Csak természetesen

2015.04.03.

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.A természetes anyagokból készült családi ház hátsó kertjében az úszómedence kapta a főszerepet, égszínkék víztükrével uralva a látványt. Biztonságos távolságra tőle – a házból és a fedett teraszról is jól szemmel tartható helyen – a kisgyermekek birodalma, egy játszótér játssza a főszerepet. A harmadik fő építmény, a közvetlenül a kerítés vonalára tervezett tetőzettel és kéménnyel ellátott kerti sütögető, amellett, hogy a család örömét szolgálja, nagyobb vendégsereg fogadásakor a társasági élet központi helyévé válik.A minél tágasabb szabad gyepfelület nyerése érdekében magasabb növényeket, cserjéket, bokrokat csupán a kerítés mentén és a ház tövébe ültettek. Ezek az évek múlásával megnőnek, eltakarják a tömör léckerítést, ami az idegen szemek elől nyújt kellő védettséget az itt lakók számára.
A szabályos téglalap alapú kertben jól mutat a négyzetes formájú úszómedence. Élénk kék színével hatásos színfolt az üdezöld pázsit közepén. A környezetében megjelenő címeres bontott téglaburkolat jó választás: az azonos anyag összekapcsolja a medencét a ház architektúrájával. A belső terekben hangsúlyos szerepet játszó anyag a külső felületeken is visszaköszön. A fedett terasz járófelülete és a kerti sütögető is bontott téglából készült.
Az egyedi tervek alapján épített „medenceparti” napozópad és a közvetlenül hozzákapcsolódó zuhanyfülke támfalai is ebből a látványos, ugyanakkor kiváló időjárástűrő tulajdonságokkal rendelkező természetes anyagból vannak.
Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A Hannspree szerte a világon ismert innovatív és designteremtő termékeiről. A gyerekeknek szánt Fantasy-kollekció igazán egyedi darabokat vonultat fel, melyekkel biztosan belophatjuk magunkat gyermekeink szívébe. A kollekcióban a verseny- és tűzoltóautótól kezdve a zsiráfon, az elefánton, a zebrán, a majmon át a helikopterig vagy a vonatig szinte minden játékos forma megtalálható, így bármelyik gyerek kiválaszthatja kedvencét.

Legfelső emelet, panoráma, belmagasság; mi kell még? Hát persze, egy erős személyiség, hogy a puszta lehetőségekből egyéni atmoszférát teremthessen. E galériás tetőtéri legénylakás tulajdonosa igazi ifjú titán…

Aki szereti a gigantikus tereket, annak egy hatalmas, régi raktár lehet a tökéletes otthon.

A „Porcelanosa Original Ceramic Parquet”, vagyis gres porcelánból készült, parkettamintás kollekciója egyesíti a faparketták barátságos, meleg látványát a kerámialapok végtelen strapabíró képességével, tartósságával.

A használt gumiabroncsokat sokan és sokféleképpen használják fel a ház körül, virágtartónak, hintának, ütközőnek, dekorációnak stb. Lássuk be, a legtöbb megoldás nem valami mutatós. De íme, egy remek ötlet, mellyel nemcsak újrahasznosítunk egy kidobásra szánt abroncsot, igazán trendi és persze környezetbarát bútordarabot is alkotunk.

1106 Budapest, Jászberényi út 38-72.

Keresse az Aco zuhanyfolyókákat, melyek exkluzív megoldást kínálnak az épített zuhanykabinokhoz.

3700 Kazincbarcika, Bolyai tér 1.

Több, mint 30 éve a PVC ablak- és ajtóprofilgyártás élvonalában! Új 7 kamrás profilrendszer. Egyedülálló ár/érték arány! Mielőtt döntene, látogassa meg honlapunkat, hogy tudja, mi különbözteti meg egyik műanyag ablakot a másiktól!

1147 Budapest, Czobor u. 33/b.

A tervezéstől a kivitelezésig belsőépítészeti kialakítások, felújítások, lakberendezés, bútorgyártás, egyedi dekoráció, festmények.

1063 Budapest, Kérem, keressen telefonon!

Családi házak, lakások, irodák, üzletek tervezése, kivitelezése. Igények megbeszélése, méretarányos alaprajz, falnézetek készítése. Lakásfelújítás, átalakítás megtervezése. Fürdőszobatervezés. Gépészeti, elektromos berendezések telepítési terve.

1043 Budapest, Aradi utca 16.

Szaniterek, burkolatok és wellnesstermékek a minimál stílustól a klasszikuson át az extravagánsig.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017