Cseppet sem mellékes helyiségek: Az ideális mosókonyha

2012.05.09.

Sok lakásban nincs is, de minden háziasszony vágyna rá.


Sok lakásban nincs is, de minden háziasszony vágyna rá.


A mosás és vasalás meglehetősen fáradságos és időigényes munka. Legjobb lenne, ha nem is lenne. Ráadásul a legtöbb lakásban nincs is hozzá megfelelő hely, a mosógép a konyhában vagy a fürdőszobában foglalja a helyet, a vasalódeszka egy sarokba beállítva, a szárítókötélről meg ne is beszéljünk. Az Electrolux felmérése szerint egy átlagos európai lakásban 2,5 négyzetméter jut a mosásra, és a vele járó kiegészítő tevékenységekre. Az Electrolux tervezői úgy gondolják, hogy ez több mint elég. Erre a helyre méretezve megterveztek egy álommosókonyhát, ahol a beépített területen minden fontos tevékenység elfér. Van itt mosó- és szárítógép, beépített vasalódeszka, rengeteg tárolóhely a szennyes és tiszta ruháknak egyaránt, és ráadásul még egy tévé is. Egy ilyen helyen már-már öröm a munka.

Fotó: digsdigs.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A sorházi lakások tulajdonosai gyakran azon törik a fejüket, mivel tudna az ő homlokzatuk kicsit kitűnni a monoton utcaképből. Ennek az épületnek sikerül felhívni magára a figyelmet.

E kifejezetten nagy konyha eleganciája a sötét tónusú, egyszerű vonalvezetésű berendezésnek köszönhető. A helyiség monumentális méreteit a tér közepére állított sziget szelídíti, melyet körülölel a három falon is körbefutó bútorzat.

A naturalizmus sokak számára kedvelt lakberendezési stílus. Egyszerűsége és tisztasága minden korban meggyőző.

A kétszintes társasházi lakás tulajdonosainak egyértelműen a fehér a kedvenc színük.

Ívelt formái a környezetbe simulnak, karakteres részletei viszont meglehetősen szembetűnőek ennek az épületnek. Nem mindennapi látvány. Az utcán sétálva lehetetlen nem észrevenni a házat. Első, szembetűnő jellegzetessége a falak és a tetőszerkezet lágy...

1061 Budapest, Paulay Ede u. 56.

1992 óta lakástextil-tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozom belsőépítészek, lakberendezők és magánszemélyek felkérésére. A textiltervezés célja számomra nem az emberek életstílusának a megváltoztatása, hanem annak kiegészítése.

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

A Kerex Uszodatechnika Kft a hazai uszodapiac egyik vezető cége.Kínálatában minden olyan termék megtalálható,amelyre egy uszodaépítőnek vagy uszodatulajdonosnak szüksége van. Óbudai, budafoki , zuglói, pécsi és békéscsabai leányvállalatai készséggel állnak a magánszemélyek rendelkezésére

1103 Budapest, Kőér u. 16.

A tűz varázsa otthonában: Technical

D-56727 Mayen-Katzenberg, St.Barbara str. 3.

A Föld mélyéről, A Világ tetőire! www.terméspala.com

1030 Salzburg, Rottfeld 7

Minőségi csaptelepek Németországból. A víz a mi elemünk. 100 éve foglalkoztatja, lelkesíti, inspirálja vállalatunk dolgozóit.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018