Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.26.

Cégadatok

Danfoss Kft. - Devi Iroda

1139 Budapest, Váci út 91.

Telefon: 450-2531

Hó-, jégolvasztás gépkocsi bejárókban, járdákon. Elektromos padlófűtés fürdőszobákban.

Cégünkről

Hó-, jégolvasztás gépkocsi bejárókban, járdákon. Elektromos padlófűtés fürdőszobákban.

Termékek, szolgáltatások

Kategóriák

• Fűtéstechnika

Fűtésvezérlés

Javítás, karbantartás

Padlófűtés

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, kivitelezés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.26.

Tulum a maja kultúra egyik leglenyűgözőbb és legimpozánsabb látványossága. A Karib-tengerrel és a felkelő nappal szembenéző, egykor virágzó kereskedőváros ma is meglehetősen népes.

Az erdei házikó tetőtéri fürdőszobájában a háromszögletű ablak követi a tető vonalát, lehetővé téve a minél több természetes fény bejutását. A háromszög formát ötletesen ismételték meg a nyolcszögletű kád beépítésénél.

Ezt a remek darabot a londoni TILT Stúdió tervezte. Eredetileg otthonra szánták, egy olyan kuckónak, ahol el lehet bújni a többi családtag elől, lehet olvasgatni, relaxálni, pihenni.

A színek harmóniája, az eredeti formák és stílusok jellemzik a dekorálás világában újító erővel ható ToBe cég multifunkcionális kiegészítő tárgyait. Mértéktartók ezek a tárgyak, mégis rendkívül elegánsak és korszerűek, kortárs koncepciót adva a terítékek világában.

Profi lakberendezőnek is dicséretére válhatna ez a ház, mely minden részletében mintaszerűen követi a háziasszony kedvenc stílusát. Tökéletes az összhang, minden a helyén van e romantikus, vidéki lakban. A nyugat-magyarországi alvófalu úgynevezett...

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018