Beltéri medence, kicsit másképp

2012.08.21.

Természetes tó bent a házban? Miért ne!


Beltéri medence, kicsit másképp


A beltéri medencék általában hagyományos kinézetű úszómedencék. Ennek a háznak a tulajdonosai szakítottak a hagyományokkal, egy sziklás partú kis tavacskát alakítva ki a házon belül. A nappaliból és a fürdőszobából is megközelíthető medenceteret hatalmas növények és különféle kiegészítők teszik otthonossá. A medencébe számos fúvókát szereltek, így pezsgőfürdőnek is használható, az ellen-áramoltatónak köszönhetően pedig úszni is lehet benne.


Forrás: sxc.huTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az o4i Design Stúdió alapvetően közösségi terekbe és várószobákba tervezte a Martela által gyártott és forgalmazott Diagonal kanapét, de egy nagyméretű nappaliban is remekül mutatna.

A Sziámi-öböl partjainál, Bangkok és Phuket között félúton van egy bájos sziget, mely akár maga a Paradicsom is lehetne. Az itt található bungalók egyikébe látogatunk el, modern, mégis hamisítatlanul thai környezetbe.

Bár apróságnak tűnik, a tükör mindig meghatározó része volt, és mindig meghatározó része lesz a fürdőszobának. Tulajdonképpen a helyiség lelke, hiszen általában a középpontban áll, jelentősen befolyásolva a fürdőszoba karakterét. Kisméretű vagy előnytelen formájú fürdőszobákban az arányok megváltoztatására, optikai kiegyenlítésére is ideális lehet.

A mediterrán hangulatvilágot idéző házak egyre divatosabbá válnak nálunk, így hát egyre nagyobb az igény a kertek hasonló stílusú kialakítására is.

A tavasz mindig felfrissülést és némi lakberendezési kedvet hoz. Ha átalakítani vágyunk vagy csak kicsit átváltoztatni szeretnénk otthonunkat, gondolkozzunk el a zöld színen.

3600 Heves, Egri út 18.

A HEVESTHERM csoport értékrendjének középpontjában a természetközpontúság és a termékeit használó emberek tisztelete áll.

1158 Budapest, Körvasút sor 110.

Az Ön acél-, könnyű-, színesfém- és műanyagkereskedője!

8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.

CREATON - A TETŐCSERÉP

D-56727 Mayen-Katzenberg, St.Barbara str. 3.

A Föld mélyéről, A Világ tetőire! www.terméspala.com

1061 Budapest, Székely Mihály utca

Belsőépítészet, lakberendezés, kivitelezés.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018