Asztal a balkonra

2014.01.23.

Akár kicsi, akár nagy az erkélyünk, egy ilyen praktikus asztalnak biztosan hasznát vesszük.Használhatjuk virágtartónak, italtartónak, étkezőasztalnak, lerakófelületnek, de akár munkaasztalnak is, hiszen pont elfér rajta egy laptop. Így a legkisebb erkélyek is többfunkcióssá válhatnak, a nyári melegben nem kell a lakásban főnünk, de egy romantikus estét is kényelmesebben tölthetünk el.
Az asztal műanyagból készült, tervezője Minhael Hilgers.

Forrás: dornob.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A mediterrán hangulathoz természetesen hozzájárul a megfelelő építészeti stílus kialakítása, de vitathatatlan, hogy ez semmit nem érne a buja, dús növényzet nélkül.

Kertünk termőhelyi viszonyainak megfelelő kúszónövényeket válasszunk. A növényválasztás mellett a talaj- és fényviszonyok alapvető fontosságúak a növények egészsége és erőteljes fejlődése szempontjából. A helyes választással elősegíthetjük...

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.

A beton mint belsőépítészeti anyag rendkívül változatos formában és színben alkalmazható lakó- és közösségi terekben egyaránt. Elnyűhetetlen, időtálló anyag. Alkalmazóinak határtalan szabadságot enged.

Életünk során folyamatosan változunk, és persze változik körülöttünk a világ is. Munkahelyet váltunk, pályát módosítunk, új hobbikat keresünk. Az idő előrehaladtával átalakul családunk szerkezete, más szokásokat veszünk fel.

1106 Budapest, Keresztúri út 208.

Belsőépítészet, egyedi bútorgyártás, generálkivitelezés, arculattervezés.

2040 Budaörs, Budapesti u. 61-63.

DEKORMAXimális kiszolgálás, DEKORMAXimális választék!

1135 Budapest, Mohács u. 8/a.

Modern, fiatalos formavilágú kovácsoltvas/fém bútorok, lámpák, ágyak, korlátok, kerítések, kapuk.

1203 Budapest, Kossuth L. utca 33. - Erzsébet Áruház 2.emelet

Kárpitos bútor, bőr bútor, VOX bútor, szekrénysor, elemes bútor kedvező áron! És mindez egyedi méretre is!

2096 Üröm, Fő utca 1.

60 éves cégünk a kőfaragás, a műemléki rekonstrukciók és a magasépítés területén is vezető a piacon.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018