Utolsó frissítés dátuma: 2010.08.19.

Cégadatok

BoConcept Budapest

1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28. - Óbuda Gate üzletház

Telefon: 346-3040, 346-3042

Fax: 346-3041

BoConcept Dánia legnagyobb, 240 márkaüzlettel rendelkező nemzetközi bútor-kiskereskedelmi hálózatának márkaneve.

Cégünkről

Elkötelezettség. Ez, ami a BoConcept márkanév mögött munkatársainkat motiválja, tervezzenek akár egy szekrényfalat, vezessenek egy csapatot, vagy akár egy márkaüzletet. Közös küldetésünk, hogy minél több, nagyvárosi életformát választó vásárló részére elérhető modern, design bútort gyártsunk.

Egyéni igény szerint kialakított, trendkövető és megfizethető design bútort és lakberendezési kiegészítőket kínálunk. Egyéni igény szerinti, mivel az elemes bútorok vásárlóink álmai és igényei szerint alakíthatók ki. Trendkövető, mivel a termékskálánk tervezésénél és fejlesztésénél teljes körű figyelmet fordítunk a Világ bútordivatjának lekövetésére. Megfizethető, mert vásárlóinknak azzal kívánunk kedvében járni, hogy árainkban a legkedvezőbb ár-értékarányt érvényesítjük. Design, mivel design cég vagyunk, saját tervezőgárdával.

További márkaüzletünk: a MAXCitx Lakberendezési Bevásárlóközpontban, 2045 Törökbálint, az M1 autópálya 14.kijáratánál, I.emelet 106. Telefon (23) 532 238, maxcity@boconcept.hu

Termékek, szolgáltatások

Rendelje meg az ingyenes lakberendezési tervezést az Önhöz legközelebbi BoConcept márkaüzletünkben!
Meglátogatjuk otthonában, komplett tervrajzot készítünk az Ön elképzelésének megfelelően kialakított bútorok ajánlásával.

Szakszerű lakberendezési tanácsadásunk mindenki számára hozzáférhető. A BoConcept egyik képzett lakberendezője ellátogat Önhöz és segít abban, hogy otthona berendezéséből a maximumot hozzák ki. Az Ön stílusának és meglévő bútorainak megismerése alapján készül el a tervrajz. Kérje szolgáltatásunkat, most!
Hírek

Július hónapban minden héten más-más meglepetéssel várjuk vásárlóinkat. Az aktuális, jelentős kedvezményekről tájékozódjon üzleteinkben!

Akciók

Július hónapban minden héten más, jelentős kedvezménnyel várjuk kedves vásárlóinkat a BoConcept üzletekben. Az aktuális kedvezményekről tájékozódjon üzleteinkben telefonon: BoConcept Óbuda Gate: 346 3040 BoConcept a MAXCityben: (23) 532 238

Kategóriák

• Bútor

Ágy, matrac

Ülőgarnitúra

Designbútor

Szék, karosszék

Üvegbútor

Előszobabútor

Nappalibútor

Hálószobabútor

Bútorszövet, bőr

Bútor-összeszerelés

• Dekoráció, kiegészítők

Dekoráció, kiegészítők

• Világítástechnika

Designlámpa

Tervezés, tanácsadás

Tartozék, kiegészítő

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.08.19.

A dekupázstechnika számos lehetőséget rejt, akár designtárgyakat is készíthetünk segítségével.

A zuhanyfülke ma már alapfelszerelés a fürdőszobákban. Egyre kevesebb időnk van a fürdőzés luxusát élvezni, ráadásul a zuhanyozás sokkal egészségesebb és frissítőbb is.

Legfelső emelet, panoráma, belmagasság; mi kell még? Hát persze, egy erős személyiség, hogy a puszta lehetőségekből egyéni atmoszférát teremthessen. E galériás tetőtéri legénylakás tulajdonosa igazi ifjú titán…

Különleges enteriőrök létrehozása, a terek egyedi, kreatív tárgyakkal való megtöltése. Röviden ez az „YZY” – litván tervezőkből álló – kreatív csoport filozófiája. A fiatalos könnyedséget sugárzó dívány az „YZY lounge” egyik exkluzív bútoruk, melynek tervezője Darius Kalinauskas.

A magyar iparművészet egyik jól ismert alakja Brinkus Kata. Legújabb szőnyegei új távlatokat nyitnak a lakberendezés szerelmesei előtt.

Képtár

Váza

borostyán-türkíz, üveg, 20 cm,

14 870 Ft

váza

csiszolt alumínium, 13x17 cm

3540 Ft

Párna

Átmérő: 40 cm

14 970 Ft

Drill szőnyeg

140x200 cm

111 750 Ft

aranyszínű váza

27 cm

19 010 Ft

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017