Designbútor: Kanapéból emeletes ágy

2012.05.21.

A többfunkciós bútorok között igazi kuriózum ez a kanapé, mely néhány mozdulattal emeletes ággyá alakítható.


A többfunkciós bútorok között igazi kuriózum ez a kanapé, mely néhány mozdulattal emeletes ággyá alakítható.


Gyerekszobák vagy nyaralók remek bútora lehet ez a darab. Nappal kényelmes kanapé, amin beszélgetni, olvasgatni lehet, ám, ha a szükség úgy hozza, néhány mozdulattal vendégággyá alakítható. Nem egyszerűen egy kétszemélyes ággyá, hanem emeletes ággyá. Így nem kell a foteleket, asztalokat tologatni, mégis két embernek is tudunk kényelmes éjszakai szállásról gondoskodni. Ráadásul egy csomó helyet megspórolunk vele.

Fotó: bathroomcornet.netTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A mai otthonoktól sokszor elvárjuk, hogy mellékesen egy nyaraló funkcióit is ellássák. Ez a ház tökéletesen megfelel mindkét feladatra.

Az egyszerű vonalvezetésű modern konyhabútort királykék frontjai teszik merésszé és kihívóvá.

Trópusi szállodákban szinte alapkövetelmény, hogy a fürdőszoba valamilyen formában kapcsolódjon a külső térhez.

Akinek van kertje vagy akár csak egy kis terasza, az a nyarat a legszívesebben ott tölti. Mindig jólesik a lakásból kiköltözni a „zöldnappaliba”, ahol növények, madárcsicsergés és tökéletes nyugalom vesz minket körül. De nyáron ezt a nyugalmat...

A kis alapterületű, de nagy belmagasságú lakásban a szintek bravúros variálásával alakítottak ki egy jól használható, praktikus lakóteret.

DIEGO – A SZÍNES OTTHONOKÉRT!

4243 Téglás, külterület 135/9. hrsz.

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elektromos, hőcserélős és gázüzemű forróvíztárolók, hőszivattyús tárolók, puffertárolók, kondenzációs gáz- és vegyestüzelésű kazánok, szolárrendszerek, napkollektorok, mosógépek, centrifugák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A termékeket energiatakarékosság, környezetbarát konstrukció és hosszú élettartam jellemzi. A fűtési és melegvíz-előállítási termékek rendszerbe kötve is kiválóan működtethetőek. HAJDU - megújuló energiával

1117 Budapest, Hengermalom út 20.

Wicanders parafa padló- és falburkolatok kereskedelme. Parafaszigetelő rendszerek, expandált parafa.

2364 Ócsa, Némedi úti major

Ütéscsillapító gumi térburkolatok gyártása játszóterekre, sportpályákra, családi házakhoz, medencék.

7624 Pécs, Nagyberki út 11.

Cégünk a kiváló minőségű Schock gránit mosogatók magyarországi forgalmazója. Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését. Magas minőség, szép formavilág, antibakteriális felület, 5 év garancia, gyors szállítás - Schock gránit mosogatók.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018