Utolsó frissítés dátuma: 2010.09.27.

Cégadatok

Bavimpex Kft.

2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11.

Telefon: 23/430-431

Fax: 23/430-432

Elérhető elegancia - Márvány, Gránit, Travertin burkolóanyagok - Több mint 15 éve az Önök szolgálatában.

Cégünkről

A Bavimpex Kft. több mint 15 éve foglalkozik Magyarországon tradicionális márvány, gránit, agglomerát és kerámia forgalmazásával, feldolgozásával. Ez idő alatt európai szín- vonalú gépeink által az egyik legnagyobb burkolólap forgalmazókká váltunk. Telepeinken a vásárlók tájékoztatása, döntésének megkönnyítése érdekében az anyagok, beépítési módok és formák ismertetése céljából bemutató termeket alakítottunk ki. Itt megtekinthető a cégünk által forgalmazott anyagok teljes választéka, melyek többnyire raktárunkból azonnal elszállíthatók, ritkább anyagok esetében megrendelhetők.

Termékek, szolgáltatások

MÁRVÁNY

Mint a természetben található bármely bányászott kő úgy a márvány is csodálatos színvilággal rendelkezik. A teljesen fehértől a feketéig a színskála szinte minden árnyalata megtalálható. Belsőterek padló- és falburkolatán egyedülálló, exkluzív megjelenést biztosít tulajdonosának. Táblás anyagainkból mosdópultok, lépcsők, ablakkönyöklők, kandallóburkolatok és még sok minden elkészíthető ami elképzelhető és megvalósítható.
Telepünkön a világon előforduló márványok jelentős része megtalálható, mely választékból ön egyedivé varázsolhatja lakókörnyezetét. Tekintse meg választékunkat bemutatótermünkben.

GRÁNIT

A természetes kövek királya a gránit. Színe és mintázata oly sokféle, hogy megszámlálhatatlan fajta és árnyalat közül választhat az érdeklődő. Szerte a világon, a kis üzlettől a nagy bevásárló központig, mindenhol a mesterséges és nyomasztó örleménylapokat gránitra cserélik, mert nemcsak szépsége lenyűgöző, tulajdonságaiban is vetekszik a legtartósabb anyagokkal.
Felhasználhatósága szinte korlátlan, kül- és beltéren egyaránt kiváló minőséget képvisel. Telepünkön burkolólapból és táblásáruból is nagy választékkal várjuk az érdeklődőket.

Kategóriák

• Bútor

Fürdőszobabútor

• Fürdőszoba-felszerelés

Szaniter

Kiegészítők

• Világítástechnika

Designlámpa

• Burkolat

Kőburkolat

Márvány, gránit

• Lépcső, korlát

Márvány- és gránitlépcső

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.09.27.

Sokszor hallottuk ezt gyerekkorunkban, pedig mennyivel jobban esett volna egy ilyen tányérból elfogyasztani a zöldségeket.

Amikor új konyhánk kialakításán gondolkozunk, számos variáció merül fel, amíg a végleges összeállítást meghatározzuk. A lehetőségeket most ebben a modern bútorozású, az étkezővel és az előtérrel egy légterű konyhában vesszük górcső alá.

Agatha Ruiz de la Prada spanyol divattervező és designer természetesen a kertbe is tervez kollekciót.

Rosita Missoni mottója: Mindenhol otthon érezni magunkat, mert az otthon velünk költözik, üdvözli barátainkat, megvalósítja álmainkat, a kreatív bútorozás pedig ajtókat nyit egy képzeletbeli utazásra „otthon”.

A természetes anyagok szépsége, a nemes egyszerűségű formák nagyvonalúsága első pillantásra lebilincselő hatású a modern fürdőszobában. A nagyméretű tükör fokozza az élményt, megkettőzve a tér látványát.

Képtár

Lépcső

Konyhapult

Ablakpárkány

Mosdópult

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018