítási határidőt a vásárlóink részére. Különböző stílusú, modellek között megtalálhatóak modern, minimál és a klasszikus konyhabútorok is. Minden bútor családunkra 3 és 5 éves gyári garanciát biztosítunk. A gyári konyhabútor--nak köszönhetően és a széles elemválasztéknak, a professzionális tervezési segédletnek, képes elkészíteni az Ön által elképzelt egyedi konyhabútort is. Itt mindennek előre megtervezett helye van, a legapróbb részletekig és mindenek illeszkednie kell az adottságokkal. A készítendő konyhabútor--ba a berendezési tárgyak mérete alkalmazkodjon a rendelkezésre álló helyhez, illeszkedjen a meglévő bútorokkal, és nem utolsósorban jól lássa el funkcióját. Szemelőt tartjuk a megrendelő minden igényét és igyekszünk kielégíteni!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53.

A Teka név egyet jelent a megbízható minőségű konyhatechnikával az egész világon. Közel 6000 ember dolgozik világszerte azon, hogy ez a fogalom egyet jelentsen a Teka márkanévvel. A Teka termékskálája átöleli a háztartási és professzionális termékeket mind a konyhatechnika, fürdőszoba, rozsdamentes ipari tartályok és az elektronikai iparág területén. A konyhatechnikát tekintve a Teka egyike a világ vezető mosogató és beépíthető készülék márkáinak, teljes választékot kínálva a vevői igényeknek megfelelően.

2120 Dunakeszi, Kérem, keressen emailen !

Tervezéstől a kulcsátadásig! Megtervezzük lakásának berendezését, igény esetén kivitelezzük, szükség esetén beszerezzük az engedélyeket is. Az első megbeszélés ingyenes.

3200 Gyöngyös, Berze Nagy János u. 23.

Magas helyiségek fűtése és világítása akár 20 évig ingyen napelemről.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018