Használja ki Ön is az otthonteremtő portál kínálta lehetőségeket, szólítson meg az Ön cége is újabb potenciális vásárlókat!

Kedvezményes ajánlatunk most számos lehetőséget biztosít: online megjelenést, bannerfelületet, nyomtatott hirdetéseket nagy példányszámú építészeti-lakberendezési szaklapban és katalógusban - mindezt csupán évi 72 000 Ft + áfáért! A széles körben való megjelenések segítségével az elektronikus és a nyomtatott média olvasóit egyaránt elérheti: több lehetséges vásárlót, minimális költséggel.

Cégnév

E-mail cím

Kapcsolattartó neve

Telefonszám

Jelszó

Jelszó újra

Ellenőrző kód

Kérek hírlevelet

Választható csomagajánlatok

A kedvezményes megjelenési lehetőségekkel és csomagajánlatokkal kapcsolatosan kérjük, lépjen kapcsolatba értékesítőinkkel a 415-0318-as telefonszámon.

Regisztráció 5 kategóriába, és a hozzá tartozó alkategóriákba

Banner felület egy választott kategóriában, egy hónap időtartamra

Megjelenés az Építkezők Katalógusa cégajánló rovatában

1/8 oldalas hirdetési felület a Modern Házak Lakások magazinban

Regisztráció 15 kategóriába, és a hozzá tartozó alkategóriákba

Banner felület egy választott kategóriában, két hónap időtartamra

Megjelenés az Építkezők Katalógusa cégajánló rovatában

1/4 oldalas hirdetési felület a Modern Házak Lakások magazinban

Miért érdemes az Ön cégének is megjelenni az otthonteremtő portálon?

- Az építkezés és a lakberendezés iránt érdeklődők az internetet információszerzésre, ötletek gyűjtésére, szolgáltatások, termékek és forgalmazóik megtalálására használják. Mindezek együtt megtalálhatók az Otthonteremto.hu-n, ezáltal az otthonteremtő portál az Ön cégét is az otthonteremtés iránt érdeklődők látóterébe helyezi.
- Az otthonteremtő portál a Google keresési szempontjait a legnagyobb mértékben figyelembe véve került felépítésre, így a regisztrált cégek egyedi, választható, saját cégnevet tartalmazó URL-t (otthonteremto.hu/saját cégnév) kapnak, melynek köszönhetően az érdeklődők akár a Google keresőjében is rábukkanhatnak az Ön cégére.
- Az otthonteremtő portál cégkeresője állandóan a látogatók figyelmének középpontjában van, akár cikkek, hírek, akciók olvasása közben is böngészhetnek a cégek termékei, szolgáltatásai között. A portál keresője átláthatóan felépített, egyszerűen kezelhető, ugyanakkor különböző kulcsszavak, kategóriák/alkategóriák és egyéb szempontok szerinti részletes keresési lehetőséget biztosít.
- Az otthonteremtő portál a regisztrált cégek hatékonyságát, eredményességét széles körű tartalmával is hivatott növelni: a látogatók a számukra értékes, egy helyen elérhető számos szolgáltatás (cikktár rengeteg ötlettel és számtalan építészeti-lakberendezési-kertészeti írással, lapozgatható online magazin, hírek, újdonságok, akciók, termékajánló, cégkereső) használata közben könnyedén bukkanhatnak rá az őket érdeklő cégekre, termékekre, szolgáltatásokra.
- Most jelentős kedvezménnyel, hihetetlenül kedvező áron használhatja ki az otthonteremtő portál nyújtotta lehetőségeket, megszólítva a potenciális vásárlókat.

Hogyan használhatja ki az otthonteremtő portál sokrétű szolgáltatásait újabb vásárlók, leendő partnerek eléréséhez?

- Cége elérhetőségei, szolgáltatásai, termékújdonságai, akciói egy teljes éven át megszólítják a látogatókat. A lehetséges vásárlók több kategóriában, célzottan, a cége tevékenységének megfelelően informálódhatnak.
- Rendszeresen helyezhet kirakatba híreket, újdonságokat, akciókat, tovább növelve a termékei, szolgáltatásai iránti érdeklődést.
- Saját, egyszerűen szerkeszthető admin felületen keresztül tetszés szerint, akár naponta frissítheti adatlapját, újdonságait, akcióit, még inkább előtérbe helyezve azokat a portál használói előtt.
- A saját felületéhez kapcsolódó képtárban sok-sok látványos képpel keltheti fel a látogatók figyelmét, kedvet teremtve a vásárláshoz.
- Szakmai kapcsolatrendszerünkön keresztül újabb partnereket szólíthat meg: építésztervezőket, belsőépítészeket, lakberendezőket, kivitelezőket.
- Az érdeklődők, a potenciális vásárlók egyetlen kattintással cége honlapjára kerülhetnek, jobban megismerve így termékeit, szolgáltatásait.
- Igény esetén kedvező áron vásárolhat kiemelt pozíciót, főoldali vagy kategóriaoldali bannerfelületet. Hírleveleinken keresztül direktben is elérheti az otthonteremtés iránt érdeklődőket.
- Kiemelt ügyfélkapcsolati tanácsadó nyújt segítséget a portál lehetőségeinek minél hatékonyabb kihasználása érdekében.

Miért éppen az otthonteremtő portált válassza cége kommunikációjaként a potenciális vásárlók megszólítására?

- Az oldalt népszerűsítő, a nyomtatott és az elektronikus sajtóban megjelenő hirdetések egyre több látogatót hivatottak a portálra vonzani.
- Folyamatos webmarketing tevékenység folytatása a portál népszerűsítése céljából, ugyancsak az újabb látogatók elérése érdekében.
- Minőségi tartalom, profi újságírók által szerkesztett cikkek, színvonalas, látványos képek, szakmai alapokon nyugvó érdekes, informatív tartalom teszik egyedivé a portált.
- Folyamatosan bővülő, naprakész tartalmának, sokszínűségének köszönhetően a látogatók rendszeresen visszatérhetnek a portálra, s egyúttal terméket, szolgáltatást is kereshetnek.
- Az otthonteremtő portál egyszerű kezelhetősége kényelmes és hatékony információszerzést tesz lehetővé a látogatók részére, akik így könnyedén találhatnak rá az Ön cégére, akár egyetlen kattintással cége honlapjára jutva.


Az Otthonteremto.hu, az otthonteremtő portál remek lehetőség, hogy költséghatékonyan érje el célközönségét, kedvezményes ajánlatunkkal élve gyakorlatilag egy komplett reklámkampánnyal, nyomtatott és online felületek olvasóit egyaránt megszólítva, mindezt csupán évi 72 000 Ft + áfáért.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018