Az erdő és a víz találkozásánál

2013.06.06.

Beton- és faszerkezetek kombinációjából született meg ez a modern gerendaház.Az épület Washington államban, Whidbey Island-on található. Az erdő közepén álló, öbölre néző kilátással rendelkező telken a tulajdonosok egy tájba simuló, a környékre jellemző anyaghasználattal épülő, de abszolút modern, fenntartható otthont szerettek volna.
Az épületet a Chesmore-Buck Építész Stúdió tervezte, akik alapvető építőanyagként a betont és a fát választották. A modern vonalvezetésű, kortárs épület faszerkezete tökéletesen illeszkedik környezetébe. A hatalmas ablakokkal szinte beengedik a tájat a házba, olyan, mintha a környezők fák közvetlenül a nappaliban nőnének. Egyébként a fa (tölgy és cédrus), mint építőanyag is szinte mindenhol megjelenik a belső térben, tökéletes harmóniát teremtve kint és bent között.Forrás: chesmorebuck.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Mitől jó egy előszoba? Leginkább attól, hogy mindennek van helye. Persze, ezt csak akkor tudjuk elérni, ha okosan megtervezzük, hogy mit hová teszünk. Ez sokszor nem könnyű feladat, ám íme 10 ötlet, amelyekkel jól kihasználhatjuk a rendelkezésre álló helyet.

Az előszoba bár meglehetősen kicsi, nagyon fontos része a lakásnak.

Félfüllel talán már sokan hallottak a födémhűtésről, a ma építtetője azonban még nem ismeri igazán, ezért nem is alkalmazza. Pedig ezzel az eljárással kiválthatók a klímaberendezések, és az épületek hűtése sokkal gazdaságosabban oldható meg.

Bár amióta mosogatógépekkel kényeztethetjük magunkat, egyre kevesebbet állunk a mosogatómedence mellett, azért az továbbra is egy fontos része a konyhának. Fontos és látványos része, főleg a pult szintjéből kiemelkedő csaptelep. Válasszunk hát valamilyen ütős, konyhánk stílusához illő darabot.

Budapest Belvárosa autóval innen csupán 20 perc, az erdő mégis karnyújtásnyira. Ennél ideálisabb helyet talán nem is lehetne találni egy családi fészekhez.

4030 Debrecen, Mikepércsi út 70.

Üzletünkben igényes, komplett és minőségi áruválasztékot talál fürdőszobájához és egyéb burkoláshoz.

1139 Budapest, Rozsnyai u. 11.

Professzionális és otthoni szoláriumok közvetlenül a gyártótól. Kérje ingyenes katalógusunkat!

1047 Budapest, Megyeri út 7/A.

Cégünk teljeskörű burkolat és szaniteráru szakkereskedés.

8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.

CREATON - A TETŐCSERÉP

3200 Gyöngyös, Berze Nagy János u. 23.

Magas helyiségek fűtése és világítása akár 20 évig ingyen napelemről.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018