Az ülőbútor jelentősége

2014.02.28.

Amint azt a mellékelt képek is mutatják, az ülőbútor jelentősége óriási. Ebben a nappaliban csak kicseréltük az ülőbútort, mégis alapjaiban változott meg a helyiség stílusa.A helyszín adott. Egy csodás, tágas nappali, nagy, kazettás üvegfelületekkel és sötétre pácolt fapadlóval. A mennyezet és a legtöbb fal fehér, de az egyik falfelület karakteres, selyemfényű gránitszürke. A sötét falak előtt remekül érvényesülnek a nyírfa furnéros bútorok. De nézzük a lényeget, az ülőgarnitúrát. Az első variációban két palaszürke bőrkanapé került a tér közepére, melyet szintén szürke, bézzsel finoman átszőtt párnákkal lágyítottak, hozzá bézsszínű szőnyeget és nyírasztalt választottak. Férfias, erős összeállítás. Modern, letisztult, minden sallangtól mentes, sugárzik belőle a 21. századi magabiztosság.A második variációban a sötét árnyalatú kanapék helyett egy sokkal nőiesebb, krémfehér sarokgarnitúra került a középpontba. Drapp párnáin virágmotívumok, melyekben a falak szürkéje köszön vissza. Sokkal lágyabb, puhább összeállítás, melyet a szőrös, mogyorószín szőnyeg csak tovább finomít. Az alap ugyanaz, a végeredmény mégis más. Remekül bizonyítja, hogy a lakberendezésben minden apróság számít, minden részletnek jelentősége van. Semmilyen megoldás mellett nem szabad elmenni, kísérletezzünk addig, amíg meg nem találjuk az igazit.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Ez a ház remek példa arra, hogy nagyvárosi környezetben is lehet természetközeli otthont kialakítani.

Színek, anyagok és formák izgalmas keveréke jellemzi ezt a csodás lakást, a Picot Residence-t. A legszebb egyértelműen a kilátás, de azért bent is bőven akad néznivaló.

Sokan szeretik a ház szerkezeti egységével szorosan együtt élő épített konyhákat. Főleg a ma oly divatos rusztikus vagy mediterrán enteriőrökbe illenek igazán ezek a különleges építészeti elemek. Elkészítésük viszonylag egyszerű, bár a kőműves és az asztalos...

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.

A természetes kő és a fa örök érvényű anyagok a lakberendezésben, mégis ritkán fordul elő, hogy ilyen „közel” kerüljenek egymáshoz, hogy ennyire szervesen kapcsolódjanak össze.

1158 Budapest, Körvasút sor 110.

Az Ön acél-, könnyű-, színesfém- és műanyagkereskedője!

1116 Budapest, Hunyadi János u. 1.

Vaillant - Az életre szóló minőség

8330 Sümeg, Hunyadi u. 2.

Vállalkozásunk AD BRÜGMANN típusú, 5 kamrás nyitászárók gyártásával, értékesítésével foglalkozik.

1103 Budapest, Noszlopy u. 2.

Hideg- és melegburkolat ragasztási segédanyagok (aljzatkiegyenlítők, kenhető szigetelések, ragasztók, fugázók), építési vegyi anyagok, festékek, hőszigetelő rendszerek gyártása, forgalmazása.

2040 Budaörs, Budapesti u. 61-63.

DEKORMAXimális kiszolgálás, DEKORMAXimális választék!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018