Artcore – a tiszta formák birodalma

2010.03.08.

Tiszta formák, architektonikus felépítés, nemes anyagok és feszültséggel teli formatársítások jellemzik a 20. század elei art decót. A 20-as, 30-as évek új stílusa elsősorban a nagyvilági gondolkodású luxusfogyasztókat célozta meg.


ArtcoreA galéria megnyitásához kattintson a képre!


Manapság újra reneszánszát éli, hiszen gondolatisága, formaisága közeli rokonságot mutat korunk tárgyilagos tárgyalkotási törekvéseivel. Az Artcore antik és egyedi tervezésű art-deco bútorai, lámpái és kiegészítői autentikus formában jelenítik meg a varázslatos világot.


Fotók: Lenhardt László
Szöveg: Imre MáriaTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Trópusi szállodákban szinte alapkövetelmény, hogy a fürdőszoba valamilyen formában kapcsolódjon a külső térhez.

Sokszor halljuk, hogy ugyanaz a tér százféleképpen is berendezhető. De mégis hogyan? Íme egy konkrét példa, egy nappali három arca.

Otthonunkban a tárolóbútoroknak alapvetően két feladatot kell teljesíteniük: bizonyos holmikat el kell rejteniük, másokat dekoratívan meg kell mutatniuk. Hogy ennek eleget tegyünk, többféle módszer áll rendelkezésünkre.

Természetesen nem mindegy, hogy min száradnak a ruhák. Aki nem ezt vallja, annak nem jelent majd sokat Alberto, ám aki teregetni is divatosan szeretne, annak végre felcsillanhat a szeme.

Amikor megszületik a gondolat: családi házat építünk, azonnal lázas tervezgetésbe kezdünk. Sokunkban él – talán már gyermekkorunk óta – egy kép arról, milyen is lenne otthonunk, ha azt mi alakíthatnánk ki teljes egészében.

2049 Diósd, Homokbánya út 75.

Fürdőszobai és konyhai csaptelepek, zuhanyszettek, le- és túlfolyó rendszerek, fürdőszobai kiegészítők, Esprit home fürdőszobák, konyhai szerelvények.

2040 Budaörs, Sport utca 2.

MAPEI Kft - csemperagasztó, fugaanyagok, fugázók, építőipari ragasztók, ragasztóanyagok, beton és habarcsadalékszerek, termékek hideg-, melegburkolatokhoz: szigetelőanyagok, aljzatelőkészítés termékei, betontechnológiai termékek, betonjavítás, adalékszer, festék, hangszigetelés, hőszigetelés.

1103 Budapest, Gyömrői út 65.

ÉPÍTŐANYAGOK NAGY VÁLASZTÉKBAN KEDVEZŐ ÁRON KAPHATÓK TELEPÜNKÖN

8000 Székesfehérvár, Szárcsa utca 13.

Teraszbeépítések és télikertek terén piacvezető építőipari cég. Deceuninck és Hoco nyílászárók.

2000 Szentendre, Barackos köz 4.

A Modernito Design Stúdió lakásfelújítások belsőépítészeti megfogalmazását, kialakítását, berendezését és kivitelezését végzi 15 éve.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017